ghitacusman scrie:Pe My bees si cei care vin prima data la aceasta intilnire ,abia astept sa-i cunosc . Multe salutari si sa ne vedem cu bine!
MyBees scrie:ghitacusman scrie:Pe My bees si cei care vin prima data la aceasta intilnire ,abia astept sa-i cunosc . Multe salutari si sa ne vedem cu bine!
Eu sunt tipul ala care acum doi ani, la Valcea, ma prezentam ca demnul posesor al celor 2 stupiDaca nu ma insel eu am deschis sesiunea de prezentari
![]()
Pentru mine, prima intalnire cu apicultorii, probabil d easta mi-a ramas la suflet.
Intre timp ne-am mai vazut de cateva ori, doar ca nu legati avatarul de persoana mea.
ghitacusman scrie:un cadou pentru janese daca ne onoreaza cu prezenta .
pescaru scrie:prezent si eu si speram ca Dorin Dafinescu ne va aduce din palinca ce ne-o arata anul trecut la pagini personale , iar ca o completare pt cei care vin de mai departe locul de intalnire este in incinta fostei fabrici de ata Horezu asa o stiu majoritatea ,sau langa casute la ,,Stejari''
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori