Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: BUNKA

Mesajde ciptheman » 05 Oct 2012, 07:02

La multi ani!
ciptheman

Mesajde BUNKA » 05 Oct 2012, 14:55

Multumesc frumos de urari dragi colegi!
Nu am intrat de mult pe forum, si nu mai stiu nimic...ce se mai discuta...
Eu ce sa fac, ma pregatesc sa deschid un atelier de tamplarie si sunt prins cu asta acum, am mai cumparat niste utilaje, am spatiu...mai am nevoie de niste autorizatii, firma am facut-o din martie si cred ca dau drumul in perioada urmatoare punctului de lucru...dupa 15 octombrie.
Cu stupii am iesit foarte prost in primavara, am mai refacut vara asta din efective, si am mutat totul pe ME, nu am facut inca nici o ladita Alpine din aceea mica de care am mai discutat dar voi face la anul.
Am un model de colector de polen nou de mare capacitate pe care il tin la sertar, si o sa-l scot la momentul oportun, e ceva adevarat...nu se face pe la noi asa ceva!
In perioada urmatoare o sa fie si site-ul gata si acolo o sa puteti vedea oferta.
Oricum ideea de baza va fi viteza de executie (vom avea atatia tamplari angajati cati trebuie ca sa facem fata unui volum mare de lucrari pe unitate de timp), calitatea, si un pret care sa convina in conditiile unei oarecare concurente care exista deja in domeniu.
Amanunte o sa puteti vedea pe site cand va fi gata...
In rest, bine sanatos!!
Va multumesc inca odata pentru urari!
BUNKA

Mesajde jiji » 05 Oct 2012, 20:08

sa traiesti bunka, ma bucur ca ti ai revenit, si mai puternic ca inainte.
jiji

Mesajde redoo » 03 Noi 2012, 09:18

Bunkane ce se aude cu stupul de la fratele moldovan? cum a mers? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sZ8UWWu1kug&feature=related[/youtube]
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde BUNKA » 03 Noi 2012, 16:16

Salut, nu am facut nimic cu el, l-am tot analizat si..atat!
Intre timp am trecut si printr-o operatie, la 4 zile dupa ziua mea pe 8 oct seara m-am dus la urgente dupa niste dureri de burta.
Pe 7 se pare ca apendicele meu a plesnit si am facut peritonita, insa nu s-a manifestat cu dureri puternice ci mai degraba ca o indigestie, si luni seara a doua zi m-a luat urat de tot cu dureri si...direct la cutit!
De acu imi revin dar a fost nasol, m-au tinut cu rana aia deschisa de pe 8 pana pe 19, ma rog, nu vreau sa detaliez prin ce am trecut, important e ca s-a prins si acum ma recuperez, sunt ok!!
Incet incet pe masura ce imi revin imi reiau proiectele!
Va salut! :)
BUNKA

Mesajde redoo » 03 Noi 2012, 16:26

Sanatate maxima!!!....acum vine iarna si stai linistit :lol: in primavara vei fi nou ;)
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde ves.lucian.zabrani » 04 Noi 2012, 03:12

salut , Bunka !!! ce mai faci , prietene ??? nu prea ai dat de mult pe aici !!!
am citit care au fost motivele !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde robert.s_robert » 04 Noi 2012, 12:00

activitate intensa in acest domeniu...mie,un tanar care nu a citit prea mult,poate chiar o cantitate infima de material didactic apicol,imi pari ca vrei sa revolutionezi tot.iti urez mult noroc pt a duce la bun sfarsit planurile tALE!
0762616363
robert.s_robert

Mesajde BUNKA » 04 Noi 2012, 22:27

Ce sa revolutionez ca nu e nici una din idei a mea, totul este preluat...pur si simplu incerc sa fac alegeri bune, am senzatia ca este mult de descoperit, de patruns.
Pur si simplu nu vreau sa merg neaparat pe drumul batatorit de ai nostri, mai sunt si alte drumuri calcate bine, de altii care nu-s de-ai nostri!
BUNKA

Mesajde BUNKA » 04 Noi 2012, 22:30

ves.lucian.zabrani scrie:salut , Bunka !!! ce mai faci , prietene ??? nu prea ai dat de mult pe aici !!!
am citit care au fost motivele !!! :P :P :P

Ce sa fac, am stat 11 zile cu burta despicata, si de acum incerc sa ma recuperez ca Fat Frumos intr-o zi cat altii in zece!
BUNKA

Mesajde paul » 04 Noi 2012, 22:35

Eu zic ca daca tot esti covalescent , ai timp mai mult la dispozitie si ... poti sa ne mai delectezi privirile cu evolutia stupinei !Mi-e dor de niste poze cu familii ... mamut !
Ma intereseaza si ME-urile ...
Hai baga poze !!! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BUNKA » 04 Noi 2012, 22:43

O sa pun mai tarziu sau maine, sunt in telefon, si telefonul e descarcat pt moment.
Nu mai sunt mamut, dar o sa-i fac din nou asa, am pierdut mult in primavara si a trebuit sa refac, si am refacut totul pe ME cu ocazia asta, nu mai am nici o rama intreaga.. :lol: ca intotdeauna am aplicat o treaba pe toata stupina, dau cu barda :mrgreen:
BUNKA

Mesajde ves.lucian.zabrani » 04 Noi 2012, 22:50

Bunka , despre MER poti sa-mi spui ceva ??? la anul vreau sa-mi fac 4 cu 5 corpuri fiecare si cu rama de 146cm inaltime ( rame pentru caturi 1/2 redus , inaltime caturi 155mm ) :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde BUNKA » 05 Noi 2012, 00:01

Ce sa-ti zic da-i bataie daca ai incredere in el...nu e important ce cred eu despre el, ci ce crezi tu...tie trebuie sa-ti placa in fond, nu??
Eu pot fi subiectiv aici, poate e doar o fixatie a mea si de fapt singurul lucru de care ma leg la el nu are nici un efect negativ...e posibil .
Eu sunt putin reticent la el pt ca mi se pare ca fractionam prea mult fagurii, de ce 142, si nu 162, si de ce nu 210 sau de ce nu 230mm???
BUNKA

Mesajde amadeusmbi » 05 Noi 2012, 09:33

Las-o mai moale cu efortul o vreme, pune niste propolis pe taietura sa nu-ti ramana cicatrice (ori pasta de propolis cu ulei - preferata mea, ori tinctura - asta pateaza rau) , baga miere cu propolis dimineata sa nu racesti (nu vrei sa te apuce tusea dupa o operatie de apendicita), incarca telefonul si arata-ne "muschii". Esti "beta-tester"-ul nostru favorit in apicultura!
Multa sanatate!
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde BUNKA » 06 Noi 2012, 02:23

Ok, cateva poze cu ce am facut asta vara...
Astia sunt niste stupi ME executati de mine pt un amic ce m-a cam dezamagit!!..se intampla!
Fişiere ataşate
SP_A2115.jpg
SP_A2115.jpg (32.55 KiB) Vizualizat de 6890 ori
SP_A2114.jpg
SP_A2114.jpg (53.52 KiB) Vizualizat de 6890 ori
BUNKA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?