pescaru scrie:Daca nu ne reintalnim in aceasta iarna , musai ne intalnim la targul apicol editia a doua in primavara la Valcea
panshe85 scrie:ar merge si in februarie, da si in decembrie, sau si in dec si in febr ....poate o noapte la ranca.....
Dila Daniel scrie:ce va mai place taina...
La munca oltenii mei,nu cu gandul la shuete in fiecare luna daca se poate!!!!![]()
Las' sa mai treaca un an de munca printre stupi,sa avem ce ne mai spune,ca asa,ne si plictisim unii de altii sau...indragosti!
Dila Daniel scrie:ce va mai place taina...
La munca oltenii mei,nu cu gandul la shuete in fiecare luna daca se poate!!!!![]()
Las' sa mai treaca un an de munca printre stupi,sa avem ce ne mai spune,ca asa,ne si plictisim unii de altii sau...indragosti!
Dila Daniel scrie:pai eu nu zic aici,acum ,pe net...doar de intalniri asa dese...![]()
Alin(activ)...defecte nu cred sa fie(vb.teoretic)
Eu cred ca o sa fi multumit de ei,si asta conteaza cel mai mult.
Cand o veni timpul sa vrei sa vizi familii,cred ca o sa regreti daca nu ai si pe rame de 1/1 stass.
Ioan Guist scrie:Am cetit tot subiectul.Am urmarit indeaproape evenimentul.Sunteti de invidiat.
LA prima olteneasca am fost si eu.Nu s-a mai potrivit la altele.Acum, cand vad ce ...dulce a fost, incep sa regret ca nu am facut un efort.
Ca este viata!??! daca nu bucuria si impartirea simntaminteleor cu semenii?
Va invidiez.Am un dor nebun de scufundare intre apicultori.Sa aud doar despre... albine in jur.
Numai bine.
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator