Ioan Guist scrie:...
LA prima olteneasca am fost si eu..
Aia a fost a doua.Prima a fost la Craiova...
http://stuparitul.3xforum.ro/post/4967/ ... OLTENILOR/
...si nu ai fi facut rau sa fi fost la toate!
Ioan Guist scrie:...
LA prima olteneasca am fost si eu..
Ioan Guist scrie:Am cetit tot subiectul.Am urmarit indeaproape evenimentul.Sunteti de invidiat.
LA prima olteneasca am fost si eu.Nu s-a mai potrivit la altele.Acum, cand vad ce ...dulce a fost, incep sa regret ca nu am facut un efort.
Ca este viata!??! daca nu bucuria si impartirea simntaminteleor cu semenii?
Va invidiez.Am un dor nebun de scufundare intre apicultori.Sa aud doar despre... albine in jur.
Numai bine.
ionut vlv scrie:la primele postari dupa intalnire am zis...las' ca-i nostalgie,dar vad ca nu va potoliti.nea Ioane avand in vedere ca ai fost marele absent ia gandeste o data libera si o rezolvam de-o "scufundare"pe langa o cafea -doau -cinci.daca nu Valcea atunci oriunde o fi numai pamant locuit sa fie ca unul din zona sa se ocupe de "recunoastere".rog pe Daniel sa mai faca un subiect pe forum-intalniri spontane-ca toate forumurile au.asa e, si eu am scarmaniciul ala la partile dorsale.as pleca de acasa sa palavragim de nu mai pot.
ce ziceti ?o punem de-o spontana?
ionut vlv scrie:la primele postari dupa intalnire am zis...las' ca-i nostalgie,dar vad ca nu va potoliti.nea Ioane avand in vedere ca ai fost marele absent ia gandeste o data libera si o rezolvam de-o "scufundare"pe langa o cafea -doau -cinci.daca nu Valcea atunci oriunde o fi numai pamant locuit sa fie ca unul din zona sa se ocupe de "recunoastere".rog pe Daniel sa mai faca un subiect pe forum-intalniri spontane-ca toate forumurile au.asa e, si eu am scarmaniciul ala la partile dorsale.as pleca de acasa sa palavragim de nu mai pot.
MIHAI BALS scrie:ionut vlv scrie:la primele postari dupa intalnire am zis...las' ca-i nostalgie,dar vad ca nu va potoliti.nea Ioane avand in vedere ca ai fost marele absent ia gandeste o data libera si o rezolvam de-o "scufundare"pe langa o cafea -doau -cinci.daca nu Valcea atunci oriunde o fi numai pamant locuit sa fie ca unul din zona sa se ocupe de "recunoastere".rog pe Daniel sa mai faca un subiect pe forum-intalniri spontane-ca toate forumurile au.asa e, si eu am scarmaniciul ala la partile dorsale.as pleca de acasa sa palavragim de nu mai pot.
eu o sa fiu prezent!
- >http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=14&t=2825a_costy scrie:Avem ocazia sa ne vedem la Sighisoara.
Vine cineva??
panshe85 scrie:sorin, nu cauti tu nene ca tot esti in zona turistica,pe la govora sau pe acolo, o cabanuta asa nici prea prea nici foarte foarte cu loc de gratarel si living incapator unde sa degustam subiecte apicole...si nu numai!
Înapoi la INTALNIRI APICULTORI - CALATORII
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori