Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: lipsa polen pe faguri

Mesajde balasbebe » 13 Noi 2012, 07:20

Albinele daca vor avea nevoie o sa consume acel amestec. Daca se raceste vremea, ele se vor retrage in ghem, si vor parasi turta. Depinde cum ai pus-o, si cum ai facut-o. a nu curga peste albine doar. Protofilul o sa le agite. Normal turta se da dupa anul nou. Acum inca este cam devreme. Nu este chiar asa de rau. Daca nu curge, sa o lasi acolo.
balasbebe

Mesajde tiby visan » 13 Noi 2012, 13:38

va multumesc domnilor de sfaturi,turta este tare nu cerge m-am uitat ieri la 2 stupi si albinele sunt pe ia maninca.aici avem temperaturi ceva mai ridicate 15-18 grade deocamdata ,inca o data va multumesc o sa am grija pe viitor sa nu ma mai grabesc cu turta.
desteptaciunea are limite,prostia n-are margini.
tiby visan

Mesajde tiby visan » 13 Noi 2012, 14:00

va salut d-le desprealbine de ce ziceti ca tocmai de asta nu am procedat bine deloc din cauza calduri sau acum find cald o sa inceapa sa oua matca? mai detaliati sa stiu si eu.va multumesc.
tiby visan

Mesajde tiby visan » 13 Noi 2012, 14:32

va multumesc acum am inteles.
tiby visan

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR