Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Stup cu fund AV

Mesajde Serban.Valerian » 13 Noi 2012, 20:10

Este primul an cind folosesc acest tip de stup. V-as ruga sà-mi spuneti si mie cum se lasà subàrul (pe timpul rece iarna) --inchis --complect deschis -- 1/2 ???
Nu e rusinos sà intrebi ce nu stii . E rusinos sà taci si sà mori nestiutor :lol:
Serban.Valerian

Re: Stup cu fund AV

Mesajde mircea » 13 Noi 2012, 20:20

Serban.Valerian scrie:Este primul an cind folosesc acest tip de stup. V-as ruga sà-mi spuneti si mie cum se lasà subàrul (pe timpul rece iarna) --inchis --complect deschis -- 1/2 ???
Nu e rusinos sà intrebi ce nu stii . E rusinos sà taci si sà mori nestiutor :lol:

Sper ca ai inteles...FARA mesaje consecutive si la misto.
Vezi cum gestionezi noul ID .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Dila Daniel » 13 Noi 2012, 20:24

Serban.Valerian scrie:Este primul an cind folosesc acest tip de stup. V-as ruga sà-mi spuneti si mie cum se lasà subàrul (pe timpul rece iarna) --inchis --complect deschis -- 1/2 ???

sa nu mai scriu,am dat citat
Dila Daniel scrie:...
Dar,este necesar (prin regulement si de ce nu si din bun simtz) a cauta daca nu cumva s-a mai discutat subiectul,si daca nu cumva are si raspunsurile date.
aveti motoare de cautare interna aici pe forumul in format nou
search.php
iar pentru forumul in format vechi
http://stuparitul.3xforum.ro/search.php
Astfel se evita incarcarea forumului cu pagini(topicuri) similare,si raspunsuri ironice sau "la misto",sau lipsa unor rasunsuri.

...incepatorii,sa tina seama de regula de baza inainte de a intreba ceva.
Daca nu gasesc raspunsuri sau nu le-au inteles,sau nu au gasit subiectul discutat(nu a fost dezbatut sau nu l-a vazut),sa revina cu intrebari oricat de banale ar parea.
Deaceea suntem aici,sa ajutam,cine pe cine poate!
Daca sunt directionati catre topicuri similare,nu trebuie sa se simta deranjati.
Daca nu li se raspunde imediat sau deloc,la fel,nu trebuie sa se simta deranjati...un motiv intemeiat exista.

uite doar unul din topicurile gasite...
viewtopic.php?f=4&t=282&p=5418&hilit=fund+cu+sita#p5418
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde jenica67 » 13 Noi 2012, 20:32

Eu il las 50 % introdus, pana pe la sfarsitul lui ianuarie, cand apare puietul. Atunci il introduc si mai las cam 20-25% deschis. Neaparat deasupra folie, capac etans fara aerisire, si etansare suplimentare daca nu calca bine pe stup, cu un polestiren, sau o folie de parchet. Eu am capacul format din 2 placaje si intre polestiren de 20 de mm, peste capac, tabla zincata, si bineinteles rama laterala.
jenica67

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE