Nenea Ghita, din pacate nu am facut nicio poza. Nu am observat sa fi facut cineva...
Ne-am strans ca puii pe langa closca pe langa Nea Puiu. Per total, cel putin mie personal, mi-a placut. Sper sa ne molipsim si noi de la Dumneavoastra, oltenii, si sa facem din intalnirile astea ceva obisnuit. Usor usor poate ne strangem in numar din ce in ce mai mare. Cu toate ca la un moment dat, chiar daca la aceeasi masa, se fac "bisericute" si nu acoperi toate discutiile. De altfel stiti cum e.
De remarcat Mishu05 care s-a dezlantuit tocmai cand ne saluta de plecare

I-am si zis de altfel. "Mishule daca stiam te trimiteam acasa mai devreme"
(si)Cu aceasta ocazie am remarcat cat de mult poate distorsiona interactiunea online imaginea pe care ti-o creezi despre o persoana. Intalnindu-i pentru prima data pe Patrascu si pe Jean Valjean m-am trezit in fata unor cu totul alte persoane fata de ce imi imaginam.
De discutat am discutat de toate. Incepand cu apicultura, normal, pana la "filme fete si baieti", adica de toate. Bineinteles, subiectul cheie a fost strategia cea mai potrivita pentru a va trimite acasa fara stupii aia pusi la linia de start

Mi-am dat seama, daca mai era cazul, ca ideea lui Jenese(sovieticul uns cu toate alifiile al lui Nenea Gica) a picat intre noi exact ca un uliu in stolul de vrabii
Acum sa vedem cand va mai fi disponibilitate pentru alte intalniri. Eu oricum incerc sa ratez cat mai putine...