Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 10:55

Sun ieri pe la pranz pe Janese:
- ce faci ma ?
- ce sa fac ba,am mancat ceva,acum ma lovi un somn de nu mai pot.
- pai trage pe dreapta un ceas
- ce ceas ba ca mie imi trebuiesc 3-4 sa ma hodinesc bine
- si la stupi ?
- alta data,acum e cald
- ma da cutiile alea de chibrituri le-ai recuperat din lanul de floarea soarelui?
- recuperat pe dracu,erau puse langa un lan de grau,au recoltait aia graul si nu mai stiu locul.Ca era o zona de grau plina cu ciocalan (o planta cu flori) acolo,acum nu mai este.

Cam asta-i cu Janese.Asta este si explicatia ca el scrie la calculator pe la ora 6 dimineata.
gica

Mesajde janese » 12 Aug 2011, 11:06

maaaa,...cu somnu ai dreptate!!..ce sa fac daca sunt batran????

in rest....ca tabaratzi ca ciulinii pe mineee........nu ma facetzi...ca va pun niste poze de va las in limba!!!!
televizoare ,,pe lampi" ce suntetzi !!!
cand ne-om intalni la bucale la targ,sa fii tu afurisit ,daca nu-mi iau un pistol cu apa si daca nu te-oi botezaaaa.............vezi tu!!!!asha sa te miluiesc sa-tzi mearga bine!!!

ps...vorbesc cu gicanu la targ la campina.....anul asta in februarie......ba janese....itzi aduc o solutie de puiet varos, ceva ce costa 1/2 litru douasute de mii...ceva retzeta personala...zic...adu-mi ma!!!!!...vine gicutza cu sticlutza in sacosa de plastic, la fel cum isi duc curvele chilotzii....ii dau banutzii...si am uitat de sticlutza....
mai zilele trecute...imi adusei aminte...desfac sticlutza sa vad cum miroase.....draci...n-avea miros....pun pe limba...poate simt ceva!!!draci!...nimic!!!...sa fii tu al dracu de hodorog batran,daca nu mi-ai vandut apa chioara!!!!!! :lol: :o
janese

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 11:16

Ma nebunule,aia se pune in 100 litri de sirop 1:1.
Daca ai baut-o acum scrie stafia ta pe aici. :lol: :lol:
Te ia dracu,te sun imediat.
gica

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 11:22

Am vorbit cu el,este viu.
Baaaaaa,aia nu-i agheasma sa iei cate un gat pe nemancate.Vezi cum umbli cu ea.
gica

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 11:48

janese scrie:in rest....ca tabaratzi ca ciulinii pe mineee........nu ma facetzi...ca va pun niste poze de va las in limba!!!!
televizoare ,,pe lampi" ce suntetzi !!! :o

Hai ma odata,pune poza aia cu apa calduta.Ca asta este marea ta descoperire in apicultura.Da pune-o odata ca mai avem si noi treaba pe la stupi.
Uimeste-ne :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2011, 12:35

:lol: :lol:
Sa zica careva ca-i plictiseala pe aici ...
gica scrie:Sun ieri pe la pranz pe Janese:
- ce faci ma ?
...
- ma da cutiile alea de chibrituri le-ai recuperat din lanul de floarea soarelui?
- recuperat pe dracu,erau puse langa un lan de grau,au recoltait aia graul si nu mai stiu locul.Ca era o zona de grau plina cu ciocalan (o planta cu flori) acolo,acum nu mai este.
...

Deci am cam nimerit-o cand am zis:
Adi Hodis scrie::lol: :lol:
...
Cat despre stupishorii pierduti ... lasa ca se vor bucura cine-i va gasi ( in buncarul combinei de recoltat ... s-au la golire in remorca ) si si-gu-r, o sa zica o vorba buna. :P

Nea Gica, zici sa ne uimeasca ? ... eu ma intreb daca a scos polenul din cutia aia:
janese scrie:nicotu...lasat in stup....a umlput toate celulele cu polen si le-a capacit!!!

Sa ne traiti dragilor ... sa ne mai inveseliti :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2011, 12:48

Nea Janese, ia uite aici viewtopic.php?f=15&t=60&view=unread#unread
Vezi ? ... daca ai proceda si matale asa:
gica scrie:Inca unul pe care l-am muncit o zi si nu i-am dat o coaja uscata de paine.
Adi Hodis,de cand cu tine si pana ieri cand a fost cu Cornel am mai prins vreo 10 la rupt de oase.
La iarna cand voi avea timp voi pune o galerie foto.
Aseara sarmanul Cornel abia se mai tinea pe picioare.La plecare zice:
- nea Gica,dar macar o sticla de apa de unde pot sa cumpar ca la matale si apa e la contor?
Mare noroc a avut,nu a fost prea cald.
Lista ramane deschisa.Programarea se face din timp ca am luat teapa,odata au venit simultan 3.Greseala mea.

poate ca nu pierdea-i stupishorii si ti-ar fi mai usor ... ai putea sa dormi linishtit cele 3-4 ceasuri ;) :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 12 Aug 2011, 12:52

Mi-am amintit de nepot ... unde-i nepotu nea Jane, l-ai pierdut si pe ala ?. :roll: :P
- Balanesculeee !!! ... unde esti bre ??? :roll:
Adi Hodis

Mesajde arnautu valentin » 12 Aug 2011, 17:27

de bre nea jane daca nu te caliceai acu erai gata ca si mine!de ce nu raspunzi ?esti cu capu n stupi? :mrgreen: :lol:
adi1574
arnautu valentin

Mesajde adycnst » 12 Aug 2011, 20:34

este tare suparat ca si-a pirdut stupii precum margelele printr-un sertar :D eu zic sa mergem TOTI - adica toata floarea apiculturii, sa-l ajutam pe bietul om sa-i gasesca...ne lasa inima sa stam pe margine si sa chicotim!?...nea' janese ce spui sa venim ori ba!?...
adycnst

Mesajde balanescuadrian » 12 Aug 2011, 23:41

nea janese...nea janese...m-ai cam lucrat cu "protectia ptr botci!"...pai eu am probat-o anul trecut si anul asta ti-am dat si matale vre-o cateva sa probezi!..si cand colo matale pui pozele...uite dar dinastea albe ai? .. ( ca sa arat ca eu am originalul!!: :shock:
Fişiere ataşate
DSC03206.JPG
balanescuadrian

Mesajde gica » 12 Aug 2011, 23:54

Mai sovieticile,nepriceputule si nestuparule de Janese.Tu ai asa ceva in stupina ma ?
Cum sa ai ma cand tu nu mai ai nici stupina.La primavara iar se mileste soacra de tine.
Vezi ce frumusete de mar inflorit?
Peste max. doua saptamani incepe culesul la salcam.Si atunci te sparg ca am stupii unul si unul.Beton nu alta.
Salcam 2 cu stupii pe tarusi.Care aveti bidoane de inchiriat?
Gica,stranepotul lui Miciurin :lol: :lol: :lol:
Teapa de data asta.Pun poza maine.
gica

Mesajde balanescuadrian » 12 Aug 2011, 23:56

gica scrie:Teapa de data asta.Pun poza maine.

nea Gica ...sper sa nu fie tot poza cu borcanul de anul trecut!! :mrgreen: :lol: :D :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 12 Aug 2011, 23:59

Adi Hodis scrie:Mi-am amintit de nepot ... unde-i nepotu nea Jane, l-ai pierdut si pe ala ?. :roll: :P
- Balanesculeee !!! ... unde esti bre ??? :roll:

hodisene....v-am tot citit ...dar de la servici nu pot posta.. apoi munca la stupi, iar acasa ajung doar pe la 11-12 noaptea...ce sa mai postez!!....abea mai am timp sa manac!!...da la anuuuuuuuuuuuuu :?
balanescuadrian

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 00:47

balanescuadrian scrie:nea janese...nea janese...m-ai cam lucrat cu "protectia ptr botci!"...pai eu am probat-o anul trecut si anul asta ti-am dat si matale vre-o cateva sa probezi!..si cand colo matale pui pozele...uite dar dinastea albe ai? .. ( ca sa arat ca eu am originalul!!: :shock:

Pfaaaaai !!! ... ce zici tu aicea mai Aditza ? ... ca shmecheru´ di " la umbra " ne-a lucrat pe toti ma :!:
Si mai zice sa punem poze care nu a mai vazut si facut poporu´ ... si io ma dau di ceasu´ mortzii sa iau albina di la copchii, ma bat cu ei in parte ( norocu´ meu ca-s mici, nush´ cum o fi cand vor fi mari :roll: ) ... sa-i fac poza di cari n-a vazut lumea ... si el pune poze cu ceva ce avea si a folosit altu´ ´naitea lui ... aaaaoleeeeu ... apai asta-i mai grav ca ... " de mama " :)
Nea Janeeee ... no´ lasa numa ... stai oleaca ashe, stai stai stai numa ... las ca ti-o-ncasezi matale ... ahaaa ( pffff ... nu pot scrie pe I din a ... IIHIIIII ) :x
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2011, 00:51

balanescuadrian scrie:hodisene....v-am tot citit ...dar de la servici nu pot posta.. apoi munca la stupi, iar acasa ajung doar pe la 11-12 noaptea...ce sa mai postez!!....abea mai am timp sa manac!!...da la anuuuuuuuuuuuuu :?

Pai cin´ te-a pus sa-l asculti pe nea Janese si sa te apuci de albine ? ... tu proaspat insurat ... mai bine te insura-i cu albinele.
( poate vede nevasta-ta ce-am scris :oops: ... )

Revin ... ca mi-a cazut fisa ... ma, sa nu care-cumva sa fi scris la pacaleala cu protectiile pt. botci ... ca m-am ars luandu-ma de nea Eugen :oops: ... iar el sa fie nevinovat ca un puiutz di closhca :roll: ... da´ acum e tirziu ca ... am scris fratilor !!! ... am scris !!! :P
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE