Ioani scrie:
Domnule Paul ce legatura are cu persoana mea ceea ce am scris eu la inceput pe acest topic? Intentionat nu am mentionat numele nimanui si nu am dat exemple concrete. De asemeni ma acuzati ca-mi adjudec oarece ,,aere" in timp ce dvs faceti pe profesorul de apicultura cu mine trimitandu- ma la citit fara sa aveti o minima cunostinta despre ce anume stiu sau nu stiu eu despre apicultura. De unde stiti cat anume am citit eu? Este dreptul dvs sa fiti suspicios, nimeni nu va poate lua asta, dar bunacuviinta ar trebui totusi sa va spuna ca pana la proba contrarie nu este frumos sa faceti acuzatii nefondate. Asteptati deci, mai intai, sa ma manifest ca un ,,bandit" si dupa aia puteti spune orice doriti despre mine. A face asta mai inainte nu este corect dpdv moral. Daca aveti ceva de criticat este in regula, no prob. putem discuta. Atacati ideile expuse si nu persoana care le expune si pe care nici macar nu o cunoasteti. Din punctul meu de vedere aici gresiti., dar sigur este numai parerea mea.
Ioani ... da' amarnic mai esti la viata !!!
Unde-am facut-o eu pe profesorul de apicultura cu tine ??? Aaah , eu am crezut ca toti cei care se logheaza pe Stuparitul , o fac pentru INFORMATIA APICOLA si nu pentru harjoana de pe Battle ... sau eventuale "poze" de madone sau mimoze !!!
Aia cu Terente era doar o figura de stil pe care am folosit-o pentru ... cititori !Departe de mine gandul de a te considera altceva decat ... Maica Tereza !!!
Hai sa atac ideile ... persoana ta imi inspira cel mult compasiune ...
Daca-ti imaginezi cumva ca prin deschiderea acestui topic declansezi Intifada pe forum , TE INSELI AMARNIC !!!
Daca te crezi mai bun decat cei de pe aici ... DEMONSTREAZ-O !!!