Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: ...nevoia de practica

Mesajde minis » 20 Noi 2012, 23:24

nu luam nimic cu noi, asta trebuie sa intelegm toti
de multe ori stau de vorba cu cate un batranel sau batranica, simpatici :D si cand imi povestesc ca au muncit o viata intreaga, iar acum nu au bani pentru una alta, nu au nimic. toti ne intrebam pentru ce?
suntem doar niste trecatori prin aceasta lume.
respect

Nu luam nimic cu noi,corect, suntem trecatori ,corect dar ..... conteaza foarte mult ce lasam in urma. Ne gandim intradevar si la noi dar dupa ce am lasat in urma multe lucruri bune pentru cei care vin dupa noi.Asa au facut parintii si bunicii nostri si e normal sa facem la fel !!
minis

Mesajde CristiTm » 25 Noi 2012, 22:11

experinta langa cineva caree are deja albine te va face sa le indragesti mult mai repede si te scapa si de micile neplceri care te pasc inevitabil la inceput
CristiTm

Mesajde Donbazil » 23 Dec 2012, 23:43

Sal'tare!
Apreciez foarte mult onestitatea D-lui Florin_d.....Sunt putini cei ce pun astfel problema......
Am avut de-a lungul anilor de apicultura multi "ucenici".....Unii m-au cautat o data si .....Dusi au fost.....Altiii , au ajuns stupari adevarati.
Pe vremea aialalta eu eram un amarat de plutonier de militie si asociatul meu Costica era timplar - si aveam ucenic un profesor universitar care urma sa se pensioneze si exact ca Florin_d, a venit la noi cu inima deschisa......Mai fratilor eu vreau sa invat apicultura!....Ma primiti?....
A ajuns apicultor hobbist ( circa 15-20 de stupi dar apicultor.....
Mergeam aproape zilnic de la Timisoara la Remetea Mica, unde aveam stupii, - cu trenul ca nu era benzina, - dar faceam apicultura si scoteam productie.....Iar omul era deosebit de fericit ca-l luam cu noi....
La multe chestii, (hobby-uri), printre care vanatoarea si apicultura, nu exista domni si functii.....Exista numai maestru si invatacel......Si asta-i bine.....
Nu cred ca se poate invata nici o meserie de pe internet.....Mai trebuie multe.....Mai ales practica si multe povesti.....(Ca noi si la birt tot despre hobby-ul nostru vorbim).....Iar la birt daca eu beau bere, altu' poate bea un suc....
Doresc colegului Florin_d sa gaseasca un maestru care sa stie si sa vrea sa impartaseasca din ceea ce stie si in cativa ani sa ajunga stupar adevarat!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget :)
Donbazil

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR