Sal'tare!
Apreciez foarte mult onestitatea D-lui Florin_d.....Sunt putini cei ce pun astfel problema......
Am avut de-a lungul anilor de apicultura multi "ucenici".....Unii m-au cautat o data si .....Dusi au fost.....Altiii , au ajuns stupari adevarati.
Pe vremea aialalta eu eram un amarat de plutonier de militie si asociatul meu Costica era timplar - si aveam ucenic un profesor universitar care urma sa se pensioneze si exact ca Florin_d, a venit la noi cu inima deschisa......Mai fratilor eu vreau sa invat apicultura!....Ma primiti?....
A ajuns apicultor hobbist ( circa 15-20 de stupi dar apicultor.....
Mergeam aproape zilnic de la Timisoara la Remetea Mica, unde aveam stupii, - cu trenul ca nu era benzina, - dar faceam apicultura si scoteam productie.....Iar omul era deosebit de fericit ca-l luam cu noi....
La multe chestii, (hobby-uri), printre care vanatoarea si apicultura, nu exista domni si functii.....Exista numai maestru si invatacel......Si asta-i bine.....
Nu cred ca se poate invata nici o meserie de pe internet.....Mai trebuie multe.....Mai ales practica si multe povesti.....(Ca noi si la birt tot despre hobby-ul nostru vorbim).....Iar la birt daca eu beau bere, altu' poate bea un suc....
Doresc colegului Florin_d sa gaseasca un maestru care sa stie si sa vrea sa impartaseasca din ceea ce stie si in cativa ani sa ajunga stupar adevarat!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget