Ruben scrie:Ziceti-mi si mie cum ii moderarea asta colectiva pe care o propuneti. Ok, am subiectul X initiat de mine. Consider ca un anume mesaj e off-topic, sau ma rog... ca incalca regulamentul. Il raportez. Ok. Care e diferenta intre raportarea(si efectul) de pana acum si raportarea asta
Ruben scrie:Ziceti-mi si mie cum ii moderarea asta colectiva pe care o propuneti. Ok, am subiectul X initiat de mine. Consider ca un anume mesaj e off-topic, sau ma rog... ca incalca regulamentul. Il raportez. Ok. Care e diferenta intre raportarea(si efectul) de pana acum si raportarea asta
Dila Daniel scrie:Ruben...este simplu.Raportarile ne ajuta!ne atrag atentia,chiar daca noua (moderatorilor) ne-a scapat,sau am vazut si ne-am luat cu altele si am uitat...sunt multe exemple.
Tie,ca si cel care ai deschis un subiect,iti este poate mai la indemana ,fiind mai "focusat"pe el(pe topicul care l-ai deschis).Astfel esti mai "atent"pe acel topic.Atentia noastra este mai distributiva,a ta mai canalizata,mai concentrata pe un singur subiect...sau cateva,oricum nu pe toate din tot forumul.
Mircea_63 scrie:
Cu adevarat, deranjeaza atitudinea de pe forum si stricarea continuitatii unui subiect prin contre si devieri de la subiect. Altfel zis off-topicurile! Deranjeaza limbajul si atitudinea in unele cazuri, dar cea mai rea este pierderea subiectului si caderea in derizoriu prin discutii inutile.
Nu pot sa apreciez "MODERAREA COLECTIVA" ca subiect, in felul in care s-a pus problema. Nu o inteleg. Tot moderare colectiva este si raportarea unei postari. Chiar MAI colectiva!
Doar ca noi nu raportam off-topicul ci doar limbajul nepotrivit (presupun, de fapt nu stiu ce raporteaza userii). Ar trebui raportat pur si simplu off-topicul si sters, nu numai atitudinea nepotrivita, fara suparare. Un fel de OK Gigi, esti baiat misto si n-ai jinit pe nimeni, dar noi discutam despre altceva aici. Asta nu inseamna banare!
La urma urmei, acel Gigi care mereu este off-topic, la un moment dat poate fi si atentionat, sau daca dumnealui chiar insista, banat o vreme.
Pana la banari...mai este. Dar raportarea si stergerea off-topicului cred ca ar fi o solutie. Cum nu prea se sterge, apar raspunsuri apoi alte raspunsuri la raspunsuri si subiectul deviaza cu totul. Sters tot, inclusiv raspunsurile la acel off-topic, astfel un subiect apicol sa aibe continuitate cap-coada.
Mircea_63 scrie:OK, am inteles tot, sunt bucuros de initiativa.
Mai am o singura intrebare pe acest subiect. Pot sa raportez off-topicul pe topicurile tematice, daca nu sunt initiatorul topicului?
N-am raportat niciodata nimic, chiar daca nu mi-a placut. Daca imi doresc sa dispara ceva pe acest forum este exact off-topicul si agresivitatea, atitudinea neconstructiva atunci cand vorbim de albine. Sar in sus si ma enervez cand vad subiecte interesante si duse pe apa Sambetei.
La un moment dat chiar mi-am zis ca nici n-are rost...
Asadar, repet: topic de stuparit! X-ulescu o ia pe langa subiect. Nu sunt initiatorul topicului, iar initiatorul nu zice nimica. Este OK sa raportez off-topicul sau tendinta de stricare a subiectului din postura de cititor sau simplu postac?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 21 vizitatori