Arhivistu scrie:....sunt prea multi care posteaza doar asa ca sa acumuleze mesaje,eu prefer sa stau in banca mea si sa citesc mai mult.. daca nu pot veni cu informatii si cu argumente concrete pentru a sustine o idee...
ar mai fi de lucrat la forum pentru eliminarea a multor topicuri care sunt deschise fara nici un rost,subiectele mai fiind tratate de multe ori, este prea mult balast,trebuie toata lumea,si cei mai vechi si cei noi sa invete sa caute ca se gasesc raspunsurile cam la toate intrebarile...dar asta e deja alta problema...
Foarte interesant! Acum inteleg de unde o anumita nemultumire.
Forumul nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea:
-Unii il vad doar ca pe un loc stric tehnic, unde in comun se cauta raspunsuri si solutii la intrebari legate de albina. Altii il vad ca un loc de intalnire, un club al stuparilor, unde pot discuta despre orice.
-Unii sunt aici strict pentru informatie, altii mai si socializeaza.
-Unii vor discutii sobre si strict la subiect, altii dezvolta latura umana a umorului si a jocului.
Ceea ce pare firesc unora, displace altora, iar unele lucruri sunt vazute foarte diferit:
sunt prea multi care posteaza doar asa ca sa acumuleze mesaje
Oare? Se da ceva? Dar daca omul chiar are chef si de socializare si nu strica topicuri, ci participa. Daca vorbeste cu oameni si nu cu masini, nu foloseste limbajul tip proces verbal al politiei?
Exista in viziunea psihologilor un tip de gandire -intentionat nu o numesc- in care se atribuie tot felul de intentii celorlalti, intentii egoiste, sunt banuiti de ganduri ascunse -dar bineinteles ca "subiectul" le deconspira.
Dar tot asa exista si compasiunea, diferita de mila. Inseamna intelegerea celorlalti si punerea ta in locul lor.
In functie de ce inseamna forumul pentru fiecare si de tipul lui interior de gandire, vor rezulta atatea tipuri diferite egale cu cati membrii ai forumului suntem.
Cred ca ne vom intelege mai bine daca acceptam ca nu inseamna acelasi lucru pentru toti si ca avem asteptari diferite de la acest forum.
Va invit la discutie: Ce inseamna acest forum pentru d-voastra?