Jonny_it,daca nu te superi,as vrea sa te asociez si eu cu ...o persoana!
sa te vad cum arati.
ziceai ca vii la sighisoara daca nu ninge,da n-am avut placerea sa te cunosc.
teinegru64 scrie:Treci intr-o dumineca prin Borca Neamt.
MIHAI BALS scrie:Jonny_it,daca nu te superi,as vrea sa te asociez si eu cu ...o persoana!
sa te vad cum arati.
MIHAI BALS scrie:teinegru64 scrie:Treci intr-o dumineca prin Borca Neamt.
daca-mi faci invitatie,sambata viitoare sunt acolo!
jonny_it scrie:MIHAI BALS scrie:Jonny_it,daca nu te superi,as vrea sa te asociez si eu cu ...o persoana!
sa te vad cum arati.
Am fost la Sighisoara, dar nu am stat decat prea mult timp prin targ.
Cand aveti drum prin Piatra Neamt (valabil si pt Teinegru) putem bea o cafea. Doar sa ma anuntati sa va spun daca sunt prin zona si sa nu am altele pe cap; de ex in decembrie aproape toata luna o sa fiu in Norvegia.
MIHAI BALS scrie:stai putin ca io n-am cetit penultima postare-adica asta.
cum adica ai fost la sighisoara da n-ai stat prea mult?
pai cand ai fost?
sambata sau duminica?
n-ai avut curiozitatea sa cunosti pe nimeni?
de ce?
io nu te cred ca ai fost!
demonstreaza!
jonny_it scrie:MIHAI BALS scrie:stai putin ca io n-am cetit penultima postare-adica asta.
cum adica ai fost la sighisoara da n-ai stat prea mult?
pai cand ai fost?
sambata sau duminica?
n-ai avut curiozitatea sa cunosti pe nimeni?
de ce?
io nu te cred ca ai fost!
demonstreaza!
Sambata am fost.
Am fost, am fost printre primii ajunsi. L-am trezit din somn si pe Stefan Orban, sigur isi aminteste![]()
Am baut o cafea + o discutie interesanta cu dl doctor Dragos Gavrila, discutii cu inca 2 apicultori si pe la 10 si ceva 11 am plecat.
Am si un borcan de miere cu fructe(sa fur si eu secretul de fabricatie si sa vad cum este; pana acum am testat doar miere + cirese amare, miere + capsuni, miere + banane si cam atat, miere + catina).
jonny_it scrie:nicus scrie:Eu zic asa, sa pui o folie de culoare neagra care atrage caldura.
Te salut si iti respect munca pe care o faci.
Multumesc!![]()
Daca as pune folie neagra la primavara as avea cu 25-50% albine mai putine in stupi. Cunosc un apicultor care a invelit asa stupii si a cam ramas fara albine.
Folia incalzeste stupul si face ca albinele sa zboare chiar si cand afara sunt doar 4-5 grade. Albinele mor de frig in exteriorul stupului.
Pe mine ma intereseaza doar sa le protejez de curentii de aer.
MIHAI BALS scrie:ok, te cred!
da nu a fost pacat de atata drum sa nu stai pana seara?
nicus scrie:Johnny, ti am folosit aceasta postare aici: http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=10&t=3001
Poate dai si tu o parereSpor in tot ceea ce faci.
nicus scrie:Datoriile vechi se uita, cele noi.. asteapta sa se invecheasca.
sakala scrie:jonny fami o shita clara te rog frumos inaltinea corpului sa fie de 240mm si de aici se face falsul de 7 mm sau 5 mm
deci tai scandura la 240 lata si fac falsul ext de 7 mmm si ala de pe corpul de jos tot 7 mm are si ala pt rame de 20mm
jonny_it scrie:sakala scrie:jonny fami o shita clara te rog frumos inaltinea corpului sa fie de 240mm si de aici se face falsul de 7 mm sau 5 mm
deci tai scandura la 240 lata si fac falsul ext de 7 mmm si ala de pe corpul de jos tot 7 mm are si ala pt rame de 20mm
Nu stiu cat este de clara, dar daca nu intelegi ceva sa imi zici![]()
Acolo cu verde este faltul de jos de la imbinarea corpurilor. Eu in loc de falt folosesc o sipca de 9 mm x 9mm.
Daca se face falt in timp se rupe si se ajunge tot la sipca. Asta daca vrei sa imbini corpurile si nu le asezi direct unul pe altul cum face Dan Margarit de ex. Pt pastoral ar fi ok sa fie imbinate sau sa ai coltare ..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori