Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

AJUTATIMA SA DAU DE DANSU

Mesajde murarudumitru » 05 Dec 2012, 00:48

Multi dintre dv ma cunosc,anul trecut miam zis sa fac si eu scoala de apicultor sa iau diploma ca sa pot acesa si eu niste fonduri europene ca stupi am adica famili binenteles cu ajutorul unor apicultori, problema este ca am gsit pe cineva istrate se numeste el a zis ca majuta sa fac cursurilesi mia cerut o diploma care iam dato de 12 clase eu atunci stateam la barateaz am fost dat afar acu stau iar la gottlob am venit deunde am plecat ,acolo nu am putut sa fac nici un demers pentru acte ca nu am avut domiciliu ,acu vreau sa fac cursuriile dar numai dau de dansu numi raspunde pe celular poate cineva al cunoaste simi da un alt numar de fix ceva macar sami aduca diploma de profesionala ca mai am nevoie de ia ,macar un sfat multumesc mitica
murarudumitru

Re: AJUTATIMA SA DAU DE DANSU

Mesajde prisecarul » 05 Dec 2012, 09:14

mitica, ce mai faci?
am inteles ca nu mai stai la taky.
ce s-a intamplat?
prisecarul

Mesajde murarudumitru » 05 Dec 2012, 19:26

prisecarul scrie:mitica, ce mai faci?
am inteles ca nu mai stai la taky.
ce s-a intamplat?

in primul rand va salut numai stau de 5 luni ca mu dat afar sia batut joc de mine ma pus numa pe drumuri mai bine ma lasa asa cum sunt va multumesc pentru tot doamneajuta
murarudumitru

Mesajde bio » 05 Dec 2012, 19:50

...mitica cred ca ar fi de ajutor daca ne-ai spune din ce judet, localitate era acel domn ISTRATE, care te-a lasat fara diploma....Evntual si ce functie, calitate ar avea ca poate exista cineva care a cooperat cu el.

Ceva de genul, dl. Istrate de la Consultanta agricola a jud Mures..--este doar un model..
bio

Mesajde murarudumitru » 05 Dec 2012, 20:03

bio scrie:...mitica cred ca ar fi de ajutor daca ne-ai spune din ce judet, localitate era acel domn ISTRATE, care te-a lasat fara diploma....Evntual si ce functie, calitate ar avea ca poate exista cineva care a cooperat cu el.

Ceva de genul, dl. Istrate de la Consultanta agricola a jud Mures..--este doar un model..

dl.istrate este cu cursuriile astea de apicultorel face actele an timisoara dar dansul sta undeva la tara langa timisoara nr asta al am dar nu merge suna dar nu raspunde 0746351192
murarudumitru

Mesajde jiji » 05 Dec 2012, 21:16

asta am gasit dupa nr de tel pe urmatorul site
http://www.romapis.org/index.php?id=forum

Asociatia Stuparul Banatean detine AUTORIZATIA pentru desfasurarea cursurilor de pregatire si instruire in meseria de APICULTOR. Se fac inscrieri pe toata perioada anului, iar cursurile se desfasoara dupa ce se apicultorii sunt asociatii in 2 grupe de lucru si pregatire, incepand de la miim 28 la 56 si peste. Actele necesare> BI/CI - Diploma calificare mai mare de 8 clase, - Adeverinta de la medicul de familie, - Cerere completata catre asociatie, - Prima taxa de 250 lei, - Se primeste prima Carte de apiterapie, La finalizarea cursului se achita a doua taxa de 300,0 lei - Se primeste a doua carte Plante Medicinale de la A la Z - Se primeste 1 pomisor de Evodia, - Se da consultanta gratuita in intocmirea documentatiei pt. P.N.A. - Se da consultanta gratuita pentru pregatirea dosarului in vederea efectuarii proiectului pe Masura 141 si 112. PUTEM ASIGURA ACEEASI LOGISTICA SI PENTRU APICULTORII DIN ALTEE LOCALITATI PRESEDINTE ISTRATIE DUMITRU dumitruistratie@yahoo.com tel 0746351192
jiji

Mesajde murarudumitru » 05 Dec 2012, 21:23

jiji scrie:asta am gasit dupa nr de tel pe urmatorul site
http://www.romapis.org/index.php?id=forum

Asociatia Stuparul Banatean detine AUTORIZATIA pentru desfasurarea cursurilor de pregatire si instruire in meseria de APICULTOR. Se fac inscrieri pe toata perioada anului, iar cursurile se desfasoara dupa ce se apicultorii sunt asociatii in 2 grupe de lucru si pregatire, incepand de la miim 28 la 56 si peste. Actele necesare> BI/CI - Diploma calificare mai mare de 8 clase, - Adeverinta de la medicul de familie, - Cerere completata catre asociatie, - Prima taxa de 250 lei, - Se primeste prima Carte de apiterapie, La finalizarea cursului se achita a doua taxa de 300,0 lei - Se primeste a doua carte Plante Medicinale de la A la Z - Se primeste 1 pomisor de Evodia, - Se da consultanta gratuita in intocmirea documentatiei pt. P.N.A. - Se da consultanta gratuita pentru pregatirea dosarului in vederea efectuarii proiectului pe Masura 141 si 112. PUTEM ASIGURA ACEEASI LOGISTICA SI PENTRU APICULTORII DIN ALTEE LOCALITATI PRESEDINTE ISTRATIE DUMITRU dumitruistratie@yahoo.com tel 0746351192

Mulumesc asta este poate pot da de dansul sa iau diploma sa nu mi se piarda
murarudumitru

Mesajde IonutMioveni » 06 Dec 2012, 12:20

Neatza domn' Dumitru.
De ce nu incercati sa sunati de pe alte nr de telefon.
Poate (mai mult ca sigur) va cunoaste numarul dvs de tel si de aceea nu raspunde.
Sunt astfel de persoane care nu raspund la o anume persoana , altii nu raspund daca nu cunosc numarul.....nu-i inteleg nici pe unii nici pe altii dar fie.
Asadar sfatul meu este sa incercati sa luati legatura si de pe alte numere de tel sa vedeti ca trebuie sa raspunda mai ales daca ii suna telefonul.
L-as suna eu dar nu stiu ce sa-i spun :lol: ...."stiti domnule ...aveti de innapoiat un document domnului Dumitru de ceva timp....".
Am avut si eu un caz cu un domn din Bacau asemanator doar ca el doar promisese ca-mi da ceva.
I-am trimis in prealabil niste sem de Paulownia.....le-a primit...si mi-a promis ca in toamna imi trm cativa puieti(2-3 la nr) de braduti argintii...taxele postale revenind mie.
Tot asa suna tel dar nu raspundea ...in schimb cand l-am sunat de pe alt telefon...surpriza a raspuns crezandca-i un clint nou ...dansu avand pepiniera.
A gasit ceva scuze puerile si am stabilit toate detaliile apoi, dar tot degeaba ca nu s-a tinut de cuvant.
Eu n.am avut nimic de pierdut dar dvs ve.ti avea daca nu va recuperati bunul.

Asa ca bafta multa!
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde balasbebe » 06 Dec 2012, 14:59

Am vorbit personal cu domnul Istratie. Pare un om de treaba. A zis ca-l ajuta dar alta era situatia creata. Nu stiu unde este adevarul, poate la mijloc
Ultima oară modificat de balasbebe pe 06 Dec 2012, 15:25, modificat de 2 ori în total.
balasbebe

Mesajde murarudumitru » 06 Dec 2012, 15:06

IonutMioveni scrie:Neatza domn' Dumitru.
De ce nu incercati sa sunati de pe alte nr de telefon.
Poate (mai mult ca sigur) va cunoaste numarul dvs de tel si de aceea nu raspunde.
Sunt astfel de persoane care nu raspund la o anume persoana , altii nu raspund daca nu cunosc numarul.....nu-i inteleg nici pe unii nici pe altii dar fie.
Asadar sfatul meu este sa incercati sa luati legatura si de pe alte numere de tel sa vedeti ca trebuie sa raspunda mai ales daca ii suna telefonul.
L-as suna eu dar nu stiu ce sa-i spun :lol: ...."stiti domnule ...aveti de innapoiat un document domnului Dumitru de ceva timp....".
Am avut si eu un caz cu un domn din Bacau asemanator doar ca el doar promisese ca-mi da ceva.
I-am trimis in prealabil niste sem de Paulownia.....le-a primit...si mi-a promis ca in toamna imi trm cativa puieti(2-3 la nr) de braduti argintii...taxele postale revenind mie.
Tot asa suna tel dar nu raspundea ...in schimb cand l-am sunat de pe alt telefon...surpriza a raspuns crezandca-i un clint nou ...dansu avand pepiniera.
A gasit ceva scuze puerile si am stabilit toate detaliile apoi, dar tot degeaba ca nu s-a tinut de cuvant.
Eu n.am avut nimic de pierdut dar dvs ve.ti avea daca nu va recuperati bunul.

Asa ca bafta multa!
Sincer nu am alt telefon dar dansul daca era domn trebuia singur sami trimita diploma sau el sa ma sune
murarudumitru

Mesajde IonutMioveni » 06 Dec 2012, 15:23

Asa e...aveti dreptate...dar asta e valabil doar in cazul unei persoane cu caracter.
Si probabil ca dansul nu face parte din aceasta categorie.
Incercati totusi de la un prieten , vecin , care are minute in reteaua respectiva...daca nu apelam la cazul B.
Cazul B consta in ceea ce a precizat domnul balasbebe mai sus.
Toate cele bune.
Nascut pentru a reusi !!!
http://ionutmioveni.sunphoto.ro/
Tel.0745092353
IonutMioveni

Mesajde balasbebe » 06 Dec 2012, 15:38

Dupa ce am vorbit cu acel domn la telefon a trebuit sa-mi schimb pozitia. pare un om cooperant, si ei trebuie sa-si rezolve problemele. Nu cred ca trebuie bombardat cu telefoane.
balasbebe

Mesajde Dragos2006 » 06 Dec 2012, 16:19

In principiu trebuie sa ma intalnesc cu acest Istrate pe 15 , daca il intalnesc ce sa-i spun ? sau sa-i rup o mana ? :D
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde murarudumitru » 06 Dec 2012, 16:42

Dragos2006 scrie:In principiu trebuie sa ma intalnesc cu acest Istrate pe 15 , daca il intalnesc ce sa-i spun ? sau sa-i rup o mana ? :D

Nuuuuuuuuuuu doamne fereste daca tot va antanliti spuneti ca stau la gottlob numai stau unde a fost la mine si daca vrea sa dea pe la mine la gottlob sami aduca si un bax de apifonda contra cost multumesc
murarudumitru

Mesajde Donbazil » 06 Dec 2012, 23:39

Sal'tare!
Doctoreeee!.....
Stai ghinisor!......Nu da si nu rupe...... :lol: :lol: :lol:
Nici eu nu-s cel mai mare fan al d-lui Istrate dar sunt sigur ca problema se va rezolva.......Poate a fost o neintelegere.....Poate omul a fost foarte ocupat......Poate chear l-a cautat dar nu l-a mai gasit dupa ce s-a mutat....
Mai sunt sigur de un lucru: vreun coleg de la "Stuparul banatean" o sa-l anunte cum sa dea de Muraru si treaba se rezolva....In fond indiferent de asociatia la care suntem membrii, omenia trebuie sa ramana omenie. :idea:
Parerea mea!
Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde jiji » 07 Dec 2012, 21:24

si uite asa fuseram de ajutor unui om
jiji

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE