Delorin , i-ati un abric la mana a doua dar sa fie mai teapan si sa-l probezi putin in sarcina intai , sa vezi daca duce motorul cand bagi material mai gros la panza sau cand bagi o scandura mai lata ! daca are reglaje de ridicare a blatului sau mesei mobile cu atat mai bine iar daca nu are se pot face , nu e f greu ! eu in primavara am luat un abric cu latimea cutitelor de 25 si panza pt circular si nu avea nici o alta optiune insa i-am facut limitator , blat lateral reglabil pe inaltime pt circular , masa mobila cu limitator pt circular si la anul ai fac si reglaj pe inaltime pt blatul abricului !daca ai si grosime la utilaj mergi ceva mai repede cu lucrul dar si fara grosime iese si precizia este tot pe acolo , adica cel mult 1mm marja , in caz ca nu esti atent la masuratori ! ies stupii la meserie fara sa fi pus mana pana anul asta pe vreun abric , trebuie sa fii atent insa pt ca eu mi-am platit ''cota'' in vara asta , lipsa 1 cm la un deget dar vina a fost a mea pt ca am lucrat riscant ! in locul panzei poti sa pui freze cumparate ieftin la SH si faci niste lucrari la meserie !
Multa bafta si atentie la protectia muncii cand o sa lucrezi cu utilajul ,iar cat priveste stupii din polistiren , trebuie sa umblii cu ei ca si cu oul , nu se merita , nu sunt facuti pt tavaleala !