Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ovidiu Bădiță - începător

Mesajde Ioan Guist » 08 Dec 2012, 22:34

Daca cauti sa devii apicultor, ai nimerit bineee!!
Bine ai venit!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde un OM » 08 Dec 2012, 22:42

Bine a-ti venit.Cred totusi ca este tarziu sa incepeti pentru anul 2012, Poate la ...anul. Sper sa tineti la intepaturi, doar apicultorii sunt fruntasi... nu? Sanatate d-voastra si familiei.
un OM

Re: Apicultor incepător

Mesajde alt stupar » 08 Dec 2012, 22:54

OvidiuBadita scrie:Nu o să pot face nimic la anu în sensul fondurilor europene. Știu asta foarte bine. Însă stupina pot să o fac. Poate în 2014 o să încerc fonduri europene dacă o mai fi Europa...

sigur poti !
Da sa fie din prima de 50 de stupi. Ca sa le dovedesti tuturor ca se poate castiga cel putin salariul mediu din zona.
Pai ce... astia vorbesc prostii ??? http://www.cresterea-albinelor.ro/?gcli ... 3god6zwAfQ
sute si sute de euro dupa DOAR 40 de zile.
GARANTAT !!!
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde OvidiuBadita » 08 Dec 2012, 22:57

Văd că ați combinat cele două topicuri. Vă mulțumesc. Se poate să mutați postul cu prezentarea la început și celelalte la sfârșit? Mi se pare mai logic să fie prezentarea în primul post. Și scuze de varza provocată că nu m-am lămurit de ce e cu secțiunea asta înainte să fac primul post.
OvidiuBadita

Mesajde niculita » 08 Dec 2012, 23:05

OvidiuBadita scrie:Nu o să pot face nimic la anu în sensul fondurilor europene. Știu asta foarte bine. Însă stupina pot să o fac. Poate în 2014 o să încerc fonduri europene dacă o mai fi Europa...

Bun venit si mult succes.Si eu sunt incepator.Dar initial am cumparat numai 6,iar de mai bine de jumatate de an tot studiez pe forum si din carti....Bafta multa si iernare usoara la toti stuparii...
:D
niculita

Mesajde OvidiuBadita » 08 Dec 2012, 23:24

Okay. O să încep cu mai puțini. Să zicem că 10. De unde să-i cumpăr?
OvidiuBadita

Mesajde proapis13 » 08 Dec 2012, 23:41

OvidiuBadita scrie:Okay. O să încep cu mai puțini. Să zicem că 10. De unde să-i cumpăr?

Incearca aici si poate reusesti sa-i arvunesti de pe acum
http://anunturiapicole.stuparitul.com/i ... d0e48b65f6
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde vlad » 09 Dec 2012, 12:39

acuma ... omul e un pic dezumflat. i s-a retezat visul ; probabil ca ne-a si injurat ca am avea ceva impotriva lui , dar la toamna ( in situatia in care icepe - chiar si cu zece stupi ) ne va da dreptate ; atunci va intelege ca ,cu totii ,l-am povatuit de bine . si tot atunci , la toamna , va vedea ce munca inseamna 10 stupi ( in conditiile in care esti la inceput si de multe ori habar nu ai ce trebuie sa faci si de unde sa incepi )
si inca ceva : badita , nu renunta la serviciu nici cand vei ajunge la 50 sau 100de stupi ! . ca sa traiesti numai din apicultura e ff dificil . sunt cativa pe forum care fac asta si iti pot da amanunte
vlad

Mesajde MyBees » 09 Dec 2012, 17:37

Bine ai venit printre noi Ovidiu. Cred ca iti inteleg motivele si iti doresc mult succes.

Pana in primavara, cand poti cumpara albinele, ai tot timpul sa hotarasti cu cate pleci la inceput. Cel mai important este sa mergi pe drumul tau si sa tii cont de sfaturile care ti se potrivesc. Ai in jurul tau multi apicultori prezenti si pe forum si cred ca in timp va veti cunoaste.Sunt convins ca pana in primavara poti face o evaluare corecta si sa alegi varianta potrivita.

Cursul de la Bucuresti l-am facut si eu, insa cu un al trainer si il consider util, chiar daca nu am accesat fonduri. Cu atat mai mult este importanta pentru tine.
Ce sa zic... sunt curios ce vei face pana la urma, pentru ca eu ma bucur de fiecare data cand vad ca apar tineri cu dorinta puternica de a face apicultura.

Spor!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde OvidiuBadita » 09 Dec 2012, 18:32

Un lucru e clar. O să fac apicultură. Și dacă iau un singur stup. În cel mai rău caz, nu o să fac asta în România. Există varianta să plec în Suedia. Însă eu vreau să stau în țară.
OvidiuBadita

Mesajde dorindafi » 09 Dec 2012, 19:07

OvidiuBadita scrie:Un lucru e clar. O să fac apicultură. Și dacă iau un singur stup. În cel mai rău caz, nu o să fac asta în România. Există varianta să plec în Suedia. Însă eu vreau să stau în țară.

sa nu-tzi para rau de ceace ai facut
sa-tzi para rau de ceace n-ai facut
bun venit shi mult noroc
dorindafi

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?