gabi bee scrie:Vreau sa ma lamuriti si pe mine , uitandu-va la poza de mai jos , la care model de imbinare dintre cuib si cat este probabil sa intre apa mai repede . Primul caz este imbinarea cuib-cat cu cepi iar in al doilea caz imbinarea cuib-cat cu falt invers ,si daca este neglijabila o oarecare scurgere de apa la o ploaie torentiala !
gabi bee scrie:Vreau sa ma lamuriti si pe mine , uitandu-va la poza de mai jos , la care model de imbinare dintre cuib si cat este probabil sa intre apa mai repede . Primul caz este imbinarea cuib-cat cu cepi iar in al doilea caz imbinarea cuib-cat cu falt invers ,si daca este neglijabila o oarecare scurgere de apa la o ploaie torentiala !
jenica67 scrie: Apropo de ce scrie colegul ovidiu_78, cred ca nu s-a inteles, ca magazie nu trebuieste lipita de cuib, ca atunci s-a terminat definitiv.
janese scrie:...depinde care e fatza exterioara a imbinarii ( apa sa nu intre prin faltz)!
jenica67 scrie:Dupa mine, asa trebuie facut faltul ( cel putin eu asa l-am facut) dar numai la peretii laterali, in fata si in spate, am lasat peretele drept.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator