Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde jonny_it » 10 Oct 2019, 19:49

Closcutz scrie:Jonny n-am buton de like ca imediat ti-as da unul pt comentariu! Ce atata fericire ca pleaca ai nostri, vin ai nostri nu imi dau seama! Va aduceti aminte de stimabilul Achim Irimescu care si-a batut joc de noi mintindu-ne la greu ca ne acorda ajutor de minimis si nu ne-a dat absolut nimic!

Multumesc :)
Legat de minimis, a primit cineva banii pana acum sau dupa ce se termina perioada de depunere a dosarelor se dau banii? Sa stiu, ma urc in masina sa depun si eu actele sau imi vad de treaba. :)
jonny_it

Mesajde Shrek » 10 Oct 2019, 19:51

Regina ( prostiei, zac unii) a murit! Trăiască regele ( plagiatului)!
După ce maestru' nost , da dincolo da ....paralela 45, mi-o atras atenția dan nou, ca am " abuzat limba romana", am pus moțiunea de cenzură pa text, dar n-a picat nimic.
Asadar, regina (ne)conflictuală vvv ( viorica, Vasilica de videle), a fost dată cu. P....oalele in sus la palat! Bucurie mare după cum ar zace unii, ca o picat. Ce mai, acum o sa cură lapte ( de buhai) si miere (cu apilarnil ) in tara! Dar ia sa vedem oleaca, oastea de stransura ca a batut regina vvv: un pnl, condus de fatada de o mandolina, care întreba asistenta...cine-i generalul ( sri); un pmp condus de un fost turnător si sportiv de performanță la categoria...dat pe ( ori in ) gat; usr, un partid nou aparut condus cu stîngăcie de un ungurel romanizat, dar in care regula de bază la intrarea în partid este sa ai ochii ...albastri; pro romanica, un partid de " rspopiti" alungați din psd, condus de nimeni altul decât regele plagiatului, puie monta. Au mai servit prânzul si minoritățile, de toate culorile. Asadar trădare sa fie, daca interesele partidului o cere dar sa stim si noi! Ai puțintică rabdare , neicusorule! Nenea Iancu este mai prezent ca oricând in viata noastra.
Ce va urma? O lupta pentru ciolan care, probabil, il va scoate învingător pe monta. Este greu de crezut că se va putea forma o majoritate parlamentară fără el. Mai mult, va încerca să " reinventeze psd", sub sigla pro ro ( zic io). Deocamdată, mingea o are mutu si, în scenariul unui blat cu psd, va trage de timp cu nominalizările până după alegeri. Apoi, forțarea unor alegeri anticipate, daca scorul la alegeri va fi suficient de bun, care sa asigure ieșirea unei majorități de dreapta, coagulate pe pnl. Pana atunci, avem campania ...de toamna! Daca vvv își anunță retragerea din cursa electorală ( in caz contrar este sigur blat ), calculelele se complică pentru turul 2. 'Om, trai si 'om vedea!
Shrek

Mesajde paul » 10 Oct 2019, 20:50

Shrek scrie:Dar ia sa vedem oleaca, oastea de stransura ca a batut regina vvv: un pnl, condus de fatada de o mandolina, care întreba asistenta...cine-i generalul ( sri); un pmp condus de un fost turnător si sportiv de performanță la categoria...dat pe ( ori in ) gat; usr, un partid nou aparut condus cu stîngăcie de un ungurel romanizat, dar in care regula de bază la intrarea în partid este sa ai ochii ...albastri; pro romanica, un partid de " rspopiti" alungați din psd, condus de nimeni altul decât regele plagiatului, puie monta. Au mai servit prânzul si minoritățile, de toate culorile. Asadar trădare sa fie, daca interesele partidului o cere dar sa stim si noi! Ai puțintică rabdare , neicusorule! Nenea Iancu este mai prezent ca oricând in viata noastra.
Ce va urma? O lupta pentru ciolan care, probabil, il va scoate învingător pe monta. Este greu de crezut că se va putea forma o majoritate parlamentară fără el. Mai mult, va încerca să " reinventeze psd", sub sigla pro ro ( zic io).

Foarte corecta analiza !
O mica adaugire ... i-ai uitat pe TRADATORII din ALDE condusi de Tariceanu !
Cine a tradat odata sigur o va mai face de ... n ori !
LE ... o coalitie pesede, alde, pro romania nu-i niciun S.F. Fara Viorica, bineinteles ... ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Cristian IONITA » 10 Oct 2019, 21:33

Psd este pe drumul spre locul meritat ... respectiv galeata de gunoi a politicii romanesti ... eu zic ca cel putin 10 ani nu vor mai depasi locul 3 in preferintele romanilor ... iar curvele politici gen Tariceanu si Ponta nu se vor apropia nici pe acest loc
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 11 Oct 2019, 06:23

Closcutz scrie:Jonny n-am buton de like ca imediat ti-as da unul pt comentariu! Ce atata fericire ca pleaca ai nostri, vin ai nostri nu imi dau seama! Va aduceti aminte de stimabilul Achim Irimescu care si-a batut joc de noi mintindu-ne la greu ca ne acorda ajutor de minimis si nu ne-a dat absolut nimic!

Sa zicem ca sunt apicultor cu undeva la 150 de stupi! Rup osul pe plaiurile patriei, nopti nedormite, coloana in pioneze, sanatatea pilaf, stupii plini de insecticide si pesticide... totul pentru a scoate circa 2-3 tone la rapita si 2-3 tone la fs, salcamul si teiul iesind din joc, urmeaza sa marit mierea ulterior la prietenii nostri procesatori cu 7-8 lei.
Nu-i asa ca e usor sa devin dependent de un ajutor de minimis, de un sistem care face ce vrea cu mine? Ma vand uman pentru un pumn de galbeni, in timp ce soferul primariei de partid cu program de 9-12 pleaca acasa lunar cu 50 de meleoane. :oops: Intrebarea este cum ies din aceasta bula daca nici macar nu am reusit sa identific cele 2 mari probleme ale apiculturii romanesti, pe care le-am subliniat mai sus?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Bambucha » 11 Oct 2019, 06:33

paul scrie:
Shrek scrie:Dar ia sa vedem oleaca, oastea de stransura ca a batut regina vvv: un pnl, condus de fatada de o mandolina, care întreba asistenta...cine-i generalul ( sri); un pmp condus de un fost turnător si sportiv de performanță la categoria...dat pe ( ori in ) gat; usr, un partid nou aparut condus cu stîngăcie de un ungurel romanizat, dar in care regula de bază la intrarea în partid este sa ai ochii ...albastri; pro romanica, un partid de " rspopiti" alungați din psd, condus de nimeni altul decât regele plagiatului, puie monta. Au mai servit prânzul si minoritățile, de toate culorile. Asadar trădare sa fie, daca interesele partidului o cere dar sa stim si noi! Ai puțintică rabdare , neicusorule! Nenea Iancu este mai prezent ca oricând in viata noastra.
Ce va urma? O lupta pentru ciolan care, probabil, il va scoate învingător pe monta. Este greu de crezut că se va putea forma o majoritate parlamentară fără el. Mai mult, va încerca să " reinventeze psd", sub sigla pro ro ( zic io).

Foarte corecta analiza !
LE ... o coalitie pesede, alde, pro romania nu-i niciun S.F. Fara Viorica, bineinteles ... ;)

Am mai vazut astfel de analize "corecte", bine-nteles sub forma pamfletara pentru a avea varianta de reinterpretat in caz ca nu iese, vezi prognoza domnului, firea-LCK la prezidentiale. :lol:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 11 Oct 2019, 17:43

Ora de dirigenție!
Dom' profesor , aflat în criza de.....meditatii, a chemat la el la cabinetul de ...dirigenție, toata clasa! Politică! I-o spus dumnealui, directorul ( sri), ca cineva o călcat în...străchini si, ca atare, a voit sa afle cine-i al mai bun sa-l puna sef. Peste toata clasa. Politica.
Primul o venit sică mandolina, cu intenția declarată de a-i cânta.... dirigintelui. In strună! Dom' profesor a luat act de voința dansului si l-o trimis sa faca....vocalize.
Pana luni sa mai gândește. Ori mai citeste. Ori mai scrie un...pas? Cine stie?!
Al doilea elev, deși cunoscut ca fiind oleacă mai obraznic, de când tragerea la sorti la situat pe locul trei iar în sondaje pa doi, a spus că el n-are nici o treaba cu șeful.....scolii, dar dorește o nouă...clasa. Politica. Dom' profesor o clipit discret si o zis ca in reclama cu dolorgit : " lasa ca stiu eu"!
Apoi o venit si Kelemen ighen, care a spus scurt si la subiect, ca el nu pleacă din clasa decât cand se gata ...anul școlar. Iar ca sa fie sica mandolina prim solist nu vrea decât un rând de chei! De la ...clasa si Cheile Bicazului.
Elevul marinaru matol, a lipsit motivat de la dirigenție, pe motiv ca-i răcit si ii tremura ...mana cand toarnă. In pahar. Dar il va lasa pe sica sa-i faca o dedicație: ia mai toarn-un...păhărel!
Cică aia mică, vvv, o chiulit de la ora! Nu avea lecția învățată! Nici ala micu' cu curu' mare n-a venit! Cică o fo sa ia ore! De engleză! Au ienglejii ăștia americani niste morcovi....La unii abia se mai vad frunzele.
După ce s-or gatat .....meditațiile, dom' profesor o vinit in cancelarie si o zis ca ......! Nu stiu ce o vrut sa zaca, dar un lucru s-a inteles : clasa.....rămâne așa cum ie. Pana se alege un nou șef de....clasa! Ramane tat a mică șefa! Este chiar bine ca nu a înțeles nimic( aia mica)! Pana la primavara, vara sau toamna, clasa rămâne tot asa( corupta)! Daca este nevoie, până luni sau marti, poate până după crăciun, va cauta un nou șef de...clasa! Dar nu uitati, votați....kawasaki! O mobra nemțească cu toba silentioasa! Hai pa!
Shrek

Mesajde feederman » 11 Oct 2019, 18:00

paul scrie:Caline, cu oameni ca el si de teapa lui s-a construit comunismul criminal din anii 50 !!! :oops:

Un munte de adevar! Oamenii ca el si de teapa lui, este multi si vicleni, deoarece intersele partidului o cere. O cere fiindca interesele este mai multe, si mostenirea tutei Viorica trebuie transmisa mai departe, tutulor celor ce se insira pe paralela 44, ca pestii pe sarma la uscat . Este prezenti pretutindeni, s-a insinuat -ei- in societate, la locul de munca, in familii, la coada de la posta romana, pana si in asociatia de scara. Nu mai poti scapa de ei. Uite aici un caz flagrant. Toti oamenii de bine se intreaba: Pana cind ne mai insulta individul de aproape 100 de ani, ce facea pe Morometele acu' cinjdă ani. I-a insultat pe cei mai buni fii ai poporului, cu hartia lui igienica aspra ca smirghelul, tulbura linistea publica din piata Victoriei, la ordinul lui Soros si ne strica serile la televizor cu predicile lui. Da' pana cand?! Nu se gaseste un romanas verde de-al nostru sa-l demaste nimeni? Cu siguranta ca a fost legionar, ca prea se simtea bine in pielea lui Moromete.

paul scrie:
Foarte corecta analiza !
LE ... o coalitie pesede, alde, pro romania nu-i niciun S.F. Fara Viorica, bineinteles ..
.
Corecta , cea mai corecta! Ar fi si mai corecta daca ar include geneza tradarii. Caci marele tradator isi trage seva puturoasa din gunoiul micilor tradatori. Un studiu de caz relevant este oferit de evolutia sinuoasa a unui demn urmas al lui Catavencu . Ipochimenul si-a inceput cariera de cugetator, in stare de transa, cu gura cascata la Ion Ratiu, a continuat ca aceeasi stare de adoratie, sorbindu-l pe Coposu, cu urechile si cu toate dioptriile posibile, dupa care a urmat revelatia, esenta dialecticii materiei, celebrul Victoras, lichea notorie pe care l-a pupat cu ravna pe directia nord sud, identificata fiind o similitudine de caracter. Dar momentul astral a intervenit in viata amatorului de analize, si pupat in nord, cand l-a descoperit pe barbatul suprem, masculul politic Calin. Calin din Tariceni pe care la iubit pana si in urna de vot, prin reprezentanta lui Renate Weber. Si fiindca totul trebuie sa aiba un echilibru, iar mai echilibrat decat cercul nu este decat punctul, a ales echilibrarea in pirueta prin sucire, dinspre a "idolul" Calin si intoarcere la adevarata si secreta iubire, Victoras. Cerc inchis, punct si de la capat. Caci cine se aseamana se aduna si unde caracter nu e , nimic nu e.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 11 Oct 2019, 22:25

feederman scrie:
paul scrie:Caline, cu oameni ca el si de teapa lui s-a construit comunismul criminal din anii 50 !!! :oops:

Un munte de adevar! Oamenii ca el si de teapa lui, este multi si vicleni, deoarece intersele partidului o cere. O cere fiindca interesele este mai multe, si mostenirea tutei Viorica trebuie transmisa mai departe, tutulor celor ce se insira pe paralela 44, ca pestii pe sarma la uscat . Este prezenti pretutindeni, s-a insinuat -ei- in societate, la locul de munca, in familii, la coada de la posta romana, pana si in asociatia de scara. Nu mai poti scapa de ei. Uite aici un caz flagrant. Toti oamenii de bine se intreaba: Pana cind ne mai insulta individul de aproape 100 de ani, ce facea pe Morometele acu' cinjdă ani. I-a insultat pe cei mai buni fii ai poporului, cu hartia lui igienica aspra ca smirghelul, tulbura linistea publica din piata Victoriei, la ordinul lui Soros si ne strica serile la televizor cu predicile lui. Da' pana cand?! Nu se gaseste un romanas verde de-al nostru sa-l demaste nimeni? Cu siguranta ca a fost legionar, ca prea se simtea bine in pielea lui Moromete.

paul scrie:
Foarte corecta analiza !
LE ... o coalitie pesede, alde, pro romania nu-i niciun S.F. Fara Viorica, bineinteles ..
.
Corecta , cea mai corecta! Ar fi si mai corecta daca ar include geneza tradarii. Caci marele tradator isi trage seva puturoasa din gunoiul micilor tradatori. Un studiu de caz relevant este oferit de evolutia sinuoasa a unui demn urmas al lui Catavencu . Ipochimenul si-a inceput cariera de cugetator, in stare de transa, cu gura cascata la Ion Ratiu, a continuat ca aceeasi stare de adoratie, sorbindu-l pe Coposu, cu urechile si cu toate dioptriile posibile, dupa care a urmat revelatia, esenta dialecticii materiei, celebrul Victoras, lichea notorie pe care l-a pupat cu ravna pe directia nord sud, identificata fiind o similitudine de caracter. Dar momentul astral a intervenit in viata amatorului de analize, si pupat in nord, cand l-a descoperit pe barbatul suprem, masculul politic Calin. Calin din Tariceni pe care la iubit pana si in urna de vot, prin reprezentanta lui Renate Weber. Si fiindca totul trebuie sa aiba un echilibru, iar mai echilibrat decat cercul nu este decat punctul, a ales echilibrarea in pirueta prin sucire, dinspre a "idolul" Calin si intoarcere la adevarata si secreta iubire, Victoras. Cerc inchis, punct si de la capat. Caci cine se aseamana se aduna si unde caracter nu e , nimic nu e.

Federe, nu pot sa-ti raspund decat parafrazand-ul pe Victor Ponta din raspunsul pe care i l-a dat Vioricai Dancila ... nimeni nu este suficient de bine crescut incat sa poata convinge un grobian ca este un prost crescut !
Dupa cum ai observat, am incetat sa port orice discutie cu tine in poiana. Pentru ca ... esti un prost crescut si un grobian, care in lipsa argumentelor jigneste.
Este ultima mea postare in care discut cu tine. Esti absolut ... infect !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 11 Oct 2019, 22:58

Parca vad ca le ia astora un an sa puna un nou guvern... ;)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Shrek » 11 Oct 2019, 23:46

lucky5strike scrie:Parca vad ca le ia astora un an sa puna un nou guvern... ;)

Asta am voit sa spun si eu mai sus, suspectand un blat între psd si președinte. Unu' rămâne președinte, unu' rămâne premier. Pana se gata mandatul!
Este posibil sa ma înșel si nici macar nu imi doresc asta. Este o strategie electorală a președintelui care își vede amenintat tronul de mai tânărul consatean .
Argumente.
Din cate stiu eu in ultimele sase luni de mandat, președintele nu poate fi demis. Nici nu poate dizolva parlamentul, chiar dacă parlamentul respinge două propuneri consecutive de premieri. Parlamentul nu poate fi dizolvat in ultimele sase luni de mandat.
Scenarii:
1. Propunere de 2 premieri respinse consecutiv , până la sfârșitul anului. Rezultat: vvv rămâne interimar. Pana trece anul nou, se bea vinul, se mânca porcul, în ianuarie nu lucra parlamentul, vine februarie, o lalaie până în martie, aprilie si gata , s-o dus timpul ca sunt alegeri locale . Deci efect zero.
2. O singură propunere de premier, sică mandolina, respinsă până la sfârșitul anului, Vvv rămâne interimar . După sărbători, vezi punctul 1. Acelaș efect.
3. Sică mandolina este votat premier. Face bugetul,il duce in parlament, pica bugetul, moțiune de cenzură, pica trupa de muzicanți. Alegeri locale cu psd " victima" ă masinatiunilor președintelui. Rezultat zero.
3. Vvv rămâne interimar, până după alegeri, se propun 2 premieri ce vor fi respinși de parlament, aceeași lalaiala, rezultat zero.
Indiferent ce scenariu as face, tot psd imi iese la guvernare, chiar dacă acum, spre deosebire de europarlamentare, președintele se bate cu cărămidă in piept ca a dat jos psd. O nouă cacialma!
Si totusi ma intreb ce coace .... puie monta? Va nasi psd-ul dandu-i un nume nou si posibilitatea sa guverneze cu usr și Barna președinte? Un nou " usl"? Este o întrebare, un scenariu si nu o profeție!
Shrek

Mesajde Bambucha » 13 Oct 2019, 11:24

Gabriela firea la congresul de lansare al duamnei Viorica Vasilica: " PSD inseamna Romania"!

Cat adevar, mon cher, cat adevar! De 30 de ani nu avem o strada care sa uneasca estul cu vestul, sau nordul cu sudul, nu avem centura la Bukres, murim in spitale pline de infectii, suntem ramasi in evul mediu, tara cortegiilor funerare, a carutelor si a milioanelor de romani pribegi pe afara. Da, nene! Romania inseamna PSD! :oops: :oops: :oops:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 14 Oct 2019, 17:49

jonny_it scrie:Vin ai nostri pleaca ai nostri :?
Vine PNL (PDL cu alti burtosi si incompetenti) :?

Ai nimerit-o. E plin de burtosi la astia. Un clasament al burtosilor din PNL trebuie neaparat sa inceapa cu Turcan la egalitate cu Catu.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 14 Oct 2019, 20:47

Sub rezerva ca ar putea fi o stire inventată, nu pot sa remarc decenta și hotărârea mesajului transmis! Poate ca, daca am fi avut o monarhie in loc de o republică...bicefală, imaginea României ar fi fost alta! Zic io!
https://www.national.ro/news/principesa ... 1555.html/
Shrek

Mesajde feederman » 15 Oct 2019, 10:12

Despre morti numai de bine. Atunci cand romanul da semne de uitare, oamenii de bine, romani verzi drapati cu rosu, sar in ajutorul lui, aducandu-i aminte de traditiile stramosesti. Acelasi roman , care cu 29 de ani in urma il fugarea si-l scuipa pe Regele Mihai, la indemnul Iliescului, este indemnat astazi sa-si descopere sentimentele de tandrete fata de Princess Margareta.
Minciunile insirate pe ata alba a emotiei nationaliste , adresate mintilor subtirele, ies la suprafata prin succesiuni de contradictii, cladite pe logica dispretului fata de cititor .
De retinut:
1 un ambasador care să îi ia apărarea în fața Occidentului hulpav, nemilos și duplicitar.<>...... Am făcut aceasta cu sacrificii reciproce, pentru că am împărtășit aceeași viziune și aceleași valori”. Ce sa inteleaga bietul cititor: ca suntem si noi hulpavi, nemilosi si duplicitari sau ca ei sunt blanzi, corecti, cinstiti ca noi?
2 Occidentului hulpav, nemilos și duplicitar. Aceasta expresie nu apare in discursul principesei, si in plus este in contradictie cu afrmatia: Principesa Margareta s-a comportat ca un adevărat diplomat, oferind o lecție despre atitudine potrivită Ce diplomat profereaza insulte?
3 Alta minciuna: Principesa Margareta i a luat la palme pe olandezi, la ei acasă!„Încetați cu aerele de superioritate!”. Minciuna: in discursul principesei nu apare expresia: !„Încetați cu aerele de superioritate!”
4. Olanda, de ce nu ne vrei în Schengen? Aceasta intrebare nu exista in discursul principesei.
Mestesugit falsificata si trunchiata de catre meseriasii Sputnicului si cateii A3, latratori la ordin, informatia este deturnata intr-un singur scop, cu mesajul subliminal directionat doar spre Iohanis: Atacati institutia prezidentiala ! cel ce a stat si va sta in calea resturatiei gastilor de trantori post comunisti . Toti ceilalti, inclusive Cumpanasu, Stanoevici, Brunhilde, Diaconu par a fi de os regesc. Oricine in afara de Iohanis! Dar viata arata ca de ce ti-e frica nu scapi.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 15 Oct 2019, 12:13

Sincer, ma asteptam la o reacție mult mai.....noroioasa, ținând cont că era promovat ( sub o anumită rezerva pe care am mentionat-o) o altă persoană decât farul de la Cotroceni! De remarcat însă, intrarea în scenă ( prin culise , bineinteles), a formației de coarde, trompete si ocarine, condusă de Sica mandolina, asistat la...butoane de tambalagiu' ( ala cu batistuta) bogdan si in care va cânta la....microfon, mutu de la Barbulesti! Ei vor înlocui recitalul oferit pana acum de ...loazele de la capalna, pe motiv că....afara-i frig si bine iar in sobă arde...gazul ( de pomana)!
PS. Regalitatea inseamna sa accepti ca exista o scară de valori morale pe care sa le recunosti si la care sa te raportezi. A pune semnul egal între monarhie si un eventual natinalism desantat este ca si cum ai accepta ca un preot sa înjure de Dumnezeu, în usa bisericii!
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE