adycnst scrie:...
ahhh abia astept sa dau ochii cu batranul si ceata
...
gica scrie:Jimm,priveste poza pusa de mine.Cati crezi ca au sanse cu prisecarul?
janese scrie:....sa nu-ti faci probleme ca de nu ploua,te ud eu????
jimm scrie:gica scrie:Jimm,priveste poza pusa de mine.Cati crezi ca au sanse cu prisecarul?
Pariez pe nea' Eugen ca e tanar, sprinten si bine pregatit
jimm scrie:gica scrie:Jimm,priveste poza pusa de mine.Cati crezi ca au sanse cu prisecarul?
Pariez pe nea' Eugen ca e tanar, sprinten si bine pregatit
Pariez pe nea' Eugen ca e tanar, sprinten, bine pregatit si FRUMOS
MyBees scrie:popageorgian scrie:asta sunt eu, daca ma vedeti pe acolo sa ma trageti de maneca, eu nu cunosc personal pe nimeni dupa forum!
vezi ca-ti creste nasu'
janese scrie:popageorgian scrie:asta sunt eu, daca ma vedeti pe acolo sa ma trageti de maneca, eu nu cunosc personal pe nimeni dupa forum!
maaaa!!! pai esti carlan ,ma!!!!nu esti de apicultura...ca ashtia..(apicultorii) sunt numai puturoshi!!!pe nici unu nu-l vezi ca-shi ia o lopata shi are ca hoby....betoanele!!!!gata calare pe stupi!!!!mai o ramutza...mai o sarmutza.....un cuishor.... shi banu...curge!!!du-te ma la munca de jos!!!....de-ash mai avea anii taiiiiii!...............
![]()
![]()
semneaza..janese stuparul!!!!
Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator