de ce toate astea!?...pentru ca niste "apicultori" s-au "gandit" ce bine ar fi sa dea tepe CE
janese scrie:prisecareee...zi acuma ..tu in papucii mei.....cu cine votezi ma?????shi tu ma altoieshti????in despicatura... sau in ochi?????itzi dau eu tzie portaltoi,maine!!!!!!![]()
ma prisecareee...nu stiu cum aratai acu douajdeani cand eu eram ,,june prim"...dar acuuuu...sunt mai tzatza decat tine!!!!
ia zi,ma vii cu masina maine????nu de alta...dar aveam niste tzuica daia batrana de dambovita!
jimm scrie:ceva impresii...poze, nu a fost nimeni azi?
Nea Eugen sigur nu doarme in noaptea asta, de emotie..parca vad cum cineva boncane la mansarda
un OM scrie:Da unde fuserati (observati, folosesc oltenisme) fratilor ca nu v-am vazut?
iosca scrie:Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni.
nicu scrie:iosca scrie:Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni.
stie cineva la ce ora se inchide tirgul ?
iosca scrie:Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni.
Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator