Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: targ apicol Baneasa 2011

Mesajde adycnst » 02 Sep 2011, 18:02

batranu si ceata nu au venit asa ca sunt dezamagit!!!!...am stat la multe conferinte - vesti proaste pentru apicultorii care au albine..nea' janese scapa cel mai ieftin, in curand va trebui sa punem cipuri albinelor de gat cu lantisor.
de ce toate astea!?...pentru ca niste "apicultori" s-au "gandit" ce bine ar fi sa dea tepe CE :oops: oricum tanti de la ministerul agriculturii si tanti de la apia erau fff suparate!
adycnst

Mesajde prisecarul » 02 Sep 2011, 18:25

janese scrie:prisecareee...zi acuma ..tu in papucii mei.....cu cine votezi ma?????shi tu ma altoieshti????in despicatura... sau in ochi?????itzi dau eu tzie portaltoi,maine!!!!!! :o
ma prisecareee...nu stiu cum aratai acu douajdeani cand eu eram ,,june prim"...dar acuuuu...sunt mai tzatza decat tine!!!!
ia zi,ma vii cu masina maine????nu de alta...dar aveam niste tzuica daia batrana de dambovita!

nu conteaza, am sofer!
iti aduc si eu o tuica de la teleorman, dar s-o bei acasa, caci aici nu garantez pentru tine!
mai ales ca faci urat la bautura!
:lol: :lol: ;)
PS ne explici si noua cu ce esti "dotat"?
:mrgreen:
prisecarul

Mesajde gica » 02 Sep 2011, 20:05

Lasa-l ma prisecare in pace.Daca poti da pe la el si adu-l.Precis nu vine soacra si canci masina.Ca stie toata lumea ca el e sofer de stupar. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde prisecarul » 02 Sep 2011, 20:22

gica, citeste si te minuneaza:

janese scrie:
balanescuadrian scrie:
nea Gica ...mai pune si matale poze cu borcanul ala cu miere ..ca l-ai adus la Bucuresti ..l-ai pozat pe toate partile si de 2 saptamani tot il postezi ... albinele matale doar un borcan cu miere au facut pana acum

nepoateee....maine ne intalnim amandoi la intrarea in targ...venim la costume...COCALARI de soare.....pantofi de GUMA ......sa speriem bucalili!!!...ma gandesc...ce sa mai dau banii pe un pistol cu apa??.....ce?...un JET CU GURA IN DOP,nu merge?????
:lol: :lol: :lol: :lol:

viewtopic.php?f=43&t=369&start=112
prisecarul

Mesajde gica » 02 Sep 2011, 20:48

Nu sunt sanse cu astia doi prisecare.Unul duce ramele la centrifuga soacrei,altul la taica-su.Si se cred stupari.Si greseala noastra e ca ne dam coate cu ei.Cred ca-i voi bana ca sa scapam de soferi de stupari si de copii.
Poate mai discutam si despre albine ca unde apar astia doi gata caterinca. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde jimm » 02 Sep 2011, 23:28

ceva impresii...poze, nu a fost nimeni azi?
Nea Eugen sigur nu doarme in noaptea asta, de emotie..parca vad cum cineva boncane la mansarda :)
jimm

Mesajde Pustache » 03 Sep 2011, 19:00

jimm scrie:ceva impresii...poze, nu a fost nimeni azi?
Nea Eugen sigur nu doarme in noaptea asta, de emotie..parca vad cum cineva boncane la mansarda :)

Am fost mie mi sa parut mai reusit decit ani trecuti erau toti pe acolo si nea gica,janes ,dragos toata armata :D
Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde un OM » 03 Sep 2011, 20:31

Da unde fuserati (observati, folosesc oltenisme) fratilor ca nu v-am vazut?
un OM

Mesajde Pustache » 03 Sep 2011, 20:45

un OM scrie:Da unde fuserati (observati, folosesc oltenisme) fratilor ca nu v-am vazut?

era un pusti pe acolo care umbla cu un fund de stup in mina ala eram io :lol: :lol: :lol: :lol:
Da,sti cum e in viata totul e pana prinzi practica,M-am sters de sange si de praf si-am schimbat tactica .Sunt perfect adaptat acum,doar ca practica tot ma lasa rece ca Antarctica.
Pustache

Mesajde iosca » 03 Sep 2011, 21:43

Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni. :(
http://iosca.sunphoto.ro

Când te-aştepţi mai puţin, atunci îţi dă Dumnezeu mai mult !
iosca

Mesajde nicu » 03 Sep 2011, 21:49

iosca scrie:Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni. :(

stie cineva la ce ora se inchide tirgul ? :(
vremea vine...vremea trece...sa nu uitam ca suntem muritori.
cumpar intelepciune...
nicu

Mesajde Pustache » 03 Sep 2011, 21:57

nicu scrie:
iosca scrie:Va invidiez pe toti cei care ati reusiti sa ajungeti la targ si astept cu nerabdare sa spuneti cum a fost cu amanunte si foto. Din pacate, eu abia azi de dimineata am aflat ca-i targul in aceasta saptamana si oricum nu cred ca puteam veni. :(

stie cineva la ce ora se inchide tirgul ? :(

pai in general pana la 16-17 tine avand in vedere ca e ultima zi maine :mrgreen:
Pustache

Mesajde Pustache » 03 Sep 2011, 22:02

Nu prea pot pune poze am doar cateva deoarece am ramas fara baterie .Daca ai vro intrebare[ curiozitate] astept, eu unu am o curiozitate am vazut acolo un mecanizm care facea stimularea-hranirea albinelor in functie de un program ales nu prea am inteles eu temir ce ,sper sa ma lamuresc cat de curind.
Pustache

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:14

nea Gica in timp ce era bestelit de nea Janese!
Fişiere ataşate
DSCN0872.jpg
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:16

nea Gica negru de suparare ca nea Janese este mai frumos, mai putin burtos si mai apt decat el!!
Fişiere ataşate
DSCN0871.jpg
balanescuadrian

Mesajde balanescuadrian » 03 Sep 2011, 22:17

nea Gica pozandul-l pe nea Janese cu ochii inchisi!...dovada ca erau deschisi! :mrgreen:
Fişiere ataşate
DSCN0875.jpg
balanescuadrian

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE