Prima pagină TARGURI APICOLE SI INTALNIRI TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE

Aceasta rubrica se vrea a fi un altfel de calendar apicol...adica unul scris de catre apicultori. Evenimente apicole, targuri de apicultura, simpozioane...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Se suna adunarea la Targul Apicol CRAIOVA

Mesajde mitti22 » 21 Ian 2014, 21:42

PREZENT spun si eu . Prin organizarea acestui targ la Craiova pot sa spun ca Dumnezeu tine si cu noi .sper sa fie o reusita.
Un om liber este acela care poate sa spuna ''nu''.Cel ce este constrans sa faca ceva, fara a putea sa spuna ''nu,, primeste statutul de sclav.
mitti22

Mesajde lucky5strike » 21 Ian 2014, 21:47

Ia lasati mai politicile deoparte, ca astia vine si pleaca. Doar albina e eterna.

Hai in ghem, hai la targ!
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Dila Daniel » 22 Ian 2014, 09:53

"cica" ala care sta cel mai aproape de targ,da cafeaua,fiindca suntem "ca la el acasa"!!! :)

...cand o citii Peterneamt treaba asta,isi face mutatie la tzara si nici la targ nu mai vine.
Ca lui,nu ii prea place sa riste! :lol:
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde peterneamt » 22 Ian 2014, 12:28

Adică eu să nu vin la târg ? Eu care anii trecuţi fusăi la Făget, Blaj, Alba Iulia,Bucureşti, Râmnicul Vâlcea, etc. să fiu absent când târgul e la mine în cartierul 1Mai la 3 minute de mers pe jos ? :lol:
Aaaaa cafeaua ......La mine iarna e valabil bancul cu iarna ( IAR N-Am bani ) dar am vin, ţuică, timp, voie bună, poftă de taină la o ţigară şi-o cafea. :lol:
ps. Danii, văzuşi tu neamţ prost ? :P
peterneamt

Mesajde Cristian Chirculescu » 22 Ian 2014, 14:42

Domnul Daniel aveti un Pm.
Voi fi sj eu prezent la targ cu cea mai mare placere.
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde CATALIN » 22 Ian 2014, 15:24

din cate am inteles eu la Green House o sa fie cazati producatori...insa daca tot acolo vreti sa fie si adunarea de dupa e ok
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde Dila Daniel » 22 Ian 2014, 18:39

adunarea de dupa?...nu exista nimic prestabilit.
Care ne intalnim pe acolo,firesc ca bem o cafa'.Unde?...vedem atunci!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Dila Daniel » 22 Ian 2014, 18:42

Cristian Chirculescu scrie:Domnul Daniel aveti un Pm.
Voi fi sj eu prezent la targ cu cea mai mare placere.

am raspuns.
Ia-ti tu standul ca nu scapi de noi.Daca faci vanzare,tu dai cafeaua! :lol:
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde Cristian Chirculescu » 22 Ian 2014, 20:30

Cu cea mai mare placere domnul Dila.
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde mircea.costache » 23 Ian 2014, 13:46

lucky5strike scrie:Ia lasati mai politicile deoparte, ca astia vine si pleaca. Doar albina e eterna.

Hai in ghem, hai la targ!

Buna ziua.
Te rog sa nu ma intelegi gresit.Nu postez ca as ,m-as simti lezat sau citat.Intelege ca viata noastra si implicit a albinelor depinde in mica ,mare masura de POLITIC."ASTIA" cu banii,cu regulile,etc.Adevarat ca nu dicteaza albinei,dar puteri noastre de a avea grija ,...???,etc, de albine dicteaza si inca foarte bine.
INTREBARE.Sti de ce?.Pentru ca majoritatea pe astia i-am ales.Atunci sa avem rabdare sa-i vedem si dupa 4 ani sa uitam cum au fost si sa-i votam din nou.
.........????????? etc.

Cu respect.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 23 Ian 2014, 13:57

Dila Daniel scrie:adunarea de dupa?...nu exista nimic prestabilit.
Care ne intalnim pe acolo,firesc ca bem o cafa'.Unde?...vedem atunci!

SALUT.
Nu lasa nimic la intamplare.Pentru orice eventualitate fa o propunere .Vorbeste cu CATALIN si un local in apropiere sa fie rezervat pentru o anumita ora, un anumit nr. aproximativ de membri ,etc.Nu-ti fie teama 10-20 persoane tot suntem de o cafea ,suc,bere,mititei,etc.
Ca ideie sa ai macar in cap citeva locati care ne pot primi cu deranjul si consumatia.

Cu pretenie intre popoare ,neamestec in treburile interne,si schimb reciproc avantajos.

P.S.
Citez: " unde esti tov. CEAUSESCU DOAMNE / ca punand mana pe ei / sa-i imparti in doua cete / in smintiti si in misei / si ...........?????????, etc."
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Dila Daniel » 24 Ian 2014, 17:39

pai nu Mircea,
in timpul zilei,umblam cu treburi.Ca ne intalnim si fugim "la coltz" si luam o cafa si mai barfim si iar o tura prin targ,este altceva ,dar timp sau intentie de a ne strange la masa ca la intanirile apicole,nu prea exista din partea mea.
Aaaa,pe seara,care vrem(eu sigur vin)putem sa mergem la localul unde este cina oficiala(parca vreo 50 lei meniul)cu muzica,spectacol si tot ce tine de o seara la local,acolo da,ne putem aseza la masa.
Dar atunci s-a terminat cu umblatul.Si poate tu de exemplu vrei sa pleci acasa...sau alt coleg venit la targ ca vizitator/cumparator.
Deaceea zic ca totul va fi spontan,cu exceptia localului stabilit de organizatori(local frumos)pentru masa si spectacolul de seara,unde vine cine vrea,pe langa oficiali si comercianti.
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde modigliani » 24 Ian 2014, 18:11

Daca vine Dragos vin si eu ..... Sa mor io ! :D
Ha ! ... Ha ! .... Dik , nah , nah , nah ! ;)

Tre' sa vaz cu ochiu' meu , ala pictoricescu' ! :shock:
modigliani

Mesajde Dila Daniel » 24 Ian 2014, 18:17

:lol:
daca vi, vino neconditionat.El poate sa faca la fel!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde modigliani » 24 Ian 2014, 18:18

Dila Daniel scrie::lol:
daca vi, vino neconditionat.El poate sa faca la fel!

Pai vin , mah ! Vin sa-l pup ! :lol: :lol: :lol: Ca mi-e drag de el ...... tare-tare ! ;)
modigliani

Mesajde CATALIN » 24 Ian 2014, 23:27

Dila Daniel scrie:pai nu Mircea,
in timpul zilei,umblam cu treburi.Ca ne intalnim si fugim "la coltz" si luam o cafa si mai barfim si iar o tura prin targ,este altceva ,dar timp sau intentie de a ne strange la masa ca la intanirile apicole,nu prea exista din partea mea.
Aaaa,pe seara,care vrem(eu sigur vin)putem sa mergem la localul unde este cina oficiala(parca vreo 50 lei meniul)cu muzica,spectacol si tot ce tine de o seara la local,acolo da,ne putem aseza la masa.
Dar atunci s-a terminat cu umblatul.Si poate tu de exemplu vrei sa pleci acasa...sau alt coleg venit la targ ca vizitator/cumparator.
Deaceea zic ca totul va fi spontan,cu exceptia localului stabilit de organizatori(local frumos)pentru masa si spectacolul de seara,unde vine cine vrea,pe langa oficiali si comercianti.

sanchi...sanchi si iar sanchi.....mergem dupa si ne petrecem unde vrem noi nu la oficiala ca asa vreau eu de buna voie sau cu japca ca puterea o aveti mai limitata
ce daca seamana intalnirea asta cu una apicola........sunt convins ca v-ar placea
asa ca nu mai demoralizati oameni....este Mihai bals ca am dreptate? peterneamt..ce zici de un karoke??...ce drac sunt 2 zile in care sa tot targuim
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE