Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde feederman » 20 Iun 2019, 09:42

paul scrie: Cat de ipocrit poti fi ?
Feedere, vorba lui Shreck, intr-o vreme exista suspiciunea ca ai fi un tip ... in regula ! Se pare ca tii cu tot dinadinsul sa inlaturi aceasta suspiciune, cu fiecare postare !

Cat de ipocrit poti fi ? feedere, vorba lui Shreck, intr-o vreme exista suspiciunea ca ai fi un tip ... in regula ! Se pare ca tii cu tot dinadinsul sa inlaturi aceasta suspiciune, cu fiecare postare !
Recunosc: ipocrit, rasist, misogin, sorosist si alte belele. Asta cu tipul… in regula , cred ca de la Andrei mi se trage. Declar public ca este o calomnie fara temei si ma voi stradui sa o demontez.
Prima faza revenirea la ipocrizie prin intermedil unei intrebari: Cat de ipocrit poti fi, ca mare consummator de hartie igienica selective, marca inregistrata stiri pe surse, franciza antena3, sa citezi franturi si interpretari convenabile , fara a prezenta informatia integrala , ba chiar ignorand o stire. Spre aducere aminte si lecuirea de ipocrizie, uite aici.
Din G4 media:
OFICIAL: Dorin Marian, inculpat de DNA în dosarul Microsoft – Tăriceanu pentru complicitate la luare de mită
Confirmata de preferata ta, stiri KKMK
ALERTĂ - Dosarul lui Tăriceanu de la DNA merge înainte... fără Tăriceanu. Fostul şef al Cancelariei, urmărit penal pentru complicitate la luare de mită
Autor:
Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 18/06/2019

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații MARIAN MARIUS-DORIN, la data faptei șef al cancelariei prim-ministrului, și BERTEANU PETRU, la data faptei administrator al unor societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la luare de mită.
În acest caz, Senatul a respins cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 20 Iun 2019, 10:08

Amesteci planurile de discutie ! ;)
Te-am acuzat de ipocrizie in speta ... salariul minim ! Rasfoieste in urma cu multe pagini, reciteste si vezi cum infierai ... pomenile, asa le numeai tu, referindu-te la maririle de pensii si salarii. Inclusiv marirea salariului minim . Acum, plangi de mila celor care au salariul minim 1260 lei. Cum se numeste atitudinea asta ? Defineste-o tu, eu ... atat am putut !!! ;)
Nu-mi amintesc sa ma fi pronuntat in vreun fel in legatura cu dosarul lui Tariceanu ! Daca ar fi dupa mine, n-ar trebui sa mai existe niciun fel de imunitate, pentru niciun demnitar, sau, sa existe aceasta imunitate doar pentru declaratiile politice !
N-am intentionat sa te calomniez, am vrut doar sa definesc intr-un fel inconstanta afirmatiilor tale in legatura cu salariul minim ! Te rog sa-mi accepti scuzele !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde feederman » 20 Iun 2019, 12:52

paul scrie:N-am intentionat sa te calomniez, Te rog sa-mi accepti scuzele !

Nu trebuie sa te formalizezi. Nu accept nimic, pentru ca nu este cazul. Am fundul tabacit de cand prietenul A m-a luat la suturi. Mai rau de atata nu poate fi . Chiponcors, chiponcors! Ma intristeaza insa influenta inhibitoare a trandafirilor asupra simtului umorului.

Marele om de stat, ‘nalt la stat mare la sfat, a lipsit de la sedinta senatului unde se vota legea pensiilor. Legea a cazut datorita chiulului sau si a altor paraziti ai focarului majoritar de infectie. Nici o paguba! Decat ca ,intrebat despre legea respective, frumosul, solemnul si inteligentul CPT, a batut campii confundand legea cu altele. Habar nu are pe ce lume traieste, dar conduce Romania in gard, farmuland maxime si dictoane din putul gandirii subdambovitene. Vorbea de trantor solemn. Logica relationala CPT- chiul-chiulangiu=trantor, este evidenta.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 21 Iun 2019, 00:51

Bambucha scrie:Nu cred ca strategul Shrek are dreptate, adica sa o vedem pe Daenerys versus Fierea in dezbateri... :lol:

Dacă ai fi pus ghilimele la strateg, era mai bine! Altfel, după " afinitatile" pe care le avem fata de unele subiecte, cei care au deschis mai tarziu televizorul, or sa creada ca suntem amici! Ceea ce nu este chiar adevarat, pen' ca io sunt nitel mai bătrân și nu mai sunt asa.....#rezistent!
Revenind la întrebarea lui Paul, cu trădătorii, eu sunt de acord cu " amicul" meu, în sensul că nu cred ca s-au facut oferte de " tradare". Iar cei suceptibili de a trăda din psd, în speță, foștii trădători racolati din pd, nu riscă să plece . Cel puțin nu acum. Moțiunea ă fost făcută sa pice, dar discuțiile vor fi reluate înainte de alegerile prezidențiale, iar tema rasturnari guvernului va tine capul de afis in campanie. Totusi, este greu de crezut că oricare din formațiunile din opoziție vor reuși să convingă cam 15 parlamentari sa trădeze. Chiar cu promisiunea de ai scapa de dosare.Exista totusi o soluție " imorala" si anume Victor Ponta. El poate salva guvernul in cazul unor dezertari către pnl si usr, dar poate" convinge" un nr. Suficient de parlamentari pentru imburdarea lu' Dancila. Deocamdata , pe tabla de sah, el pozeaza in simplu" pion" cand in realitate, dintr-o singură mutare poate deveni " regina"( balului). Încă nu se cunosc toți candidații, dar cred ca Ponta va reuși să impună un candidat surpriza, care ar putea da frisoane președintelui. Una din variante ar putea fi Corina Crețu! ' Om trai si ' om vedea. O noapte liniștită!
Shrek

Mesajde paul » 22 Iun 2019, 13:58

Cum e sa te lauzi cu realizarile ... accidentului democratiei ??? :shock: Fain !!! ;) Ipocrizie in forma continua ...https://www.stiripesurse.ro/klaus-iohan ... 61028.html
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 22 Iun 2019, 15:04

Tu și și Guist ...trageți de carul democrației. Eu o sa fac un grătar de MICI.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde ignatov andrei » 23 Iun 2019, 08:04

teinegru64 scrie:Tu și și Guist ...trageți de carul democrației. Eu o sa fac un grătar de MICI.

In car, sau langa car...?!?
ignatov andrei

Mesajde Shrek » 26 Iun 2019, 22:09

Gata! Am gasit ...iesplicatia pentru gazonul verde, de la Sebeș! State au oameni pa drum!
https://www.facebook.com/45553067460536 ... 220174366/
Bage Ioane sa nu ' ncepi ca nu-s d-ai vost!
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 27 Iun 2019, 13:13

daca Ciorbea este ticalos ... se pare ca urmasa lui este ticaloasa si mai ales rusofila

https://www.realitatea.net/renate-weber ... 61882.html

http://inliniedreapta.net/stire/renate- ... -deveselu/
Fişiere ataşate
65127367_475956483164262_3584329222748897280_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 02 Iul 2019, 11:48

Cristian IONITA scrie:
csaa scrie: ...
Astept concluzia de la parchetul general si apoi (eventual) a instantei.

cat de "convenabil" ... asteptam concluzii de la parchet si instante ... de preferat de la aceasi care au solutionat dosarele Revolutiei si a Mineriadelor ... intre timp noi "slugoii" trai pe vatrai ... salarii si pensii speciale pentru meritul de a cocosa poporu si a slugarii alesii.

hopa .... uite ca este aproape anul iar "justitia" paseaza intre ele dosarele

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... ilitar.htm

intre timp .... slugoii reasponsabili au fost avansati ... fac "cariera"
Cristian IONITA

Mesajde Bambucha » 03 Iul 2019, 20:53

Bambucha scrie:
paul scrie:
Bambucha scrie:
Si nelegalitatea a stabilit-o cine? Cumva PSD prin CCR? Poate si aici ar trebui lucrat un pic... nu crezi?

Nelegalitatea a stabilit-o CSM-ul cred, nu sunt sigur ! CCR-ul se pronunta in spete legate de constitutionalitate !

https://adevarul.ro/news/eveniment/docu ... index.html

Pentru o informare corecta :!:

Asadar ce diferenta mai este intre CCR si CCM?
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... rdache.htm

Forma aceasta continuata de miselie, ticalosie, desfrau etic nu va duce decat la situatia in care, cand romanii vor fi chemati la arme (Doamne fereste!) acestia vor pune mai degraba mana pe Scula! Tot era un vames pe aici cu tricolorul la palarie ce se mira de "unitatea" romanilor la 1 Dec... cu asa institutii (pana si femeia de serviciu e politizata) si administratie sa ne miram ca mai existam ca popor!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 04 Iul 2019, 08:40

O poveste despre justitiari si justitiabili. Poate ca nu este decât o poveste . Inspirată sau nu din viata reala, ea merita citită.
https://evz.ro/vasile-judecator-corupt- ... curte.html
Si cand te gândesti ca "unii", au fost parfumati si cotonogiti pentru o astfel de justiție " independenta"........
Shrek

Mesajde teinegru64 » 04 Iul 2019, 23:13

Shrek scrie:O poveste despre justitiari si justitiabili. Poate ca nu este decât o poveste . Inspirată sau nu din viata reala, ea merita citită.
https://evz.ro/vasile-judecator-corupt- ... curte.html
Si cand te gândesti ca "unii", au fost parfumati si cotonogiti pentru o astfel de justiție " independenta"........

Asa si...daca nu citesc , voi uita ,,scorul'' la angajare la stat ?
teinegru64

Mesajde Shrek » 05 Iul 2019, 08:26

Pentru salarii banane in romanică, se dau " scoruri" consistente si la privat! Intreaba cât ie o angajare inginer de mentenanță la firmele de telefonie mobila!
Shrek

Mesajde teinegru64 » 05 Iul 2019, 08:49

Ce buna gluma.Angajații din telefonie ...pleca nițel din sistem.În ce lume trăiesti ?
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 05 Iul 2019, 13:20

Shrek scrie:Pentru salarii banane in romanică, se dau " scoruri" consistente si la privat! Intreaba cât ie o angajare inginer de mentenanță la firmele de telefonie mobila!

Cata lipsa de caracter trebuie sa aiba un om calificat ca sa dea spaga ptr un job la privat ... sau ... cat de imbecil sa fii ca sa crezi asta :)
Cristian IONITA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE