Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde jonny_it » 05 Iul 2019, 14:04

Cristian IONITA scrie:
Shrek scrie:Pentru salarii banane in romanică, se dau " scoruri" consistente si la privat! Intreaba cât ie o angajare inginer de mentenanță la firmele de telefonie mobila!

Cata lipsa de caracter trebuie sa aiba un om calificat ca sa dea spaga ptr un job la privat ... sau ... cat de imbecil sa fii ca sa crezi asta :)

Cel calificat si cu experienta nu o sa dea niciodata spaga. O sa dea ala care habar nu are de nimic ... dar aia habarnisti de obicei se duc sa lucreze la stat. :D
jonny_it

Mesajde Shrek » 05 Iul 2019, 15:05

Cristian IONITA scrie:Cata lipsa de caracter trebuie sa aiba un om calificat ca sa dea spaga ptr un job la privat ... sau ... cat de imbecil sa fii ca sa crezi asta :)

Existența sau lipsa caracterului in lumea reala, dominată de instinctul de supraviețuire este o teorie care se livrează " fraierilor", pentru a hrăni speranța că în domeniul privat, te angajezi ori promovezi numai , repet, numai daca esti competent! Exemplul cu șpagă pentru jobul din telefonie, era valabil acum cativa ani. Între timp, au apărut și alte domenii, asa zis private, dar care trăiesc din contracte cu statul( atat de hulit de unii), de exemplu domeniul de consultanta , mai exact " studii de fazabilitate"! Orice ati spune, pentru un job din acesta, de ...responsabil cu timpul liber si taiatul frunzelor la câini, se da o bătălie atat de mare incat armele nici nu mai conteaza. Bine, mai sunt si alte specializări, gen IT, care fac programe pentru casa de sanatate, politie, dirijare trafic rutier, ale căror softuri merg foarte bine, doar atunci când sunt în repaus! Sa fie de vina " calificarea angajaților? Ori ă managerilor? Atunci este normal ca pe lângă cunoștințele profesionale necesare jobului, este absolut necesar sa cunosti ...pe cine trebuie! Daca nu ai aceasta...abilitate, o poti dobândi, în schimbul unei colecții cu fotografii cu doamna...Klara(acum nu mai stiu cine este pe bancnota de 100 eu) ori o colecție cu fotografii ale președinților americani! In rest , sa fiti sănătoși! Ah, sa nu uit! Toti angajatii, fie din mediu privat, fie de la stat, sunt convinși că șefii lor sunt niste....*******! Sper ca CI, nu se consideră...." suptalternu'" meu!
Shrek

Mesajde paul » 06 Iul 2019, 09:56

Bambucha scrie:https://www.hotnews.ro/stiri-esential-2 ... rdache.htm

Forma aceasta continuata de miselie, ticalosie, desfrau etic nu va duce decat la situatia in care, cand romanii vor fi chemati la arme (Doamne fereste!) acestia vor pune mai degraba mana pe Scula! Tot era un vames pe aici cu tricolorul la palarie ce se mira de "unitatea" romanilor la 1 Dec... cu asa institutii (pana si femeia de serviciu e politizata) si administratie sa ne miram ca mai existam ca popor!

Hotarat lucru ... nu ne intelegem ! :lol:
In aceasta materie, lucrurile sunt foarte clare ! Hotararile CCR sunt definitive, nu sunt atacabile si se aduc de indata la indeplinire !
Stiu, o sa-mi spui ca cei care au votat ... pentru, sunt numiti de ciuma rosie. Iti reamintesc ca cei care au votat erata la 3 dimineata , erata care a anulat votul a peste 7 milioane de oameni, erau numiti de ciuma ... portocalie ! E vreo diferenta intre ciumati ? ;) Asa-i regula jocului ! ;)
Legat de completuri ... legea e foarte clara. Trebuiau sa fie specializate ( pregatire speciala in domeniu si nu pregatire generala), lucru care nu s-a respectat ! Cristina Tarcea sa raspunda !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde tramar » 06 Iul 2019, 18:20

posibil. orice
tramar

Mesajde Shrek » 11 Iul 2019, 12:11

Atunci când intr-un meci unul la unul, maica......rusia susține unul dintre combatanți!
https://www.facebook.com/CEVA.DE0SEBIT/ ... 608305931/
Shrek

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 11:24

Ni tăt mai greu. Noi sibienii, cumva ...cumva...am adus în ultimii ani, aport notabil in tehnica pastoralului și tehnica însămânțării instrumentale.
Pe plan cultural și politic, Sibiul sa remarcat în 2007 ...capitala culturala, recent samit european, capitala gastronomica.

Acum, cu de musai trebuie sa dam țării, pentru prezidențiale, doi sibienii in turul doi.Ioha și Bârnă. Un sas ai un ungurean.:)). Că mă doare burta ai am și buzele crăpate.:))
D'aia zic. Ne e tot mai dificil să ținem toată țara în spate.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Shrek » 15 Iul 2019, 13:25

Ioan Guist scrie:Ni tăt mai greu. Noi sibienii, cumva ........
Acum, cu de musai trebuie sa dam țării, pentru prezidențiale, doi sibienii in turul doi.Ioha și Bârnă. Un sas ai un ungurean.:)). Că mă doare burta ai ......

Iar" noua ",ni-i tat mai greu( sa va suportăm....aroganta)! După ce ați inseluit tat natu, cu un cioara vopsită în stancuta, adept al lucrului bine tăcut, pardon, ( ne) făcut, ma intreb ce țeapă am putea primi de la voi, nemtii de la Jina, pardon, Sibiu?!
Shrek

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 14:59

No...nooo! No șezi blând și relax. Că țeapa vinee...
Stai mai asa...neincordat, e mai digerabila situația la primire.
Că nu înțeleg ( mă fac doar că nu..)de unde atâta încordare.Grija cu circulația. Periferica.:))
Suntem în poieniță și nu în ring.
Ioan Guist

Mesajde Shrek » 15 Iul 2019, 15:23

Esti băiat citit si stii ca este o glumita! Am voit sa spun ca , noi rumanii, între un sas si un ungur, vom alege....Elena Udrea! Sau , daca nu va candida, vom vota o evreică!
Shrek

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 16:32

Noi români, in turul doi vom vota intre doi sibienii. Sau nu vom conta.
Deci, e grele. Suntem de compătimit.
Preferabil însă, ofertei teleormănene. Au...buzele...ustura
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 19:26

Ioan Guist

Mesajde Shrek » 15 Iul 2019, 21:25

Vorbind de toleranță ( nu casa), despre cât de civilizați sunteti voi, sibienii, uneori ma apuca o stare de lehamite auzind discursul vostru, duplicitar. Unii, care-s mai tineri nu stiu, dar înainte de revoluție, ati fost păstoriti multi ani, de un prim secretar tânăr, plin de resurse ... intelectuale, un bun consumator de...finețuri, despre care legenda spunea că se pricepe bine la horticultura. Reușise să...altoiasca un prun si un piersic! Sa presupunem deci ,ca civilizarea voastre s-a datorat si studierii si conspectarii de către multi dintre dumneavoastra( vorbesc la modul general si nu ma refer la cineva anume), a " ideilor înălțătoare si directivele trasate de ilustrul președinte la congresul al n-spelea", puse în practică de...printisor?!
Tot vorbind despre toleranță etnică și conviețuire pașnică, ati putea sa ne povestiți cum au reușit " apv-istii" sa-i macelareasca pe " militeni" la revolutie?! Dar, chiar ,nu imi aduc aminte, cum il chema pe....printisor?
Asta da civilizatie! Dar bineinteles ca timpul vindeca toate rănile iar romanii au obiceiul să ierte! Chiar daca in Ardeal si Banat este vorba " te iert da' nu te uit"!
Vorbind strict de alegeri, ce ați hotărât in Ardeal? Ne lăsați la Cotroceni ficusul sau ne băgați barna-n casa?
Shrek

Mesajde Cristian IONITA » 15 Iul 2019, 22:01

Ioan Guist scrie:Sa mai citim păreri:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =652571685

Parca vine direct si fara corectura de la redactia Pravda si russia today :)
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 22:42

Păreri și păreri. Că e rosie'n gat...o fi.

,:)) .mai trebuie medicamente.
Numai că sunt mulți băgați in fata la marmacie și la Bălăceana.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 22:44

Păreri și păreri. Că e rosie'n gat...o fi.

,:)) .mai trebuie medicamente.
Numai că sunt mulți băgați in fata la marmacie și la Bălăceana.
Stai sa vezi păreri ce vin.
Ai nițică răbdare să muște... Monstru

PS. Un fapt rămâne. Avem finală sibiană ( că nu-i 100%, se poate discuta) și văd că anunțul atipic făcut de mine,. agită spirite absconse.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 15 Iul 2019, 22:58

Shrek scrie: bla-bla...
Vorbind strict de alegeri, ce ați hotărât in Ardeal? Ne lăsați la Cotroceni ficusul sau ne băgați barna-n casa?

Uite, că ești simpatic și ciugulești tacticos din palmă, facem așa :
Imediat ce ajungem la o decizie cu privire la cei doi, primul anunțat vei fi mneta.Deci cam după ora 21 . La exit-poll.
Ioan Guist

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE