Aveti dreptate, maestre! Găina care nu vede, se spune ca are ...glaucom. Nu cataractă! Desi va straduiti din răsputeri să sa ne convingeti ca mutu' din calus, este de neînlocuit, se pare ca nu ve-ti reusi. Cel puțin, în cazul meu! Chiar daca observația mea era despre tendințele megalomanice a unui parlit profesoras de provincie, care a devenit extrem de furios ca institutia sa nu are prevazut in schema postul de purtător de paltoane, dumneata ai ocolit cu abilitate subiectul " megaadunarii " care" dumnealui a cerut-o cu ocazia milogelii de la BEC. Infieram cu manie proletară adunările cu arcanu' ale psd, dar ne facem ca nu vedem adunările de sorginte comunistă ale "altora". Deh, glaucomul gainilor. De aici si pana la turnatul in cap a " epitetelor" dulci si transformarea in fan a unor programe tv( ma intreb totuși, cum reușiți să faceți alăturarea? Urmăriți programele?), nu a mai fost decât un pas. Mic pentru...DUMNEAVOASTRA, dar imposibil pentru mine. Vorbeam deci, despre adunările " spontane", c a r e imi aduc aminte de vizitele unui președinte analfabet( cel putin asa se spunea atunci) le organiza si la c a r e , trebuia sa stam in picioare ore in sir , purtând tablouri ori steaguri, de cele mai multe ori cu teama ca, securistul ce stătea în spatele nostru, sa nu interpreteze greșit un gest ce ne-ar trimite la un " interviu"! Asadar, presupunând că dl. Kermit, va câștiga alegerile, asa cum dau ca sigur sondajele, cât credeti ca va dura până vom vedea poza dansului in manuale, pe peretii instituțiilor, în...galeria " conducătorilor de seama ai tarii"?
PS. Repet, pentru a nu stiu cata oara: nu am susținut niciodată ca sunt un om cu foarte multă școală, asa cum nu am pretenția că insiruirile mele de cuvinte de pe acest forum au vreo valoare literară! Dar, fără nici o urma de ironie, va multumesc dv, pictorului, M_63, si altii care mi-au dat cate un " capac" atunci când am scris gresit! Ma străduiesc să scriu si sa vorbesc corect românește! Ca nu imi iese totdeauna, asta-i alta poveste! O seara buna!