Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Shrek » 26 Sep 2019, 19:28

Aveti dreptate, maestre! Găina care nu vede, se spune ca are ...glaucom. Nu cataractă! Desi va straduiti din răsputeri să sa ne convingeti ca mutu' din calus, este de neînlocuit, se pare ca nu ve-ti reusi. Cel puțin, în cazul meu! Chiar daca observația mea era despre tendințele megalomanice a unui parlit profesoras de provincie, care a devenit extrem de furios ca institutia sa nu are prevazut in schema postul de purtător de paltoane, dumneata ai ocolit cu abilitate subiectul " megaadunarii " care" dumnealui a cerut-o cu ocazia milogelii de la BEC. Infieram cu manie proletară adunările cu arcanu' ale psd, dar ne facem ca nu vedem adunările de sorginte comunistă ale "altora". Deh, glaucomul gainilor. De aici si pana la turnatul in cap a " epitetelor" dulci si transformarea in fan a unor programe tv( ma intreb totuși, cum reușiți să faceți alăturarea? Urmăriți programele?), nu a mai fost decât un pas. Mic pentru...DUMNEAVOASTRA, dar imposibil pentru mine. Vorbeam deci, despre adunările " spontane", c a r e imi aduc aminte de vizitele unui președinte analfabet( cel putin asa se spunea atunci) le organiza si la c a r e , trebuia sa stam in picioare ore in sir , purtând tablouri ori steaguri, de cele mai multe ori cu teama ca, securistul ce stătea în spatele nostru, sa nu interpreteze greșit un gest ce ne-ar trimite la un " interviu"! Asadar, presupunând că dl. Kermit, va câștiga alegerile, asa cum dau ca sigur sondajele, cât credeti ca va dura până vom vedea poza dansului in manuale, pe peretii instituțiilor, în...galeria " conducătorilor de seama ai tarii"?
PS. Repet, pentru a nu stiu cata oara: nu am susținut niciodată ca sunt un om cu foarte multă școală, asa cum nu am pretenția că insiruirile mele de cuvinte de pe acest forum au vreo valoare literară! Dar, fără nici o urma de ironie, va multumesc dv, pictorului, M_63, si altii care mi-au dat cate un " capac" atunci când am scris gresit! Ma străduiesc să scriu si sa vorbesc corect românește! Ca nu imi iese totdeauna, asta-i alta poveste! O seara buna!
Shrek

Mesajde Bambucha » 28 Sep 2019, 11:22

Departe de mine de a face pe profesorasul cel viteaz cu pixul rosu pe text, fiindca mi se intampla si mie in viteza butonarii, nu ma pot insa abtine sa nu remarc mica bombita gramaticala (dativ altii?) strecurata fix cand incercati sa va straduiti. Ce ironie! Repet, nu fac din tantar-armasar, se intampla in focul discutiei (sic).

Mai deranjant insa pentru cel care citeste, este forma de fond malitios-tendentioasa cu care imbracati anumite subiecte. Cum ar fi “tendintele megalomanice ale unui parlit profesoras de provincie,… nu are prevazut in schema postul de purtator de paltoane”. Absolut gratuit, nu credeti? Acest lucru va deranjeaza, serios? In timp ce demiterea LCK, castrarea DNA, ANI, Parchet general,CSM, ICCJ, DIICOT, etc, lasarea grupurilor mafiote sa macelareasca Justitia si statul de drept, acapararea si capturarea tuturor institutiilor (printre care CCR, AV poporului) de catre indivizi infecti si perversi intru umilinta si degradarea poporului roman, falimentarea economica prin schema greceasca, samd… va lasa calm si impasibil? Astea sunt lucruri, care i se pot reprosa! Sub legitimitatea a 6,5 milioane de voturi sa te predai asa usor unei caracatite ce sugruma acest popor de 30 de ani si sa nu lupti pana la ultimul strop de sange cu toate instrumentele pe care le ai in dotare, de teama suspendarii sau a pierderii popularitii, comoditate, sau mai stiu eu ce, asta da de gandit!
Statul este amputat iremediabil si noi… ne pieptanam… cu paltonul?

Este nevoie de reforma constitutionala, de reforma statului atat pe orizontala cat si pe verticala din temelii, de desifintare de institutii cum ar fi CNAIR, CNA, ca sa enumar numai cateva... si reinfintare prin concurs meritocratic. Avem nevoie de igenizare totala asta inainte ca Romania de afara (cca 10 milioane acum) sa nu devina mai mare decat Romania de dinauntru. Sunt generatii in crestere ce sunt chitite pe a pleca, nu mai e timp mult la dispozitie.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Shrek » 28 Sep 2019, 14:07

Asa cum am spus mai ' nainte, nu imi iese intotdeauna scrisul ori exprimarea corectă. In cazul invocat de dumneata este corectura a telefonului care mi-a scapat! Nu intotdeauna recitesc textul sa vad eventualele greseli gramaticale. Pe de altă parte, locuitul in zonele de frontieră, duce la o exprimare puțin diferita de limba română, fiind influențată de regulile gramaticale " ale" vecinilor sârbi ori unguri.
Dar sa revenim la ...Kermit si LCK. Umbla vorba prin burg, la vremea respectivă ( cand a fost decapitată LCK), cum ca personajul pe care cu onor il ridicați la rangul de " sfant", a chemat-o pe tanti si i-a cerut demisia. Tanti a spus că nu își va da demisia, ca este o lucratura pe fata si ca intentioneaza sa conteste în instanță orice act administrativ, până la Curtea Eu. Sfantul( santa Klaus), s-a infuriata( exact ca in faza cu paltonu') si i-a intors spatele. La propriu si la figurat! Lucrurile urmau să se repete după un timp, cu șeful parchetului general. Doar ca, aici, sfântul, l-a ținut în brațe până a dat-o cotita cu pensia, deși, din respect pentru istorie, trebuia demis în secunda doi cand au aparut dezvăluirile din tinerețe.
Pe de altă parte, cele 6,5 mil. De voturi invocate, au ajuns în dreptul " profesorasului", ca si un vot negativ împotriva psd, sub sloganul " sa nu dam toata puterea psd"! Atunci a fost psd. Acum cine urmează, pnl? USR? PNL-ul, înțesat de pdl-isti, este frate cu psd, după tata! Va abroga pnl legile justiției? Cu siguranta nu, pentru că toți sunt la fel de corupti. Meritul LCK, este ca pentru prima dată în istoria modernă, a arătat lumii colcaiala coruptă din politica romaneasca. Ăștia sunt politicienii nostri! Daca au legitimitate sau nu, este periculos sa ne pronunțăm. Dar România are nevoie de o reformă instituțională profundă, " care", în nici un caz, nu o poate face cineva adus in politica mare de o alianță politică extrem de toxica.
Iar la rubrica...sa nu uiti Darie
https://www.facebook.com/groups/d.n.a.j ... 131535013/
Acum , " ceilalti" sunt toți corupti. Candva, stătea cu ei la masa!
Shrek

Mesajde Bambucha » 28 Sep 2019, 15:02

:D
Dincolo de isterizarea "oamenilor de bine" ce incearca sa-mi demonstreze ca a fi la un moment dat intr-o sufragerie, inseamna a fi la fel de plin de kkt ca si latrinele in care se scufunda dumnealor, si dincolo de demonizarea pe toata media mainstream... (personal nu vad nici o sfanta, asa cum imi e bagat termenul cu forta in gura,) ci; vad o persoana data afara de sistemul mafiot al ciumei rosii, expulzata ca o masea stricata, in acelasi timp aceasta persoana fiind recunoscuta si remarcata de toate statele civilizate la care aspiram si noi ca natie. Vad o persoana ce a avut curajul sa ia piept cu tot ce este mai canceros in societatea noastra si mai vad o persoana, care a reusit, culmea, sa se afirme in afara tarii! (in contrast dupa cum am mai scris mai sus, cu expulzarea ei din tara). Cred ca istoria noastra este elocventa cu destinul unor oamnei de mare valoare ce intern nu au fost buni, insa ajunsi afara acolo s-au dovedit remarcabili... pot incepe lista cu Brancusi.
Ca om, ce am avut ocazia sa dau mana cu cativa europeni, imi permit sa acord 0 (zero) credibilitate "surselor conationale" perverse, ce doresc de a-mi vopsi albul in negru, dupa principiul "sanatos" a lui Severin "daca eu sunt corupt, atunci toti romanii este corupti, sa avem succesuri pe toata linia". ;)

PS: Desi sunt nemultumit de mut, probabil in turul 2 voi vota tot cu dumnealui, asa cum am facut si in 2014, in primul tur votand m10.
A fost totusi singurul politician cu putere, ce a tinut cat de cat carma catre Europa.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 28 Sep 2019, 22:38

kkt =kit ??
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Cristian IONITA » 30 Sep 2019, 17:49

https://www.news.ro/politic-intern/upda ... 0719127836

dna Rovana nu poate intelege de nici un fel cum ca exista si "minima decenta"
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde feederman » 30 Sep 2019, 18:41

In interpretarea patriotilor de pe linia strategica Caracal, Videle, a fi patriot este un act de curaj manifestat individual sau colectiv pentru a pune in evidenta calitatile poporului si nimicnicia vecinului . Bravii nostri militanti pentru gloria natiunii si-au varsat naduful si otrava, in martie la Bruxelles cu ocazia balacaririi si spurcarii Laurei Kovesi. Tapardel si Bostinaru, Zoana si Grapini , au aruncat neobosite in Kovesi cu toate balele, zoanele si mizeriile mostenite de la stramosii lor luptatori cu secera si ciocanul, pentru egalitate si dreptate, asa cum stiu numai ei. Dreptatea lor e dreptul lor, doar al lor. Desi si - au pus poalele in cap, urmasele Suzanei Gadea , au fost usor dezorientate cand au constatat ca aia de la Europa sunt ori surzi ori I”””” oti, din moment ce n-au ascultat de vitriolatele domnite cu ie si posete Gucci si o numira pe aia , procuror sef . De mai tinea o tara, punea suava cea din speciala gheara pe ea. Cu siguranta ca ar fi avut primul orgasm din viata ei.
Cu lectia invatata in piata parlamentului UE, schimbara tactica si o desemnara pe nepoata Anei Pauker pe postul de dispecer de tiruri blocate, si trenuri intarziate. Ca sa stie si aia de la Europa ca cum sa circula pe la noi. Ca daca pe la noi dam din groapa in groapa sa cada si ei in doua trei acolo. Ca experienta avem, si putem sa facem si transfer de tehnologie. Si cum aia nu au priceput din prima si n-au vrut transfer de Know How, le-am transferat mahalaua din targul de vechituri. Mai lasi tu, mai ciordesc eu ceva si ne intelegem. Ca doar 800 000 sunt un rahat in ploaie.
Dar cum omul nu se schimba de la o zi la alta, aia pr... osti si incuiati, manipulati de Coposu, Maniu si Ciolos, au tinut-o pe a lor : ca nu si nu si au facut ce stiu ei cu mintile lor inguste, i-au dat Rovanei un picior in C….Ur. Al doilea. C-asa-i, la numaratoare , musai sa fie cu sot. Si cu bataie lunga , sa ajunga si la matusa Floarea. Decat- sic!- ca la matusa floare , daca-i dai un sut in c...r plange caai lovit-o in cap.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Bambucha » 01 Oct 2019, 21:54

teinegru64 scrie:kkt =kit ??

;)
Da, pot remarca aici spiritul Smerdeakov de liber cugetator!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde feederman » 02 Oct 2019, 17:45

Ca fuduluia si prostia merg mana in mana, este lucru stiut din mosi stramosi. Atunci cand un individ uita povetele si experienta inaintasilor and ura fata de altii le iese prin toti porii, indivizii respective incep sa creada ca sunt alesii universului pe vesnicie, isi pierd mintile, cred ca sunt batuti in piroane pe scaunele lor, se admira in oglinda si se indragostesc de ei insisi. Cu numai cateva luni in urma, calare pe cai mari, TT rector ??? la o universitate onorabila, fudul si aprig, cu ochii injectati de ura contra tuturor, siluia justitia in public, cu speranta ca violul va ramane fara urmari. Barosul legilor modificate, au lovit justitia in moalele capului, lasand impresia ca aceasta va ramane la pamant pana la a doua venire a lui Dragnea. Surpriza!. Instrumentele de tortura s-au transformat in bumerang, care a inceput sa le sara in cap derbedeilor ce le-au proiectat. Prima victim, Felix Banila. Ceea ce demonstreaza ca totusi sunt bune.Clasa muncitoare nu mai merge in paradis, ci astepta cu interes executia celor ce au facut posta justitia. Sandramaua trandafirilor care parea construita din B400 s-a demonstrate a fi un bordei de chirpici. Iar in umbra, sta Codruta cu nuiaua. Soc si groaza, cosmar pe toata linia.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 02 Oct 2019, 21:08

Prins ( turnand) si cerșetor!
Umbla vorba prin burg, ca mutu' a mers la mat sa se vada cu .....chioru', imediat după alegerile dan vara. Mutu i-a "propus" sa-l ajute sa iasa din prima, președinte al asociației de bloc, ca sa arate gloatei , cât de binemeritat a fost somnul de cinci ani, la casa dan deal. Chioru', prins turnand...... a doua sticla de visichi, pa gât, l-a luat la misto cerandu-i in schimb, postul de ....prim usier, al blocului din piata victoriei. Zice-se ca , maniat din cale afară, mutu' la chemat pa piticul atomic ( nu ala de la Cluj, ala ce lucra la clinica orl da lângă parlament) si i-a aratat pisica ( ce o avea în diplomat). La care chioru' a replicat că lui i se rupe, ca el toarna în fiecare zi...... cate o sticlă pa gât si lumea stie asta. Da' can' lumea o afla ca mutu' nu vorbește da' a scris irtii sub pseudonim, o sa-l ....fluiere. După cum știm, piticul a " pierdut" pisica moarta iar chioru a fost declarat turnator ( in pahare) de performanță. Vor apărea...pisici si cu mutu, ori era plasmirea unui ...matolit?
PS.Aceasta este o poveste! Asemănarea cu personaje din viața reală, este pur întâmplătoare!
Shrek

Mesajde feederman » 04 Oct 2019, 10:13

Se pare ca motiunea de cenzura va trece si Tusa Florica, neconflictuala cea artagoasa, profesoara de contraromana, va fi aruncata la gunoi se sacalii din jurul ei. Cine a vazut un stup ramas brusc fara regina si puiet, aflat langa un alt stup valid, a fost cu siguranta consternat de migratia disperata a orfanelor, inspre acesta.
Dupa votarea motiunii Ponta si PR vor trebui sa-si schimbe usile ce vor fi luate cu asalt de amatorii de pupat in c…ur, care pana astazi l-au improscat pe Victoras cu rahat. Vor linge ceea ce au scuipat, ca asa-i romanasul dupe paralela 45, om de character, iar lichelismul este o componenta perena a gastii respective. Va fi amuzanta schimbarea la fata a srecului si a lui pol doi devotati a matusii Filofteia. Cu siguranta multi vor fi surprinsi de asemanarea frapanta dintre fata si dos.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Shrek » 04 Oct 2019, 19:51

feederman scrie:........... Va fi amuzanta schimbarea la fata a srecului si a lui pol doi devotati a matusii Filofteia. Cu siguranta multi vor fi surprinsi de asemanarea frapanta dintre fata si dos.

" Cu siguranta", aceasta concluzie vine după ce, încercând să ne tzucati" părintește " pe frunte, ati confundat fata cu......
Scenariul de sâmbătă!
Preluarea nereusita a tonalitatii discursului titulescian si a formei de protest cunoscuta ca greva regală, sperand ca va da plebea pe spate, mutu iese din nou pe sticla si ne anunță că...bla, bla, bla! Ca orice cerșetor ce se respecta, nu a pierdut ocazia sa mai ceara ceva. Cere guvernului să......bla, bla, bla! Zilele următoare va iesi pe sticla si va cere votul românilor pentru că domnia sa si numai domnia sa, va invinge balaurul cu șapte c...lase, cunosut popular ca psd. Dar o stire șoc de pe câmpul de luptă, anunță că, balaurul, este in moarte clinica ca urmare a unei crize de apoplexie. Cum va mai castiga războiul cu balaurul, daca acesta a murit înainte de ultimul act?! Ba pentru a deruta si mai mult...dusmanul, apartinatorii balaurului, marea familie a stângii, anunță că sunt de acord ca " organili" sa fie donate ...adversarilor. Dezamagiti de aceasta întorsătură, dar bucuroși că vor putea beneficia de avantajele " organilor", " legionarii" nu pierd vremea si croiesc un nou balaurel , cunoscut ca simbol al mișcării puie monta. Contactat telefonic de reporteri, balaurelu' nost, a anunțat că, deși este un fel de balaur, nu va juca la mai multe....capete! Dar a atras atenția că, acum cinci ani, el era pe post de...cerșetor! Dar a rămas asa! Daca se repeta istoria?Cum rămâne cu organili" donate?!. Se vor transforma în...orbanili, asa cum s-a mai întâmplat? Timpul ne va răspunde la toate întrebările!
Un sfârșit de săptămână liniștit s-aveți cu totii!
Shrek

Mesajde paul » 05 Oct 2019, 07:15

Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 05 Oct 2019, 09:35

Desigur, cand citim astfel de presa, d-aia nu merge tara asta! :lol:

pistol cu apa pe langa nenea asta: :oops:
Victor Ciorbea, o lichea costisitoare pentru români.
https://www.petreanu.ro/victor-ciorbea- ... re-romani/

Ma uitam in urma cu 5 ani la discutiile noastre patimase pe aici... ce n-a reusit Monta sa controleze politic DNA, a desavarsit maestrul de la rahova, desigur cu tot concursul transpartinic de la udmr la ...pmp! Cum e Paul sa corespunzi in declaratii cu tanti Nutzi, la 5 ani de atunci? citez inexact: "am acum deplina incredere in justitia din Romania".
viewtopic.php?f=38&t=5221&start=544

A trebuit sa asteptam 26 mai sa mai punem putina frana, insa cam prea tarziu! :(
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 05 Oct 2019, 09:50

Bambucha scrie:Desigur, cand citim astfel de presa, d-aia nu merge tara asta! :lol:

Nu conteaza cine iti spune un lucru. Conteaza daca ceea ce-ti spune este adevarat . In cazul de fata, presa aceasta a redat ceea ce a afirmat Adrian Papahagi, care nu-i deloc pesedist. ;)
Bambucha scrie: Cum e Paul sa corespunzi in declaratii cu tanti Nutzi, la 5 ani de atunci? citez inexact: "am acum deplina incredere in justitia din Romania".
viewtopic.php?f=38&t=5221&start=544

Pai, cum sa fie, cam asa cum ii Sora ... anticomunist. :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 05 Oct 2019, 09:53

Ok, merg pe rationamentul tau atunci in lumina celor de mai sus:

Ce ne doare mai tare la buzunar si perspectiva de viitor? "comunistul" de Sora sau "taranistul" de Ciorbea? :twisted:
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE