Ce sa vezi ? Liberalii au candidati ! Chirica la Iasi, Nicusor la Bucuresti, ar mai trebui Vanghelie la sectorul 5 ...
Liberalii autentici ... out !
dan pescarul scrie:La primărie votezi un om gospodar,indiferent de culoarea politică.Mie îmi este indiferent ce culoare politică are dacă face treabă in sector sau în București.Oamenii din localitate cuantifică realizările primarului,ei știu că acel individ a făcut sau nu treabă,nu partidul.Uite,eu l-aș vota pe Negoiță,dacă ar fi la sectorul 2.Pe cînd la 2 nu stiu cum se numeste primarul,iar candidatul PNL,viceprimarul,a propus si votat in Consiliu mărirea taxei de gunoi,de mînă cu psd-iștii,taxă ulterior declarată nelegală in instanță,dar nici acum nu a fost anulată,nu poți plăti impozitele fără taxa de gunoi.Iar jegul e maxim in sector.Cum să votez așa jigodie?Timpurile actuale cer pragmatism,nu visare cu ochii deschiși.
peterneamt scrie:Cu ajutorul COVIT 19 , China a reușit cea mai rapidă naționalizare a industriei din istorie ! Din momentul de față China este cea mai puternică țară de pe Tera și prin alierea cu Corea........și economia mondială !
Shrek scrie:Interesantă abordare! Nu ar fi mai bine daca, având de ales intre unul care a furat dar a si făcut ( pnl sa zicem) si unul care a furat dar nu a făcut nimic ( psd de exemplu) l-ați alege pe cel care nu a furat( inca)? Si tot asa sa fie ales unul care nu a furat până când " se va nimeri" care sa faca si ceva( mai mult)?!
dan pescarul scrie:Să vină repede înapoi,că noi îi vom trata mai bine decît afară,că rezervele strategice pentru crize majore sînt zero,multumită PSD.Pe voi doi,Shrek și Paul v-aș numi in comitetul de primire de la graniță,unul să le spună o poveste,iar celălalt să le mulțumească că s-au întors la greu in țară.
dan pescarul scrie:......Pe voi doi,Shrek și Paul v-aș numi in comitetul de primire de la graniță,unul să le spună o poveste,....
dan pescarul scrie:......Iar ce am postat eu este o parodie,pamflet,nu vreau să vă pierdem în luptă cu virusul.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori