Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?
Pana una una alta te consider lipsit de caracter .... nu ma face sa ajung la concluzia ca ma insel si tu de fapt ai caracter .... dar de jigodie
Cristian IONITA scrie:Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?
Pana una una alta te consider lipsit de caracter .... nu ma face sa ajung la concluzia ca ma insel si tu de fapt ai caracter .... dar de jigodie
cristi_vidican scrie:După prima experiență neplăcută cu Jonny acum mulți ani, următoarele au fost reușite.
Sunt 3 ani de când am de la el regine inseminate și sunt mulțumit.
Secretul cu Jonny e să-l ții aproape.
cristi_vidican scrie:După prima experiență neplăcută cu Jonny acum mulți ani, următoarele au fost reușite.
Sunt 3 ani de când am de la el regine inseminate și sunt mulțumit.
Secretul cu Jonny e să-l ții aproape.
jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?
Te-ai bagat in discutie ca musca in parbriz.
Vezi ca-ti trimit un MP.
Cristian IONITA scrie:Eu inteleg ca se intampla ca atunci cand muncești mai si greșești .... inteleg insa mai putin de ce ai pretenția (de fapt tupeul, nesimtirea si grobianismul) ca acele greseli sa fie uitate.
jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:pvc scrie:Cristian IONITA scrie:Ce faci mai Johnny ??!! ... iar te faci de bafta prin lipsa de caracter?
Si dv ati "beneficiat" de serviciile domnului?
Nu am avut aceasta onoare. Se pare ca telefoanele unora dintre noi se strica sau sunt pierdute fix cand e cazul sa si faci ceva Nu doar sa spamuiesti cum ca ar fi ar păți.
Merge si a mers tot timpul! ....!
jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?
Te-ai bagat in discutie ca musca in parbriz.
...
jonny_it scrie:......
Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole
Shrek scrie:Care grup?! Exista asa ceva, fără mine?! Daca este pentru negustori, eu n-am ce cata. N-am nimic ( si pe nimeni) de vandut. Iar...fanu' s-o gatat!
Shrek scrie:Precum stiti, io nu sunt fan Jonny!
jonny_it scrie:Nu este pentru negustori, facem schimb de idei, apicultura 99%, a fost si ramane un grup foarte restrans.
......
Shrek scrie:jonny_it scrie:......
Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole
Care grup?! Exista asa ceva, fără mine?! Daca este pentru negustori, eu n-am ce cata. N-am nimic ( si pe nimeni) de vandut. Iar...fanu' s-o gatat!
Precum stiti, io nu sunt fan Jonny! Nu cred ca pot fi acuzat de partizanat. Dar, după cum vad, domnu'pvc( fără nici o aluzie), a expus o situație, Jonny nost' o recunoscut ( cam greu) ca este posibil sa fie adevarat. Dacă rămânea la aceasta faza, aveam tot respectul pentru domnu' pvc. Dar dumnealui s-a scapat ca el cumpara f0, numa d-afara, ca in tara n-are de unde. Asadar , si dansul produce si vinde.....iluzii?! Pardon, regine! Eu cred ca a încercat o șmecherie tipic romaneasca, de a insemina artificial , daca se poate, moca, iar daca fiicele ies la culoarea potrivita sa le vândă drept f0. Nu a iesit, afacerea preconizată a murit din fasa, si acum îl balacareste pe ortacul dansului ( in ale producerii de regine fo, trendul anului in ro). Interese materiale in fond. Despre caractere, este greu de vorbit dar asa cum zace cantecu", ii faci bine, ta za uita, ii faci rau numa o dată, nu ce uita viata toata"!
Iar pentru Jonny nost' nu pot decat sa spun: "ami pare rau la domnii ....negustori"!
pvc scrie:Stau si ma gandesc: oare nu era mai simplu pentru inculpat cand a dat de greu sa puna mana pe telefon si sa sune la clienti sa explice ca nu mai poate presta? Sau daca ia fost jena atunci de ce nu a recunoscut in fata probelor scrise ca a gresit si se termina toatapovestea asta? Si in loc de scuze a inceput si cu jigniri.
Înapoi la VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 32 vizitatori