Prima pagină BAZAR STUPARITUL VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC

Familii albine, roiuri, matci

Re: Regine buckfast - Comenzi pentru 2021

Mesajde Cristian IONITA » 13 Noi 2020, 18:52

Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?

Pana una una alta te consider lipsit de caracter .... nu ma face sa ajung la concluzia ca ma insel si tu de fapt ai caracter .... dar de jigodie
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde cristi_vidican » 13 Noi 2020, 19:06

După prima experiență neplăcută cu Jonny acum mulți ani, următoarele au fost reușite.
Sunt 3 ani de când am de la el regine inseminate și sunt mulțumit.

Secretul cu Jonny e să-l ții aproape. :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 19:20

Cristian IONITA scrie:Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?

Pana una una alta te consider lipsit de caracter .... nu ma face sa ajung la concluzia ca ma insel si tu de fapt ai caracter .... dar de jigodie

Te-ai bagat in discutie ca musca in parbriz.
Vezi ca-ti trimit un MP.
jonny_it

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 19:28

cristi_vidican scrie:După prima experiență neplăcută cu Jonny acum mulți ani, următoarele au fost reușite.

Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole :lol:
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 13 Noi 2020, 19:49

cristi_vidican scrie:După prima experiență neplăcută cu Jonny acum mulți ani, următoarele au fost reușite.

Deh tizule ... ma bucur ca nu ai oferit celălalt obraz fără folos.
Faptul că ai trecut peste "experienta neplacuta" nu inseamna insa ca aceasta nu a existat si mai ales nu inseamna (iar asta este cu adevărat regretabil) ca nu au fost recidive ale "pacatosului".
Eu inteleg ca se intampla ca atunci cand muncești mai si greșești .... inteleg insa mai putin de ce ai pretenția (de fapt tupeul, nesimtirea si grobianismul) ca acele greseli sa fie uitate.
Cristian IONITA

Mesajde Cristian IONITA » 13 Noi 2020, 19:55

jonny_it scrie:
Cristian IONITA scrie:Am inteles ... pai atunci insemna ca eu inventez povesti sau cum?

Vezi ca-ti trimit un MP.

Ce sa i faci stimabile ... plictiseala mare in extrasezon. Nu prea inteleg comparatia cu parbrizul ... dar daca intervenția mea te deranjează sa stii ca ai si alte modalitati de a te exprima... nu e musai să sublinieze cat de josnic si mai ales penibil te exprimi.

Multumesc pentru MP ... apreciez interesul.
Cristian IONITA

Mesajde Balian » 13 Noi 2020, 19:57

Am luat mătci de la Jony.
Am fost mulțumit cu deservirea.
Nu trebuie să inventăm apa
caldă. Nu fac roiuri până nu ne-am
înțeles de transport. Și atât.
Ce vă complicați?
MER. Iernare pe 3 corpuri. Gratie aprilie-stoarcere FS. 1-3 caturi pentru miere.
Balian

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 20:08

Cristian IONITA scrie:Eu inteleg ca se intampla ca atunci cand muncești mai si greșești .... inteleg insa mai putin de ce ai pretenția (de fapt tupeul, nesimtirea si grobianismul) ca acele greseli sa fie uitate.

Toata lumea stie ce s-a intamplat acum cativa ani, am zis eu ceva ca trebuie sa uitam? Greu ma inteleg cu tine, eu iti zic ceva si tu intelegi ce vrei.
Ce nu stii este ca am rezolvat problema intr-un fel sau altul aproape cu toti, a fost o metoda buna sa castig iar o parte din increderea pierduta(cum am facut si cu Cristi), dar asta este problema mea, dar povestim cat de curand fata in fata.
jonny_it

Mesajde Cristian IONITA » 13 Noi 2020, 20:22

Ce sa-i faci stimabile ... e clar problema de comunicare :D

amu' ca trebuie sa uitam in clar nu ai scris ... dar daca ma uit doar la postarile tale catre mine de pe acest topic .... eu in umila mea "intelegere" nu prea vad altceva

Ca ai "rezolvat" problema .... foarte bine ai facut

dar sa sustii ca de fapt nu a existat

jonny_it scrie:
Cristian IONITA scrie:
pvc scrie:
Cristian IONITA scrie:Ce faci mai Johnny ??!! ... iar te faci de bafta prin lipsa de caracter?

Si dv ati "beneficiat" de serviciile domnului?

Nu am avut aceasta onoare. Se pare ca telefoanele unora dintre noi se strica sau sunt pierdute fix cand e cazul sa si faci ceva Nu doar sa spamuiesti cum ca ar fi ar păți.

Merge si a mers tot timpul! ....!

si mai ales apoi sa treci la toparlanisme

jonny_it scrie:

...

conduce la altceva.
Cristian IONITA

Mesajde Shrek » 13 Noi 2020, 20:39

jonny_it scrie:......
Asta cu tinutul aproape nu-i buna ideea ... C.I., Capcaunul, nylon, pardon PVC lipsesc de pe grupul de whatsapp, sa vezi tu dupa discutii apicole :lol:

Care grup?! Exista asa ceva, fără mine?! Daca este pentru negustori, eu n-am ce cata. N-am nimic ( si pe nimeni) de vandut. Iar...fanu' s-o gatat!
Precum stiti, io nu sunt fan Jonny! Nu cred ca pot fi acuzat de partizanat. Dar, după cum vad, domnu'pvc( fără nici o aluzie), a expus o situație, Jonny nost' o recunoscut ( cam greu) ca este posibil sa fie adevarat. Dacă rămânea la aceasta faza, aveam tot respectul pentru domnu' pvc. Dar dumnealui s-a scapat ca el cumpara f0, numa d-afara, ca in tara n-are de unde. Asadar , si dansul produce si vinde.....iluzii?! Pardon, regine! Eu cred ca a încercat o șmecherie tipic romaneasca, de a insemina artificial , daca se poate, moca, iar daca fiicele ies la culoarea potrivita sa le vândă drept f0. Nu a iesit, afacerea preconizată a murit din fasa, si acum îl balacareste pe ortacul dansului ( in ale producerii de regine fo, trendul anului in ro). Interese materiale in fond. Despre caractere, este greu de vorbit dar asa cum zace cantecu", ii faci bine, ta za uita, ii faci rau numa o dată, nu ce uita viata toata"!
Iar pentru Jonny nost' nu pot decat sa spun: "ami pare rau la domnii ....negustori"!
Shrek

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 20:55

Shrek scrie:Care grup?! Exista asa ceva, fără mine?! Daca este pentru negustori, eu n-am ce cata. N-am nimic ( si pe nimeni) de vandut. Iar...fanu' s-o gatat!

Nu este pentru negustori, facem schimb de idei, apicultura 99%, a fost si ramane un grup foarte restrans.

Shrek scrie:Precum stiti, io nu sunt fan Jonny!

Stie toata lumea, nu trebuie sa o repeti de fiecare data. Sa stii ca eu am fost fanul tau pana prin clasa a 2-a. Fiona este bine?
jonny_it

Mesajde Shrek » 13 Noi 2020, 21:25

jonny_it scrie:Nu este pentru negustori, facem schimb de idei, apicultura 99%, a fost si ramane un grup foarte restrans.
......

Aham, exclusivist, deci, adică numa oameni cu idei ! Io n-am ( prieteni cu) multe idei!
La puntu' doi, de ce întrebi? Vrei sa-i vinzi ceva de blak friday? N-am!
Shrek

Mesajde pvc » 13 Noi 2020, 21:26

Stau si ma gandesc: oare nu era mai simplu pentru inculpat cand a dat de greu sa puna mana pe telefon si sa sune la clienti sa explice ca nu mai poate presta? Sau daca ia fost jena atunci de ce nu a recunoscut in fata probelor scrise ca a gresit si se termina toatapovestea asta? Si in loc de scuze a inceput si cu jigniri.
pvc

Mesajde pvc » 13 Noi 2020, 21:32

Shrek scrie:
jonny_it scrie:......

Care grup?! Exista asa ceva, fără mine?! Daca este pentru negustori, eu n-am ce cata. N-am nimic ( si pe nimeni) de vandut. Iar...fanu' s-o gatat!
Precum stiti, io nu sunt fan Jonny! Nu cred ca pot fi acuzat de partizanat. Dar, după cum vad, domnu'pvc( fără nici o aluzie), a expus o situație, Jonny nost' o recunoscut ( cam greu) ca este posibil sa fie adevarat. Dacă rămânea la aceasta faza, aveam tot respectul pentru domnu' pvc. Dar dumnealui s-a scapat ca el cumpara f0, numa d-afara, ca in tara n-are de unde. Asadar , si dansul produce si vinde.....iluzii?! Pardon, regine! Eu cred ca a încercat o șmecherie tipic romaneasca, de a insemina artificial , daca se poate, moca, iar daca fiicele ies la culoarea potrivita sa le vândă drept f0. Nu a iesit, afacerea preconizată a murit din fasa, si acum îl balacareste pe ortacul dansului ( in ale producerii de regine fo, trendul anului in ro). Interese materiale in fond. Despre caractere, este greu de vorbit dar asa cum zace cantecu", ii faci bine, ta za uita, ii faci rau numa o dată, nu ce uita viata toata"!
Iar pentru Jonny nost' nu pot decat sa spun: "ami pare rau la domnii ....negustori"!

Nu sunt vanzator de matci. Cumpar 1 matca F0 la 2 ani pentru a-mi face singur matcile si a nu mai fi nevoit sa cumpar din diverse parti.Ce mai ramane dau la prieteni. Legat de inseminare. Am o matca F1 care 3 ani la rand a fost recordista si am zis ca-i pacat sa nu inseminez 3-4 fiice. Deci din 3-4 as fi ramas probabil cu 1 sau 2 bune. Deci ce sa vand?
pvc

Mesajde Shrek » 13 Noi 2020, 21:33

Ba putea! Putea de altfel sa puna ca a sunat dar ca nu a răspuns nimeni, i-a scapat telefonul si a trebuit sa-l formateze din nou, sau orice alta scuza, neverificabila. Dar stiti ce cred eu până la urmă? Cred sa sunteti înțeleși sa faceti oleacă de tărăboi. Si reclama negativă este tot reclama. Cu atât mai mult cât nu se face absolut nici o referire la calitatea matcilor. Am dreptate?
Shrek

Mesajde jonny_it » 13 Noi 2020, 21:44

pvc scrie:Stau si ma gandesc: oare nu era mai simplu pentru inculpat cand a dat de greu sa puna mana pe telefon si sa sune la clienti sa explice ca nu mai poate presta? Sau daca ia fost jena atunci de ce nu a recunoscut in fata probelor scrise ca a gresit si se termina toatapovestea asta? Si in loc de scuze a inceput si cu jigniri.

Care "clienti"? Mai vedeti aici sau in alt loc pe cineva sa se planga?
jonny_it

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VANZARI - CUMPARARI MATERIAL BIOLOGIC