FlorinI scrie:INVITAŢIE
la
Targul apicol - “BEE... SMART, BEE...HAPPY”
Braila 2012
lucky5strike scrie:Felicit initiativa, chiar meritau oamenii din zona un targ mai aproape.
Sa aveti parte de vreme si de preturi bune.
lucky5strike scrie:Felicit initiativa, chiar meritau oamenii din zona un targ mai aproape.
gabriel.stoica scrie:lucky5strike scrie:Felicit initiativa, chiar meritau oamenii din zona un targ mai aproape.
Mare dreptate!
Era timpul sa intram si noi, brailenii, in "liga superioara", a organizatorilor de evenimente apicole.
Cred ca am fi o forta mai demna de luat in seama daca am fi o echipa mai unita, iar primul pas este o comunicare eficienta. Acest eveniment poate fi o "piatra de temelie" in constructia acestei colaborari intre apicultorii din aceasta zona.
Toata stima!
bee - fun & crazy scrie:romikele scrie:Asociația Apicultorilor Profesioniști "Albina Râmniceană" filiala Brăila în parteneriat cu SC Puișoru Apis SRL și firma SC MIAVISPIR SRL Brăila, organizează în data de 29.01.2012 (duminică) PRIMA EDIȚIE A TÂRGULUI APICOL BRĂILA...
chiar nici un brailean nu e in stare sa faca asa ceva la ei acolo? trebuie sa vina cei din ramnic?
Înapoi la TARGURI SI EVENIMENTE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori