Ne cr4ed ca este o ideie rea sa incercati sa iernati familia astfel.
Nu am folosit acest mod, dar nu cred ca ar fi probleme..... Cred ca familia iernata astfel in pavilion nu va simtii in plin curentii de aer de afara.
bio scrie:Ne cr4ed ca este o ideie rea sa incercati sa iernati familia astfel.
Nu am folosit acest mod, dar nu cred ca ar fi probleme..... Cred ca familia iernata astfel in pavilion nu va simtii in plin curentii de aer de afara.
kamy scrie:bio scrie:Ne cr4ed ca este o ideie rea sa incercati sa iernati familia astfel.
Bio prietene,nu intelege gresit nu va beneficia nici de energia solara gratuita radiata de peretele frontal al lazii acu cat de mult se lasa ea vazuta de soare,la mine se ascund de soare doar 5 cm patrati,in ce priveste condensu e cam devreme sa ne pronuntam,concluziile se trag la urma,startu se da cand incepe puietu!acu marea intrebare ramane ce facem cu partea din fata ramasa vorba lui topescu(gooool)sau mutam ramele goale din spate in fata brevetand astfel colectoru de...mucegai?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 23 vizitatori