akmm scrie:Cel mai tare mi-a placut remarca asta cu doua unitati pe 5 rame si ghici ghicitoare care e familie si care e roi.
Ce sa zica cineva care are familii pe 16 rame la care dau albinele pe afara?
Vreau sa va raspund pt ca eu am lansat aceasta "ghicitoare" si cred ca nu mi-ati inteles motivul si contextul in care am lansat-o.
Nu am vrut o discutie despre cum sa arate o familie sau un roi dpdv profesional pe fiecare sezon sau dpdv al parerii fiecaruia, pentru ca toti aveti dreptate in felul vostru, iar parerile vi le respect in totalitate.
Eu am tot cautat de ceva timp daca este sau a fost vreodata legiferat (sau cel putin definit) un raspuns la GHICITOAREA mea intrebatoare si n-am gasit nicaieri, fapt pt care am lansat aceasta ghicitoare aici si am aflat raspunsul, adica nu exista legiferat asa ceva niciunde.
Chiar daca am glumit putin acum sa stiti ca am pus intrebarea din motive serioase. (asa cum am mai spus, toti clientii mei de ROIURI vroiau factura pt PNA pe FAMILII ca "cica-i tot una", iar pt mine nu era tot una si s-au iscat discutii neplacute. Unii mi-au zis ca si roiul e tot familie, altii mi-au dat exemplu ca si familia din 2 soti dar si cea din bunici, copii si nepoti tot familii sunt, nu ? Pana la urma nu obictau pt ce cumpara efectiv, ii interesa cum se numea in factura ceea ce cumparau).
Astea fiind spuse, sper ca m-am facut inteles.