smady scrie:Buna seara
...
A am si eu o curiozitate dl Hodis cati bani ai luat pentru a reancepe aceasta stupina .( deoarece cred ca nimic ) .
iosca scrie:Oficial n-a aparut nimic dar schimbari vor fi si e foarte probabil sa fie cele aflate si discutate si de noi aici. Partea buna este ca pana apar ne obisnuim cu schimbarile !
ALBINEL 1984 scrie:
datu-l cu presupusu sport national scria cineva
iosca scrie:ALBINEL 1984 scrie:
datu-l cu presupusu sport national scria cineva
Albinelule, " datul ala cu presupusul" (asa cum ii zici tu) e de fapt un proiect legislativ care va intra in vigoare in cursul lunii octombrie sau chiar mai devreme si despre care am aflat neoficial (asa cum s-a spus de la-nceput, nu tu ai descoperit ca nu-i oficial) de la OJCA, de la APIA, de la Directia Agricola si nu numai si abia dupa, am postat acest subiect aici; si nu pt a-mi da cu "presupusul", ci in speranta ca, fiind in stadiul de proiect, asociatiile apicole, intr-un demers comun, mai puteau schimba ceva, inpinse putin si de fiecare dintre noi de la spate.
In conditiile astea nu vad unde este presupusul de care scrii (de fapt nu scrii tu, ci copiezi citate de la "cineva")
Daca vrei sa discutam numa' pe ce-i oficial, eu zic sa mai discutam in mai putin de-o luna, cand va fi oficial.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: unincepator şi 51 vizitatori