Asta toamna am pus la lins rame in caisi
Am inteles la ce te-ai gandit, si sigur o sa-mi iau masuri de precautie
Sa fii sanatos
bostina constantin scrie:Vlad nu ma dau mare, dar de albinele lui nea Vasile nu mi-e teama, in primul rand ca le-a vandut, mai are un stup la Berca si ala cu matca furata de la mine![]()
Asta toamna am pus la lins rame in caisi![]()
Am inteles la ce te-ai gandit, si sigur o sa-mi iau masuri de precautie![]()
Sa fii sanatos
bostina constantin scrie:Am inceput un adapator pt albine , inspirat dintr-o patanie a lu Proapis 13.
O scandura veche lustruita si facuta sa mentina apa cat de cat, prevazuta cu nuste sipculite polizate incat albina sa aiba acces la apa, fara a fii in pericol de innec.
Noutatea consta in faptul ca voi pune un strat de nisip [dupa sterilizare], pe aceasta placa pana la nivelul partii de jos a sipcilor impotriva innecului.
bostina constantin scrie:Daca te prind la salcamul meu e bai![]()
Nu mai are Lili din ce sa faca gogosi cu flori de salcam la nepoti![]()
Ia zi e bun efortul pt rapita dintre Vernesti- buzau cu 4-5 familii [eu nu ma ridic la nivelul vostru], acuma incep si eu.
Nu cunosc zonele melifere din zona , as dori sa le stiu, iar in ceeace priveste berea ,, strada 10 nr 10'' Candesti![]()
,,Ferma la tei'' iar nu stiu, poate aflu si eu![]()
Noapte buna !!
proapis13 scrie:Vezi ca daca nu ai tot timpul o solutie salina in butoi in 7 zile o sa puta a mortacina
sau in cel mai bun caz si asta in functie de PH-ul apei a oua clocite
salve
ghimpati scrie:eu asta folosesc
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori