Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA POZE

Sectiune pentru poze , unde poti incarca diferite poze care au ca subiect apicultura.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: poze ,,de ping-pong" intre stupari,,nici o postare fara

Mesajde eugen. » 10 Sep 2011, 14:41

nu mi am dat cu parerea.... , doar am pus o intrebare :!:
Si eu am cautat toata vara sa cumpar 20 de Carnica dar nu f6-7....si pana la urma am gasit doar trei 3. Am mai cumparat 17 Buckfast si acum nu ma pot lauda decat ca am pierdut 3 dintre ele ca nu mi le au primit ...Anul viitor imi dau cu parerea.... :P
eugen.

Mesajde arnautu valentin » 10 Sep 2011, 21:45

bre nea jane la anu nu mai zici nor negru de albina :D ia uite nor galben de albina :D
adi1574
arnautu valentin

Mesajde Adi Hodis » 10 Sep 2011, 23:50

teinegru64 scrie:Paznicul de sub nuc ....sau meteorologul meu...

Asa ... si ce zice de iernare ? ... dar de salcam, o fi ceva ?. :roll: :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde teinegru64 » 11 Sep 2011, 00:51

Ma, de iernat nu știu unde ierneaza ...iar la salcam nu ma bag peste nea Gica. :lol:
Apropo de salcam,se zice ca daca nu ploua in august nu da salcamul.Anul asta e primul de cand am stupi ....cand nu am avut strop de apa.Brotacul zice sa nu dau salcamul.Nici rapița nu e semanata.....dar aici cica nu se mai baga.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde Adi Hodis » 11 Sep 2011, 07:46

teinegru64 scrie:Apropo de salcam,se zice ca daca nu ploua in august nu da salcamul.Anul asta e primul de cand am stupi ....cand nu am avut strop de apa.Brotacul zice sa nu dau salcamul.

Aha ... deci pot sa pregatesc butoaiele, a ? :P
Daaa´ cate oare ??? ... salcamul o sa dea dupa cat de mult a plouat ??? ... ca atunci, trebuie sa imprumut ca nu o sa-mi ajunga cate am. 8-) :D
Eu ca eu da´ sint unii care au imprumutat butoaie anul asta ... si a plouat in august ca din galeata ( cum torni din galeata ) ... ce vreau sa zic, aia o sa trebuiasca sa imprumute cisterne ??? :roll:

PS
Daca o fi asa " sa nu-mi ajunga butoaiele " ... drept multzumire, am sa dau 200 kg. de miere la mama doomida ca sa-ti trimita inapoi pasarelele acelea frumoase si dragi tie. :P
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
Adi Hodis

Mesajde balanescuadrian » 11 Sep 2011, 21:34

am si eu vreo 10 meteorologi ...el mai mult mi-au placut cand i-am gasit pe la stupi...stateau si ele pe langa urdinis ...mai adunau una alta... :mrgreen:
balanescuadrian

Mesajde liviu1965 » 12 Sep 2011, 21:37

teinegru64 scrie:Paznicul de sub nuc ....sau meteorologul meu...

Spune-mi si mie care-i chestia cu brotacelul ( ma refer la meteo ) ? Am avut si eu anul trecut , anul asta nu i-am mai vazut.
liviu1965

Mesajde redoo » 12 Sep 2011, 22:04

Hai Nea Janese cu ceva....ai venit cu factura si Nea Gica se pregateste sa scoate o carte ;) sa vezi cand ti-o tranti faza cu "Tu ai asa ceva ?"
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde trantor » 12 Sep 2011, 22:44

Care ai d-le asa ceva....?
in spate este un brat al Dunarii
....
trantor

Mesajde MyBees » 13 Sep 2011, 10:20

E... un stalp din ala am si eu in stupina... :lol:

Nu-mi vinzi si mie un pont, cu un loc bun la Dunare?
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde proapis13 » 16 Sep 2011, 08:53

http://www.youtube.com/watch?v=LQIf_sw1 ... ure=relmfu

Pentru inspiratzia unui coleg de forum modul de fabricare a stupilor coparsheu
Poate ca asha o sa-l vedem implementat si la noi ;)
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde valter » 29 Sep 2011, 21:24

janese scrie:ma...jmaharilor ma!!!...eu nu am ales!!!eu verific...cunosc...sa pot vorbi maine ,poimaine!!!dac-oi mai trai!!!!am shi carnica....voi avea shi buckfast!!!..m-am asigurat sa nu ,,contaminez" pe nimeni.....care-i baiul???..nu va mai datzi cu parereaaaa...eu cred ca...eu zic ca!!!eu am citit ca!!!!eu doar v-am aratat!!!am shi certificat de sanatate...care-i baiul???
nitzel piper....
mai ,,teama"" mi-ar fi de albinele voastre(maidaneze) decat de straineze cu pedigree!!!! :lol:

Stii care e diferenta intre tine si restu'...ma?
Tu ai achizitionat...si cobori, da rau,rau de tot ....aia care lucra urca, usor...da urca.Stuparu' Lu' scazamant.
valter

Mesajde janese » 30 Sep 2011, 09:59

:lol:...de cand te astept...mancatzi-ash ficatzii......................decat sa batzi la clape...mai bine rupe-mi gura cu ceva concret...poze aici....dar nu vreau poza cu diploma de crescator de matci ,pe care tzi-a dat-o francezu pe tzuica shi friptane!!!!!!!!!!!! :lol:

vrei piper????

uite....intreb shi eu...de cand ai facut filmuletele alea cu L Avram ,,la cumparaturi in stupina ta"!!!!....ai mai facut vreo crestere de matci???? :lol: ca in afara de ,,plimba viermele dintr-o ghinda in alta...nu prea am vazut la ,,stupina valter"
te salut pretenu meu!!!
va astept la coltz...ca am cu ce va rupe gura!!!!....rabdare!!!!..la timpul liber pe care-l avetzi voi...ar trebui sa ,,rivolutionatzi" apicultura...dar deh...life is pain

pupa-l pe calinescu frantzuzu...ca doar ala am vazut ca voalat itzi mai face reclama!!!!...

nu am timp dar in fuga zic ceva despre matca care o am de la tine....este o matca ,,interesanta" si o pastrez..s-o mai tziu sub lupa!!!!...am fortzat-o sa roiasca si nu a vrut...a ouat si cand nu avea motiv...am fortzat-o sa schimbe linistit si nu a vrut.....in 15 septembrie s-a apucat sa schimbe linistit...si nu am lasat-o....o pastrez si sunt cu ochii pe ea!!!...rele nu am ce sa zic despre matca data la ,,1 decembrie pe un ger cumplit la ramnic!!!)
inca o data te salut!...rechinilor!!!!!(are pe schinare nr 1 albastru..ca sa n-o incurc)
Ultima oară modificat de janese pe 30 Sep 2011, 10:42, modificat de 2 ori în total.
janese

Mesajde janese » 30 Sep 2011, 10:22

redoo scrie:Hai Nea Janese cu ceva....ai venit cu factura si Nea Gica se pregateste sa scoate o carte ;) sa vezi cand ti-o tranti faza cu "Tu ai asa ceva ?"

acu am vazut.....am mai zis...cine are 200 milioane...scoate o carte....bani sa ai!!!....negociezi in cate exemplare o vrei...ala o tipareste...si apoi tzi le da acasa sa te speli pe cap cu ele!!!! problema cu cartile scoase am mai zis-o...daca ea ramane in mintea oamenilor, cititorilor...atunci este folositoare!!daca nu...te stergi la popou cu ea!!!!si tu(autorul) si fraierii care au cumparat-o(adeca,eu!)..a mai scos unu o carte...si deja s-a ,,vandut" ca painea calda!!!!
apropos...mi-a plouat-o...shi sa vezi cum a curs cerneala de pe copertzi.........o fi dat doar 100 de milioane de nu i-au imprimat-o aia cu cerneala de calitate??? :D :shock:
janese

Mesajde andrei_calinescu » 30 Sep 2011, 16:44

janese scrie::lol:...de cand te astept...mancatzi-ash ficatzii......................decat sa batzi la clape...mai bine rupe-mi gura cu ceva concret...poze aici....dar nu vreau poza cu diploma de crescator de matci ,pe care tzi-a dat-o francezu pe tzuica shi friptane!!!!!!!!!!!! :lol:

vrei piper????

uite....intreb shi eu...de cand ai facut filmuletele alea cu L Avram ,,la cumparaturi in stupina ta"!!!!....ai mai facut vreo crestere de matci???? :lol: ca in afara de ,,plimba viermele dintr-o ghinda in alta...nu prea am vazut la ,,stupina valter"
te salut pretenu meu!!!
va astept la coltz...ca am cu ce va rupe gura!!!!....rabdare!!!!..la timpul liber pe care-l avetzi voi...ar trebui sa ,,rivolutionatzi" apicultura...dar deh...life is pain

pupa-l pe calinescu frantzuzu...ca doar ala am vazut ca voalat itzi mai face reclama!!!!...

nu am timp dar in fuga zic ceva despre matca care o am de la tine....este o matca ,,interesanta" si o pastrez..s-o mai tziu sub lupa!!!!...am fortzat-o sa roiasca si nu a vrut...a ouat si cand nu avea motiv...am fortzat-o sa schimbe linistit si nu a vrut.....in 15 septembrie s-a apucat sa schimbe linistit...si nu am lasat-o....o pastrez si sunt cu ochii pe ea!!!...rele nu am ce sa zic despre matca data la ,,1 decembrie pe un ger cumplit la ramnic!!!)
inca o data te salut!...rechinilor!!!!!(are pe schinare nr 1 albastru..ca sa n-o incurc)

Nea Jan,

Nu-i fac reclama mon cher lui Valter.
Eu si Valter - ne iubim. Asta-i explicatia.
andrei_calinescu

Mesajde Adi Hodis » 30 Sep 2011, 19:37

@Andrei
Spune ca ... asa, ca pretini ... sa dispara subantelesurili :)
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la POZE