Si eu am cautat toata vara sa cumpar 20 de Carnica dar nu f6-7....si pana la urma am gasit doar trei 3. Am mai cumparat 17 Buckfast si acum nu ma pot lauda decat ca am pierdut 3 dintre ele ca nu mi le au primit ...Anul viitor imi dau cu parerea....
teinegru64 scrie:Paznicul de sub nuc ....sau meteorologul meu...
teinegru64 scrie:Apropo de salcam,se zice ca daca nu ploua in august nu da salcamul.Anul asta e primul de cand am stupi ....cand nu am avut strop de apa.Brotacul zice sa nu dau salcamul.
teinegru64 scrie:Paznicul de sub nuc ....sau meteorologul meu...
janese scrie:ma...jmaharilor ma!!!...eu nu am ales!!!eu verific...cunosc...sa pot vorbi maine ,poimaine!!!dac-oi mai trai!!!!am shi carnica....voi avea shi buckfast!!!..m-am asigurat sa nu ,,contaminez" pe nimeni.....care-i baiul???..nu va mai datzi cu parereaaaa...eu cred ca...eu zic ca!!!eu am citit ca!!!!eu doar v-am aratat!!!am shi certificat de sanatate...care-i baiul???
nitzel piper....
mai ,,teama"" mi-ar fi de albinele voastre(maidaneze) decat de straineze cu pedigree!!!!
redoo scrie:Hai Nea Janese cu ceva....ai venit cu factura si Nea Gica se pregateste sa scoate o cartesa vezi cand ti-o tranti faza cu "Tu ai asa ceva ?"
janese scrie::lol:...de cand te astept...mancatzi-ash ficatzii......................decat sa batzi la clape...mai bine rupe-mi gura cu ceva concret...poze aici....dar nu vreau poza cu diploma de crescator de matci ,pe care tzi-a dat-o francezu pe tzuica shi friptane!!!!!!!!!!!!
vrei piper????
uite....intreb shi eu...de cand ai facut filmuletele alea cu L Avram ,,la cumparaturi in stupina ta"!!!!....ai mai facut vreo crestere de matci????ca in afara de ,,plimba viermele dintr-o ghinda in alta...nu prea am vazut la ,,stupina valter"
te salut pretenu meu!!!
va astept la coltz...ca am cu ce va rupe gura!!!!....rabdare!!!!..la timpul liber pe care-l avetzi voi...ar trebui sa ,,rivolutionatzi" apicultura...dar deh...life is pain
pupa-l pe calinescu frantzuzu...ca doar ala am vazut ca voalat itzi mai face reclama!!!!...
nu am timp dar in fuga zic ceva despre matca care o am de la tine....este o matca ,,interesanta" si o pastrez..s-o mai tziu sub lupa!!!!...am fortzat-o sa roiasca si nu a vrut...a ouat si cand nu avea motiv...am fortzat-o sa schimbe linistit si nu a vrut.....in 15 septembrie s-a apucat sa schimbe linistit...si nu am lasat-o....o pastrez si sunt cu ochii pe ea!!!...rele nu am ce sa zic despre matca data la ,,1 decembrie pe un ger cumplit la ramnic!!!)
inca o data te salut!...rechinilor!!!!!(are pe schinare nr 1 albastru..ca sa n-o incurc)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori