Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Renuntarea la fumat

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 04 Mar 2013, 23:28

Apropos! Stiati ca Jean Nicote, cel care a descoperit tutunul il folosea pt calmarea durerii si in scop medicinal?Atunci tutunul era mestecat.
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde State » 12 Mar 2013, 17:33

Ingros randurile de astazi . :D
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 12 Mar 2013, 17:38

Bafta multa!!!!!!
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde prisecarul » 12 Mar 2013, 18:03

State scrie:Ingros randurile de astazi . :D

ITI DORESC SUCCES, DAR AI NEVOIE DE MULTA VOINTA!
prisecarul

Mesajde State » 12 Mar 2013, 18:49

Multumesc !

Nu e prima oara cand le las. Am stat nefumat 7 luni , timp in care am vapat. Aceeasi metoda am aplicat si acum si sper sa renunt definitiv.
State

Mesajde prisecarul » 12 Mar 2013, 19:06

stii cum se spune:
cel mai usor este sa te lasi de fumat!
eu m-am lasat de 50 de ori, dar l-am luat de 51.....! :lol:
fara gluma, eu m-am lasat acum 8 ani, dupa ce ajunsesem la 3 pachete pe zi!
este nevioe de o ambitie si tarie sufleteasca foarte mare pentru a trece peste zilele de inceput!
sper ca la targul de la bucuresti sa-mi spui ca ai renuntat definitiv la fumat!
prisecarul

Mesajde beeman » 16 Mar 2013, 18:05

Cam grea decizia de lasare de fumat pentru unii, atata timp cat nu isi doresc si nu au vointa sa se lase, nu o sa reuseasca niciodata pentru ca e greu, este un drog care poate devine dependenta pentru unii si numai pot scapa de el niciodata..
Vand ieftin Samsung S3 fara incarcator, detalii PM
beeman

Mesajde modigliani » 16 Mar 2013, 19:23

Beeman ...... SALUT , nenicule !!! ..... Pai ????? ..... Da-o naibii de treaba !

Bine ne-ai gasit !!! ;)
modigliani

Mesajde ciptheman » 18 Mar 2013, 20:12

hai baieti ca se poate eu nu m ai cumpar de 6 ani si ce bine e....
ciptheman

Mesajde Ariel » 18 Mar 2013, 21:17

Deunazi s-a implinit anul de cand am renuntat la tutun, totul usor, fara efort sau resimtindu-i in mod acut lipsa, si asta cu ajutorul tigarii electronice.
Stiu, deja zvonul ca ar fi chiar mai nocive face titluri de prima pagina, insa cand constati pe propria-ti piele ca iti revine simtul mirosului, al gustului, ca nu mai tusesti, ca nu mai scuipi in fiecare dimineata niste chestii care par vii, parca nu-ti mai vine sa le crezi.
Ariel

Mesajde State » 18 Mar 2013, 21:35

Ariel scrie:Deunazi s-a implinit anul de cand am renuntat la tutun, totul usor, fara efort sau resimtindu-i in mod acut lipsa, si asta cu ajutorul tigarii electronice.
Stiu, deja zvonul ca ar fi chiar mai nocive face titluri de prima pagina, insa cand constati pe propria-ti piele ca iti revine simtul mirosului, al gustului, ca nu mai tusesti, ca nu mai scuipi in fiecare dimineata niste chestii care par vii, parca nu-ti mai vine sa le crezi.

Tinand cont ca au injumatatit veniturile marilor companii de tutun , era si cazul sa apara "stiri" ca sunt cancerigene si provoaca diverse boli de plaman.

Citind pe eticheta bidonasului cu lichid , observam ca este produs din glicerina vegetala. Aceasta se regaseste in foarte multe alimente din hrana de zi cu zi. Dau cateva exemple : varza , conopida , castravete , ridichi , cartof , fasole verde , etc.

Tutunul contine gudron si in procesul de fabricatie este amestecat cu zeci de substante adevarat toxice. Este muuuuult mai nociv decat aburul emanat de tigara electronica.
Cand s-au speculat diverse informatii impotriva tigarii electronice si s-a constatat ca nu contine nimic toxic , s-au legat de faptul ca inhalam mult abur. Apoi bine , dar hai sa comparam cat abur inhalam de la o tigara electronica si cat abur inhalam cand facem dus.

La mine este a doua saptamana de cand n-am mai pus tigara in gura si deja e mult mai bine. Nu mai vorbesc de bani , ca asta e la mintea cocosului dar ma simt altfel de cand nu mai fumez.
Partea mai nasoala ca sa zic asa , e ca am pofta de mancare de nici mie nu-mi vine sa cred. Rontai intr-una si nu ma simt satul.
Asa ca incerc sa va dau un sfat celor care va lasati de fumat : Apucati-va de sport ! ;)
State

Mesajde Ariel » 18 Mar 2013, 21:47

Da, apetitul crescut chiar este o problema si kilogramele in plus se depun intr-un ritm alarmant.
Ti-o spun din proprie experienta ca numai cu sportul nu rezolvi mare lucru.
Spre exemplu doua antrenamente (tari!) pe saptamana intr-o sala de Karate si ThaiBox plus alte doua sedinte prelungite de jogging nu te scapa de sunci, nu fara o dieta adecvata. Numai in perioada dintre Craciun si Sf. Ion am adunat vreo sapte-opt kile, pe care nu le mai pot da jos, nu fara sa renunt la bere, slaninuta cu ochiuri, friptura la cuptor si restul bunatatilor...
Ariel

Mesajde State » 18 Mar 2013, 22:20

Eu sunt gurmand , mananc orice si la orice ora , mai ales de cand am lasat tigara .
Nu pot spune ca m-am ingrasat , deoarece e o perioada scurta dar data trecuta cand am stat 7 luni nefumat , am pus pe mine 12kg. :lol: Le-am dat jos relativ usor. Cand mi-era foame bagam o tigara. Asa am ajuns sa-mi restabilesc greutatea dar si sa acaparez un ulcer. Dieta nu exista , caci nu pot sa ma abtin...
Mai bine mananc ce vreau dar in cantitati mai mici si ma imprietenesc cu sportul.
Acum ma situez la 90kg , eu avand 1,86 . Sa vedem in vara cum ma prezint. :oops:
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 18 Mar 2013, 22:26

1,86 ? :o , bah , ai grija la firele de curent din fata casei poate-ti faci parul cret :lol:

de la un pachet pe zi , am ajuns la o tigare pe zi , si asta in cateva zile , intradevar , totul tine de vointa :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde Ariel » 18 Mar 2013, 22:37

State scrie:Eu sunt gurmand , mananc orice

E o contradictie flagranta de termeni si expresii.
Intre gurmand si lacom e o diferenta, una mare, mare de tot.
Ariel

Mesajde State » 18 Mar 2013, 22:40

LUCIAN AVRAM scrie:1,86 ? :o , bah , ai grija la firele de curent din fata casei poate-ti faci parul cret :lol:

de la un pachet pe zi , am ajuns la o tigare pe zi , si asta in cateva zile , intradevar , totul tine de vointa :)

Mai bine cu par cret decat sa ma sterg la c*r cand merg prin iarba. :lol:
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE