Ariel scrie:Deunazi s-a implinit anul de cand am renuntat la tutun, totul usor, fara efort sau resimtindu-i in mod acut lipsa, si asta cu ajutorul tigarii electronice.
Stiu, deja zvonul ca ar fi chiar mai nocive face titluri de prima pagina, insa cand constati pe propria-ti piele ca iti revine simtul mirosului, al gustului, ca nu mai tusesti, ca nu mai scuipi in fiecare dimineata niste chestii care par vii, parca nu-ti mai vine sa le crezi.
Tinand cont ca au injumatatit veniturile marilor companii de tutun , era si cazul sa apara "stiri" ca sunt cancerigene si provoaca diverse boli de plaman.
Citind pe eticheta bidonasului cu lichid , observam ca este produs din glicerina vegetala. Aceasta se regaseste in foarte multe alimente din hrana de zi cu zi. Dau cateva exemple : varza , conopida , castravete , ridichi , cartof , fasole verde , etc.
Tutunul contine gudron si in procesul de fabricatie este amestecat cu zeci de substante adevarat toxice. Este muuuuult mai nociv decat aburul emanat de tigara electronica.
Cand s-au speculat diverse informatii impotriva tigarii electronice si s-a constatat ca nu contine nimic toxic , s-au legat de faptul ca inhalam mult abur. Apoi bine , dar hai sa comparam cat abur inhalam de la o tigara electronica si cat abur inhalam cand facem dus.
La mine este a doua saptamana de cand n-am mai pus tigara in gura si deja e mult mai bine. Nu mai vorbesc de bani , ca asta e la mintea cocosului dar ma simt altfel de cand nu mai fumez.
Partea mai nasoala ca sa zic asa , e ca am pofta de mancare de nici mie nu-mi vine sa cred. Rontai intr-una si nu ma simt satul.
Asa ca incerc sa va dau un sfat celor care va lasati de fumat : Apucati-va de sport !

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.