liviutzbogos scrie:Tot e frumos aici...nu as pleca de aici pentru nimic in lumeasta e cea mai mare bogatie...
liviutzbogos
Azi vreau sa ma uit si eu prin el sa vad cum sta si, daca e nevoie, bag si o rama cladita...una mai am data trecuta am vazut ca aveam pastura cat de cat...
BotaPaul
iti sugerez sa nu spargi cuibuil. eventual sa pui rama cladita stropita cu niste sirop caldut penultima rama ,daca ultima nu are puiet.
vladutz
Liviut siropul mult le strica pentru ca o sa blochezi cuibul..si daca e familia slaba nu sparge cuibul acuma ca nu e prea indicat in aprilie...puneo dupa ultima rama cu puiet rama cladita
liviutzbogos scrie:Va salut dragi apicultori. Pe la noi prin gradini pomii fructiferi si-au cam pierdut floarea...asa ca am luat ladoaia mea cu roi cu tot si am dus-o la stana. Acolo infloreste paducelul azi - maine si dupaia astept salcamul...si cu putin noroc poate se seamana si ceva floarea soarelui prin imprejurimi. Deci pana la toamna acolo raman
liviutzbogos scrie:Va salut dragi colegi.M-am intors de prin tari straine cam de o saptamana.La albinute nu prea am putut sa umblu ca a fost cam racoare.Am vrut intr-o zi sa ma uit sa vad cam ce mancare au pt iarna dar au navalit pe mine asa ca le-am lasat.Au cam 3/4 in mijlocul fiecarei rame doar ca ele sunt cam putine si mi-e teama ca nu o sa reziste la iarna.Asta e,cum da Dumnezeu.Am adus cu mine si vre-o 2 poze cu stupii celui la care am lucrat in Austria.El avea stupi cu manevrare prin spate.Nu stiu denumirea corecta.Fiecare lada era cu 2 compartimente,sus si jos.Sus punea hranitorul cu sirop iar jos era cuibul.Ramele mai mici decat ale noastre,cam cat cele de MER daca nu ma insel.Mai multe nu am apucat "fur" pt ca am tot lucrat
BUNKA scrie:
Salut Liviu...imi place sopronul cu stupi!..si nu in ultimul rand animalele tale si dragostea cu care ai grija de ele..esti un tip fain!!
Spor in toate si tine-te si de albine !!
murarudumitru scrie:acolo la stina o sati bea laptele de la oi
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori