alin75 scrie:Dupa peripetii cu masina (a picat discul) am reusit in final sa ajung la un lan (nu foarte mare) de FS. Intrebare: Floarea acum incepe sa se desfaca, dar palariile care sunt mai evoluate au un diametrul de aproximativ 12-15 cm (fara petalele de pe margine), iar inaltimea este de aproximativ 1,5m. Am mutat stupii in noaptea acesta, deci nu am avut cu cine sa vb. astfel ca nu stiu ce soi este! Acum doar din acesta scurta descriere (mie mi s-a parut palaria cam mica, de asta intreb daca aveti o idee de tipul FS).
Numai bine,
Alin
Sal'tare!
Despre peripetii cu masina o sa scriu ceva la pagina mea....
Dar despre" Am mutat stupii in noaptea acesta, deci nu am avut cu cine sa vb. astfel ca nu stiu ce soi este!" sa stii ca mi se pare cu totul neprofesionist. Pai asta se face prima data cand te documentezi.
Obligatoriuu trebuie vorbit cu fermierii; pai cum te pui pe terenul lor fara sa dai " buna ziua"?....Daca o sa ai probleme pentru ca nu ti-ai aranjat din timp vatra temporara, sa stii ca doar tu esti de vina.....
Nu mai putem sa ne punem unde vrem si fara sa intrebam pe cei indreptatiti.....Vremurile si oamenii sunt sum sunt, deci e bine sa masori de doua ori si sa tai o data....Parerea mea!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
P.S. Asta mi-a placut!....: sa stii ca altii se duc in grup, adica se unesc 2-3 stupari si in caz de nevoie se mai tracteaza, se ajuta, pazesc cu randul si partea minunata...au cu cine socializa.
Mircea incepe sa priceapa "miezul" problemei.....