catajcm scrie:Ma ajuta si pe mine cineva?![]()
Pioneer A89 si A90 sunt melifere?
Nu.
Dupa cate stiu, toti hibrizii Pioneer sunt absolut seci.
Poate apar exceptii in soluri foarte bune si umiditate + tempeatura optime, dar nu m-as baza.
catajcm scrie:Ma ajuta si pe mine cineva?![]()
Pioneer A89 si A90 sunt melifere?
alt stupar scrie:asa... si revenind la "necazurile" ontopic cu floarea, ieri am observat la un lan ceva ce in ceilalti ani mi-a scapat sau nu a fost cazul... polen cazut pe frunzele situate imediat sub floare ! Si nu putin, efectiv se ia pe deget, pare ca si cum ar fi cernut printr-o sita deasa
Daniel Popovici scrie:
Oricare ar fi soiul.
Daniel Popovici scrie:alexx scrie:Ati mai intalnit cazul in care albinele vin efectiv colorate cu polen de la floarea soarelui??
Da.
E lanul aproape.
DaniApis scrie:As avea si eu o intrrebare: daca mierea de fs nu este capacita nici macar in proportie de 10% nu o pot extrage deloc? Se poate acrii?
alexx scrie:La mine a mers bine in o saptamana au cladit si au umplut o magazie 1/2
p.s Cristi sa sti ca ai avut dreptate cu invataturile pe care i le-ai dat lui priestmultumesc
cristi_vidican scrie:alexx scrie:La mine a mers bine in o saptamana au cladit si au umplut o magazie 1/2
p.s Cristi sa sti ca ai avut dreptate cu invataturile pe care i le-ai dat lui priestmultumesc
Mă bucur. Învață bine și dă mai departe!
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori