Mircea_63 scrie:Daca bine am retinut, in 89 erau mai multi stupi decat acum. Daca e asa, ce se intampla? S-au redus suprafetele de FS, ori intamplarea face ca au dat navala apicultorii in pusta? (asa-i zice in Banat la zona aia de campie). Sau nu se facea pe vremea aceea atat de mult pastoral?
Ca la prima vedere pare ca e invazie de stupi, dar repet: in 89 erau si mai multi.
DaniApis scrie:Alaltaieri cantarul a fost 1kg iar ieri 1.8kg eu zic ca este un lucru bun la data aceasta si inca mai este fs de inflorit...
cristi_vidican scrie:La mine doar după 10 iulie a început să dea, până atunci, deși aveam ceva parcele cu FS, n-a dat nimic, din contră...
paul scrie:Asta-i discutabil , functie de zona ...
Adi Hodis scrie:Daniel, te stiu un baiat istet.
De ce mai tii stupina la o asa concurenta ?. Si de ce nu ai cautat alte locatii imediat ce ai aflat ca se va supraincarca locatia ?.
Sint curios ce răspuns ar da stuparii de acolo, la întrebarea ... care este încărcătura de fam. ( nr-l de fam. ) la ha pentru a obţine o recoltă bună ?.
lucky5strike scrie:Ma rog sa aiba fermierii pret bun de achizitie, ceea ce deocamdata nu aud.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori