Dragos2006 scrie:Spuneti dumneavoastra , daca actualul pret de achizitie este jalnic , care credeti ca ar fi normal ?
Dragos2006 scrie:Spuneti dumneavoastra , daca actualul pret de achizitie este jalnic , care credeti ca ar fi normal ?
Dragos2006 scrie:La mine in zona se organizeaza iarna inlalniri intre apicultori , un bilant se face cam asa :
- pe miere am incasat X lei
-pe polen am incasat Y lei
- pe materiaal biologic am incasat Z lei
- am avut cheltuieli de T lei
Dupa ce am tras linie am ramas in buzunar cu atati lei din care am facut urmatoarele lucruri : A, B , C .
parerea mea : a fost un an mediocru dar cum din apicultura daca nu curge , pica tot a ramas de o ciorba.
Dragos2006 scrie: La 100 familii de albine inseamna un venit lunar mediu pe economie.
Donbazil scrie:Sal'tare!
Mai fratzilor, eu atata stiu: daca fac peste 20 de kile pe an/ stup sunt in castig. Daca fac sub 10 kile pe an/stup - sunt in pierdere.
Donbazil scrie:… daca ai peste 75 de stupi si-i gospodaresti cum se cuvine te p*si pe el servici la strat.....
Donbazil scrie:…Pretul miertii e cel dictat de vanzatorii cu amanuntul.
Donbazil scrie:…Hai sa fim onesti si sa ne folosim castigul muncit, mult - putzin cat este, e agoniseala noastra si sa zicem " DOAMNE MULTZAM!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 41 vizitatori