BUNKA scrie:...de ce sa lucrez cu 9 corpuri de 10cm, cand pot lucra cu 3 corpuri de 31 cm inaltime, ...
Pentru ca sunt mai usoare.
rama este alpine cu acel v...
Pui te rog o fotografie cu rama sa se vada V-ul!
BUNKA scrie:...de ce sa lucrez cu 9 corpuri de 10cm, cand pot lucra cu 3 corpuri de 31 cm inaltime, ...
rama este alpine cu acel v...
BUNKA scrie: Daca despre asta e vorba cu siguranta ca varianta de Delon a rusului Vladimir Khomich cu caturile alea de 108mm inaltime se poate aplica si la noi fara probleme.!
BUNKA scrie:Da, dar trebuie sa pui si stupii la boloboc ca sa poata cladi liber frumos...problema e si de prinderea de sarma aceea a fagurelui...trebuie testat!
Cand se foloseste sarma in combinatie cu foitza treaba e clara...foitza se lipeste de cadru, insa la liber...trebuie facut un test, eu personal cred ca merge!
ronin scrie:cantemir scrie:ronin scrie:... azi am sunat si de fapt ar fi cam 4.4euro/kg +tva, ceea ce duce cam la 1.3 ron/m.
Inox-ul alimentar e 16E/ kg, pret final.
Inox-ul industrial e 11E/kg.
La 5,46E/kg, TVA inclus, nu stiu ce inox e ala...,ce sa zic...
Problema cu coroziunea apare la tratamentul cu acizi. Cea mai sensibila e sarma galvanizata ( de fapt zincul de pe ea)!
Eu am luat bare de sudura 3,2mmx1m.
10kg= 176m. Pret vreo 530lei, adus acasa! Suficient pentru 250 rame Alpin!
Sigur nu e alimentar dar daca nu rugineste e OK...Buna ziua,
Urmare a solicitarii dvs va transmit oferta pentru:
-Bara inox W 4301 diam.3 mm -pret 4,4 EUR/kg-stoc
Pretul nu contine TVA si se calculeaza la cursul BRD din ziua facturarii.
Cantitatea minima de livrare 1 bara.
Oferta este valabila 10 zile de la data prezentei, in limita stocului.
O zi buna,
Dir.Comercial
N.MOCANU
Tel : 021 220.31.10
Fax : 021 220.94.51
Mobil : 0720 077.994
office@grantmetal.ro
http://www.grantmetal.ro
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori