nu ma supar tin la glume
nici asta vara la culesul de la fs nu am vazut atita activitate la urdinisuri.
cum adica sa dau dupa diafragma mirea de la struri ele nu o depoziteaza peste cea din cuib actuala nu se amesteca cu cea ne capacita
unincepator scrie:buna seara la toti care vreau sa o primeasca si accepta o antrebare:cum procedati la controlul stupilor,restringere cuib pe timp de zi ca eu nu pot lucra ca apare furtisag, mai fac ceva noaptea dar e greu pe timp de seara tirziu,noapte.Va rog oparere,un sfat.Multumesc tare mult si succes si d-voastra.
un OM scrie:Daca dai cat de urgent sirop 2/1 sau chiar 3/1 da. Mai poti completa ceva mai tarziu si cu siroape de cumparat. Acelea sunt deja invertite. Baga mare!
BeeeK scrie:un OM scrie:Daca dai cat de urgent sirop 2/1 sau chiar 3/1 da. Mai poti completa ceva mai tarziu si cu siroape de cumparat. Acelea sunt deja invertite. Baga mare!
Eu fac completare cu sirop 1/1 , poate fi o problema daca nu e 2/1 ?
rihmond scrie:un roi cu matca de anul acesta avind 7rame la ora actula ,pe cite rame trebuie sa ramina pentru iernat momentan am o rama dupa diafragma cu ceva miere pe ia acesta find a 8 rama pe care am extraso din cuib.
apivasmob scrie:BeeeK scrie:un OM scrie:Daca dai cat de urgent sirop 2/1 sau chiar 3/1 da. Mai poti completa ceva mai tarziu si cu siroape de cumparat. Acelea sunt deja invertite. Baga mare!
Eu fac completare cu sirop 1/1 , poate fi o problema daca nu e 2/1 ?
Da are cam multa apa si uzezi albina.
jenica67 scrie:Daca siropul de zahar este invertit, uzura albinei este mica. Si cum spunea Janese o data, mai bine uzate si cu hrana, decat sa moara de foame. Eu la temperaturile din vest, am dat sirop invertit 2:1 pana la inceputul lui noiembrie daca nu si mai tarziu, cand a fost cald si nu am avut probleme, iar albinele mele avand rezerve arhisuficiente, nu mi-au mancat nici o data turta.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori