liviu1965 scrie:Legea prevede ca poti sa faci orisice in anumite conditii.
La gard electrificat ( si eu m-am gandit ptr. la mine acasa...) ai obligatia sa anunti eventualii "musafiri" cu : " PERICOL ...... GARD ELECTRIFICAT" . Am spus ok, pun si placute. Dupa care am fost informat ca ce fac cu aia care sunt analfabeti....????? Si intru la parnaie.... Deci trebuie sa scolarizam si hotul ca acesta sa fie in stare sa citeasca anuntul meu legal..... Judeca si tu....
Tot niste serpi veninosi sunt solutia....... silent killer..... glumesc.
Bafta
gabi bee scrie:eu zic ca gardul electric cu voltaj redus este bun doar pt a tine la distanta animalele dar omul vine cu manusi si cu un cleste mic de taiat fier-beton si taie de intra si cu masina pe acolo . si eu ma gandesc la un fel de protectie impotriva hotilor la vatra stupilor si cred ca trebuie sa fie ceva o combinatie intre modern si rustic care sa nu poata fi anticipat !
Cristian IONITA scrie:pai .... daca tot trebuie sa vii in fiecare zi sa dai mancare la caine nu ai rezolvat mare lucru .... e bine in mare dar ....
jonny_it scrie:Cristian IONITA scrie:pai .... daca tot trebuie sa vii in fiecare zi sa dai mancare la caine nu ai rezolvat mare lucru .... e bine in mare dar ....
Adica sa fac 40 km pe zi(dus intors) pe un drum destul de accidentat.
Am primit o oferte pentru gard electric: pentru 100 ml aproximativ 1000 ron cu toata aparatura necesara. Impotriva ursilor eu cred ca e cea mai buna solutie.
adycnst scrie:jony in bucuresti ambasada rusiei parca are gard electric, este gard de beton si pe deasupra gard electric!...daca in capitala exista nu vad de ce la tine nu...insa, toate chestiile astea electrice sunt plasate pe garduri de beton...da si tu un tel la politie si vezi, ar trebui sa afli mai multe. bafta!
pin scrie:Te rog sa imi spui si mie firma (sau un link) de la care ai primit oferta. Daca e interzis te rog sa-mi trimiti MP.
Multumesc.
Liviu Began scrie:Cel mai bun paznic este un caine...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: popa.stefan01 şi 45 vizitatori