Hai mai Kamy, arunca la gunoi tiriplisca aia de la care butonezi ca ramai fara neuroni.kamy scrie:Stati oleaca nu scufundati evolutia tehnologica cu evolutia materiei cenusii,cu cat ai mai multa tehnica la indemana cu atat ai mai putini neuroni adeca e invers proportionala!
Unde zice asta???kamy scrie:Biblia sustine ca omul a degenerat,
kamy scrie:iar de la darwin incoa ,,oamenii de stiinta ,, au afirmat ca omenirea a evoluat din nimic la ce este omenirea astazi,lucru de care io ma indoi rau de tat,da nici ei nu s-au grabit sa demonstreze teoria a prins radacina doar prin faptul ca nu exista la vremea respectiva o opozitie la creationismul propovaduit cu sabia!
Creationismul propovaduit cu sabia este o afirmatie hazardata, ca sa nu mai spun altceva. Nu am pus problema creationismului, ci a selectiei. Prin selectie se ajunge la evolutie, altfel nu are nici un sens selectia. Aia de au supravietui ciumei, au avut copii rezistenti la ciuma (o parte macar). Se cheama ca au evoluat. Daca privesti evolutia doar ca si capacitate intelectuala, esti pe o cale gresita.
kamy scrie:Io-mi pun intrebarea de om prost cum s-a putut opri ceva ce n-fost demonstrat ca a existat?
Iar la selectia albinelor o sa patim ca hitler care vrand sa obtina rasa pura a obtinut hapt viceversa care ati fost prin germania ati vazut curcubeul de la negri pan la blonzi!
Ce nu exista??? Selectia? Mai si cand ma gandesc ca tu vroiai sa produci matci.
Hai mai Kamy, prietene sa nu o dam iar in religii. Am presupus ca toti stuparii accepta ideea de selectie. Pot fi chiar si creationist, dar legile naturii nu tot D-zeu le-a lasat? Sau ele nu exista?