Mircea_63 scrie:Un articol care mi-a mers la suflet. Bani carora guvernantii le dau cu piciorul: ....
cornelioandanciu scrie: .......Daca Bucurestiul nu este capabil sa guverneze tara,..........
Mircea_63 scrie: Pe de alta parte daca arunci un ochi peste umar si te uiti in urma...prea grozavi n-am fost niciodata. Astia suntem, asta avem si cu asta dansam! Parlamentul este situat in Bucuresti, dar parlamentarii nu sunt Bucuresteni, ci alesii nostri.
Florin Dobre scrie:Ai pomenit de Burebista...era trac. Daca vorbesti de triburile trace, istoria se intinde spre 3000 de ani.
50 de ani sunt nimic la scara istoriei. Neamul asta a trecut prin perioade mai lungi si mai grele decat acum.
cornelioandanciu scrie:......Iar in parlament sint 600 de parlamentari, care sunt acolo datorita faptului ca s-au redistribuit, conform legii electorale pdlista.....
cornelioandanciu scrie:Pai cati sint?Am gresit eu ?Atunci imi cer scuze.Politica nu ma intereseaza.Ma scarbeste.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori