Pop Stefan
nascut 1975
Primul contact cu albinele la 6 ani timp de 6 ani dupa care pauza pana in primavara.
ves.lucian.zabrani scrie:pentru inceput sunt buni !!! eu am o vorba : vechi sunt bune vinul , tuica , aurul , picturile , etc. nu sunt bune vechi casele, masinile , gagiile , stupii !!!
neamtul Lampelt ( poate i-am gresit numele) in cartea pentru incepatori recomanda inceputul stuparitului cu maxim 5 stupi , dar sa fie NOI !!!
si daca incepi cu vechi pana la urma tot la noi ajungi si de cei vechi nu te mai scapi !!! stupii trebuie sa fie NOI SI MODERNI IN ACELASI TIMP !!!
tot timpul apar lucruri noi si avem nevoie de ele !!! oferta de stupi este mare !!! depinde ce vrei sa alegi !!! mai vorbim daca vrei !!! eu in 30.06 anul trecut am avut 2 roi si acuma am 26 de familii cu care nu mi-e rusine !!! le poti vedea pe pagina personala a mea daca doresti !!!
FII SANATOS !!!
paul scrie:ves.lucian.zabrani scrie:pentru inceput sunt buni !!! eu am o vorba : vechi sunt bune vinul , tuica , aurul , picturile , etc. nu sunt bune vechi casele, masinile , gagiile , stupii !!!
neamtul Lampelt ( poate i-am gresit numele) in cartea pentru incepatori recomanda inceputul stuparitului cu maxim 5 stupi , dar sa fie NOI !!!
si daca incepi cu vechi pana la urma tot la noi ajungi si de cei vechi nu te mai scapi !!! stupii trebuie sa fie NOI SI MODERNI IN ACELASI TIMP !!!
tot timpul apar lucruri noi si avem nevoie de ele !!! oferta de stupi este mare !!! depinde ce vrei sa alegi !!! mai vorbim daca vrei !!! eu in 30.06 anul trecut am avut 2 roi si acuma am 26 de familii cu care nu mi-e rusine !!! le poti vedea pe pagina personala a mea daca doresti !!!
FII SANATOS !!!
Lucian ,imi permit sa te contrazic ...putin ! Casele vechi -o vila veche daca se poate in Bucuresti ...o veche casa taraneasca (bine intretinuta )...o veche casa boiereasca ...Masinile vechi -una din primele masini produse in lume s-a vandut zilele trecute cu 3,6 sau 4,6 mil.E ;gagicile ,banuiesc ca la ele te referi ,daca te tine ,incearca cu una cu care ai fost in urma cu vreo 20 de ani si s-ar putea sa ai mari ...surprize ...stupii vechi ...nu ma pronunt !P.S.Cu gagica ,sa mai arate cat de cat ,sa nu fie ...expirata![]()
![]()
Microb2010 scrie:Primul stup facut de mine detalii mai la primavara cand am sa vad cum dau cu basca.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori