Prima pagină OFF TOPIC NEURONU` ZAMBARET

Faze haioase , bancuri , video funny , divertisment , imagini si poze hazlii . Sa rada si neuronu` in tine .....
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

caut sa fur doi stupi!

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 12:10

gusoiuleee din prahova...am vazut ca din stupina ta e de furat!!!...zi-mi ma cand nu esti acasa!...ca vreau doua familii de albine ...nu de alta dar m-am certat cu soacra-mea si-mi cere stupii inapoi!!!!
3,14-2(datoria catre soacra-mea)+2(de la tine)=????? :lol:ii fac la loc????
ash fura de la gicanu....dar mi-e ca bag boala in stupina!!!!(boala tzigarilor si a bericioaicei,maaaa....nu boala albinelor!!!)
Ultima oară modificat de janese pe 11 Oct 2011, 13:37, modificat 1 dată în total.
janese

Re: caut sa fur doi stupi!

Mesajde arnautu valentin » 11 Oct 2011, 13:04

atingel bre pe gusoiu ca s a extins s a nmultzit!nici nu si da seama de unde lipseste!
adi1574
arnautu valentin

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 13:36

arnautu valentin scrie:atingel bre pe gusoiu ca s a extins s a nmultzit!nici nu si da seama de unde lipseste!

ce sa-l ,,ating",ma??? lu asta trebui sa-i dai la glezne...sa simta...ca are 100 kile....de la asta trebui sa iei ushor ,cate putzin si sistematic!!!!!nu ai vazut ce complex apicol are????sase roti si o suta de scaune pe langa stupina!!!!
janese

Mesajde bogdannn » 11 Oct 2011, 13:39

are jimm stupii mai aproape, oricum se vaita ca i-a inmultit anul asta si nu are ce sa le dea de mancare la iarna :D
Telefon 0726278393
bogdannn

Mesajde janese » 11 Oct 2011, 13:56

bogdannn scrie:are jimm stupii mai aproape, oricum se vaita ca i-a inmultit anul asta si nu are ce sa le dea de mancare la iarna :D

nu-i trebui ma mancare!!!...ca mai e pana vine iarna....mai sunt flori pe camp!!!...zi-i sa se duca la iedera lu gica-olteanu...ca asha a zis gica.....el si totzi oltenii lui sunt la cules !!...la iedera...sau de iedera...nu prea a zis clar!!!!!!
ps...a zis gicanu ca aseara a facut tzuica din miere si e dezamagit ca nu face spuma ca berea!!!!
janese

Mesajde ionut vlv » 11 Oct 2011, 14:50

si la mine la fel.nu stiu ce dracu am gresit c-am facut ca in manual.ieri am luat de la spalatorie solutie de spalat masinile,spuma activa bicomponenta pe baza de acid,si acum trebuie sa umblu ca cu nitroglicerina,din doua picaturi se umple paharu'.si e tareee!o las sa se roada vreo doua saptamani si o iau la chermeza,la Craiova.vi nea Jane?
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde adycnst » 11 Oct 2011, 17:30

hai bre ca iti dau eu....numai vin-o si ma ajuta sa strang cuiburile!..mentiune...iti dau eu nu iti alegi matale! :lol:
adycnst

Mesajde prisecarul » 11 Oct 2011, 19:45

adycnst scrie:hai bre ca iti dau eu....numai vin-o si ma ajuta sa strang cuiburile!..mentiune...iti dau eu nu iti alegi matale! :lol:

adi, ai grija, ca nu stii cu cine te incurci!
l-ai bagat in curte, nu-l mai scoti decat pe branci si cu buzunarele pline de trantori!
:lol: :lol: :lol: :lol:
prisecarul

Mesajde CORNEL V. » 11 Oct 2011, 20:33

Olteniloooor....aveti grija ca ramase nea Janese fara stupi(nu ca ar fi avut mai mult de 3,14 stupi si aia lesinati :) ) si pleca la furat....il vezi cand intra in curte,dar cand iasa nu-l mai vezi....asa ca fiti vigilenti ,inchideti portile,dati drumul la caini:lol: :lol: :lol:
Sa traiesti nea Jane.
CORNEL V.

Mesajde proapis13 » 11 Oct 2011, 20:41

Nea janese vad ca-si schimba preocuparile;a folosit bag sama cam mult abejar si i-a ramas pe maini
Noi avem o vorba la olteni;ori vi cu mine ori te iau ca de nu...roiu :D
Nu-l olteneshte niciunul pana sa va faca el pe voi??
salve :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gusoiu_gigi » 12 Oct 2011, 21:41

janese scrie:gusoiuleee din prahova...am vazut ca din stupina ta e de furat!!!...zi-mi ma cand nu esti acasa!...ca vreau doua familii de albine ...nu de alta dar m-am certat cu soacra-mea si-mi cere stupii inapoi!!!!
ash fura de la gicanu....dar mi-e ca bag boala in stupina!!!!(boala tzigarilor si a bericioaicei,maaaa....nu boala albinelor!!!)

Aoleooooo ce avusi cu mine dimi pusesi gand rau ?..crezi ca in PH sa dat drumu la furat :evil: ia stai matalica nitel ca saptamana asta plec pe la Craiova ...si poate ajung si pe la nenea Gica si sa te tii,,,prahoveni si olteni pusi pe treaba,,, :lol: o sa ramai trantor sef intre cuti si o-sa muncesti pentru mama soacra pana la adinci batraneti..
ce dacie , ce carut de buteli ,cu carca nene ..iar la vara cu sania ca de...de ,,, zdrancitura oi fi satul... :lol:
gusoiu_gigi

Mesajde proapis13 » 12 Oct 2011, 21:51

gusoiu_gigi scrie: si o-sa muncesti pentru mama soacra pana la adinci batraneti..
ce dacie , ce carut de buteli ,cu carca nene ..iar la vara cu sania ca de...de ,,, zdrancitura oi fi satul... :lol:

Lasa ca am auzit ca si soacra l-a ajutat in pastoral;uite dovada :lol:
salve :D
Fişiere ataşate
Honeybee-History11.jpg
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde gica » 12 Oct 2011, 22:07

janese scrie:gusoiuleee din prahova...am vazut ca din stupina ta e de furat!!!...zi-mi ma cand nu esti acasa!...ca vreau doua familii de albine ...nu de alta dar m-am certat cu soacra-mea si-mi cere stupii inapoi!!!!

Hai mai colegi sa ne calcam pe inima si sa-i dam doi stupi.Ca se vede clar dovada ca a ramas fara ei.Eu cotizez cu doua corpuri ca cele din poza.
Hai si voi,unu cu o mana de albine,unu cu 2-3 rame sa aib si bietul de Janese pentru esperente la anu. :lol: :lol: :lol:
gica

Mesajde popik50 » 12 Oct 2011, 22:50

Nea Gica din corpurile alea doua poate face 40 de nuclee din alea mari in care incap cate 10 albine de caciula si gata isi reface stupina :)
popik50

Înapoi la NEURONU` ZAMBARET