3,14-2(datoria catre soacra-mea)+2(de la tine)=?????
ash fura de la gicanu....dar mi-e ca bag boala in stupina!!!!(boala tzigarilor si a bericioaicei,maaaa....nu boala albinelor!!!)
arnautu valentin scrie:atingel bre pe gusoiu ca s a extins s a nmultzit!nici nu si da seama de unde lipseste!
bogdannn scrie:are jimm stupii mai aproape, oricum se vaita ca i-a inmultit anul asta si nu are ce sa le dea de mancare la iarna
adycnst scrie:hai bre ca iti dau eu....numai vin-o si ma ajuta sa strang cuiburile!..mentiune...iti dau eu nu iti alegi matale!
janese scrie:gusoiuleee din prahova...am vazut ca din stupina ta e de furat!!!...zi-mi ma cand nu esti acasa!...ca vreau doua familii de albine ...nu de alta dar m-am certat cu soacra-mea si-mi cere stupii inapoi!!!!
3,14-2(datoria catre soacra-mea)+2(de la tine)=?????ii fac la loc????
ash fura de la gicanu....dar mi-e ca bag boala in stupina!!!!(boala tzigarilor si a bericioaicei,maaaa....nu boala albinelor!!!)
gusoiu_gigi scrie: si o-sa muncesti pentru mama soacra pana la adinci batraneti..
ce dacie , ce carut de buteli ,cu carca nene ..iar la vara cu sania ca de...de ,,, zdrancitura oi fi satul...
janese scrie:gusoiuleee din prahova...am vazut ca din stupina ta e de furat!!!...zi-mi ma cand nu esti acasa!...ca vreau doua familii de albine ...nu de alta dar m-am certat cu soacra-mea si-mi cere stupii inapoi!!!!
3,14-2(datoria catre soacra-mea)+2(de la tine)=?????ii fac la loc????
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori