stelamaris12 scrie:Uitati aicia ce scriu strainii,ca de la ei mai aflam lucruri adevarate,in care sa poti avea incredere:Serviciul Britanic de Meteorologie avertizează: În această iarnă, Europa se va confrunta cu o "mini eră glaciară"
ves.lucian.zabrani scrie: saptamana trecuta am vazut oua pe rame !!! daca sunt luate in crestere si banuiesc ca asa va fi abia peste 3 saptamani pot ca sa le fac ultimul varachet !!!
Adi Hodis scrie:Eu mai degraba ma incred in prazul lui nea Gica pentru termen lung ... si meteorologul meu, pisicapentru termen scurt/ apropiat ... intotdeauna cand se spala fiind asezata cu fatza inspre rasarit s-au miaza zi, va fi vreme buna ... cand e intdreptata inspre apus ori miaza noapte, nu va fi timp cu soare ci ploi s a m d.
Bee Happy scrie:ves.lucian.zabrani scrie: saptamana trecuta am vazut oua pe rame !!! daca sunt luate in crestere si banuiesc ca asa va fi abia peste 3 saptamani pot ca sa le fac ultimul varachet !!!
Daca continua frigul acesta, ouale sau larvele ar putea fi pentru consum, in loc sa fie pentru crestere. Tot nea Gica spunea, ca albina este cel mai crud animal de pe pamant. Iar la albine, canibalismul este ceva obisnuit.
Bee Happy scrie:ves.lucian.zabrani scrie: saptamana trecuta am vazut oua pe rame !!! daca sunt luate in crestere si banuiesc ca asa va fi abia peste 3 saptamani pot ca sa le fac ultimul varachet !!!
Daca continua frigul acesta, ouale sau larvele ar putea fi pentru consum, in loc sa fie pentru crestere. Tot nea Gica spunea, ca albina este cel mai crud animal de pe pamant. Iar la albine, canibalismul este ceva obisnuit.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori