se gaseste in povestile despre viata sfintilor si aici ma refer la Viata Parintelui Ambrozie
episcopul Mediolanum-ului - actualul Milano din Italia;
....fiind el prunc înfăşat şi dormind odată ziua afară cu gura deschisă, deodată, zburînd un roi de albine, a venit asupra lui, acoperindu-i faţa şi gura; apoi se vedeau albinele intrînd şi ieşind din gura pruncului, unde puneau miere pe limba lui. Văzînd aceasta, doica lui a vrut să izgonească albinele, temîndu-se să nu vatăme pruncul; dar tatăl lui, care privea acea minune, a oprit-o vrînd să vadă în ce chip va fi sfîrşitul acelei minuni. După puţin timp albinele, ridicîndu-se, au zburat pînă nu s-au mai văzut. Iar tatăl lui, înspăimîntîndu-se, a zis: "De va trăi pruncul acesta va fi mare în popor, pentru că încă de acum din pruncie a arătat Domnul pe sluga Sa. Căci se va împlini asupra lui la vreme Scriptura care zice; Fagur de miere sînt cuvintele cele bune şi dulceaţa lor este vindecarea sufletelor....
La aceasta poveste m-am gandit cand am vizionat videoclipul de mai jos ;
Am avut cateva familii blinde pe care asi fi dorit sa le inmultesc sa nu mai duc grija mastii si a fumului
insa le-am pierdut sau si-au pierdut aceasta insusire - blindetea - anul trecut cand le-am avut in pastoral
Anul acesta la reginele facute in stationar a reaparut acea blindete si calmitate pe care nu credeam sa o
mai vad curind printre albinele mele
Sper sa-si pastreze aceste insusiri si la anul cand intentionez sa le multiplic
O parte din materialul biologic cu care mi-am improspatat limfa in stupina este de la Lucky Strike iar o parte de la vecinii sarbi
Doresc pe aceasta cale ca cei mai vechi in bransa sa ne destainuie din taina obtinerii de familii calme
Cei ce poseda filmulete cu aceste minunate fiinte si blinde sa le posteze sa ne edificam asupra originii si rasei
salve